Megszámolták a Nagy Piramis köveit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Pont ez a kérdés! 😊)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Nem feltétlenül mágia vagy hasonló lehet a dologban. Valószínûleg létezett egy korai, általunk már csak legendákból ismert civilizáció a Földön, cirka 10-12 ezer éve. Ezt egy hatalmas tengerrengés moshatta el (Vízözön, Atlantisz) és az egykori tudás maradványai ezek a rejtélyes építmények. És nemcsak Egyiptomban találtak hasonlóan rejtélyes dolgokat!
Hallotál-e a Memnon kolosszusokról? Egy hatalmas ülõ istenalakot ábrázolnak, EGYETLEN kõtömbbõl kifaragva, súlyuk 600 TONNA. A Nílus mellett állnak, a kõbányáktól TÖBB SZÁZ KILOMÉTERRE. Nincs olyan szállítási-fuvarozási cég a Földön jelen pillanatban, amelyik képes lenne elszállítani ezeket ilyen távolságra! Külön vasúti pálya, és speciális, kikötõkben használt hidraulikus daruk sem lennének
elegendõek!
A piramisokra visszatérve: az uralkodók nem nulla évesen kerülnek a trónra, az uralkodási idejük nem azonos az életkorukkal. A piramisban és egyéb jegyzetekben talált feliratok szerint is húsz év alatt épült a Nagy Piramis. És vannak húsz tonnás zárókövek is!!! Ezeket hogy emelték meg? Mert az oké, hogy rámpákon szállították (ez is lehetetlen, de fogadjuk el) a köveket, de könyörgöm, hogy emelték a helyükre???
1. Az uralkodók általában nem 20 évig éltek, nem volt ritka a 70-80 éves(Kheopsz is).
2. Nem minden piramis áll millió kõtömbõl.
3. A Nagy Piramist nem egy fázisban építették fel, magát a fáraót sem ide temették. Tehát az építési idõ sem 20 év volt!!!
4. Nem az egész lakosság ezen dolgozott kb. 25 ezer ember volt csupán a helyszínen + még a bányákban + favágók stb., a szállításban résztvevõ emberek.
Ha tényleg az egyiptomiak építették, akkor csak egy lehetséges magyarázat van. Ismertek egy olyan szellemi energiát, amivel tárgyakat tudtak mozgatni.
Vagy, van valakinek más ötlete?