15
Jedi Knight 2 Demo hiba Xp alatt
-
Sub Bass12 #15 Nem mondod...nekem már meg is van :) -
A windows telepítés akkor is elszaródhat, ha valamilyem memória gyorsítási funkciót bekapcsolsz a biosban. (pl.Enhanced memory perfomance) -
hagyd a demot, szerezd meg a full-t, nekem xp alatt simán ment,mi a hiba üzenet amit kapsz? -
Braveheart #7 nekem is xp-m van m,ióta megjelent, és semmi gond se volt a demoval, meg most sincs a treljessel sem...ajánlhatok egy formatot? :) -
Joey #6 Aham! De nem tudsz nekem segíteni, hogy akkor hol van elállítva a dolog?? Vagy a videókártyám nem jól van beállítva?? -
Xboxman #5 Ja és nekem is XP-m van! -
Xboxman #4 Nekem Ausus P4S333-M-el tökéletseen megy(igaz ,hogy at többi cucc powabb benne ,de ennél a gamenél nem számít)Az meg hülyeség ,hogy nem megy föl nekem még a sima 98 is flemnt! -
Joey #3 De te vszínű, nem XP windows alatt játszottad! Én nekem meg annyira új a gépem, hogy csak az az egyetlen op rendszer(XP) megy fel a másikoknál setupolást követően a következő uzenet jön ki: "out of frekvency" asszem így irja. Ja és feltettem a detonator 41.** drivert az nvidia.com-ról és ugyan a játék kifagy így is, de megmozdul és nagyon szaggatottan, mintha nem lenne 3d-s rendelésem fut tovább. Kurzor nem mozog:( Vmi más ötleted nincs mi lehet a gond? Nagyon szeretnék végre problémamentesen játszani ezzel a gemaval!! THX
Joey -
Braveheart #2 hát én is a demoval jétszottam anno, mikor nem volt meg a teljes, és tegnap kezdtem el 3.-szorra végigjátszani, immár hard fokozaton. nekem ilyen bajom nem volt a demoval, de ajánlom a www.nvidia.com -on a legújabb detonátort, valamint nézegess szét az options menüben a videos beállításoknál. remélem ezek után menni fog, és mindenképp szerezdd meg a teljest! pá -
Joey #1 Hali! Az a bajom ezzel a jó kis gameval, hogy vmiért folyton kifagy ha win Xp -n akarok vele játszani! a konfigurációm egy ASUS P4S333 alaplap és egy geforce 4MX440 65Mb DDR ramos videókártyám van. 256 DDR rammal. Én szerintem nem ezzel van a gond! Szerintetek mivel? Kérlek segítsetek!!!!!! THX! Joey