11
  • Vízipók
    Ez a fórum idegesítően kulturált.:-)
    Nem mintha odalennék a flame-ekért, de amit az ember megszokik...
    Szóval elismerésem az előttem szólóknak!
  • vax
    Nem félsz Lasszi? Mindjárt jönnek az Intel-sek és elkezdenek ócsárolni.:)
  • Laci73
    Mindenkinek be kell látnia: egy szereplős piac nem létezik. Nagyon sok intézmény (így maga az EU testület is) elhatárolódik attól a gondolattól, hogy csak és kizárólag egy cég (M$) termékeit használja: hiszen így akaratlanul is kialakulhat a függőség.
  • Csatti
    Nekem van linuxom is otthon. Az uj suse-ben a kde es a gnome nem csak szebb de meg sokkal gyorsabb is mint a winXP. A telepitesrol meg csak annyit, hogy gyorsabban feltelepult mint a win, ugyanolyan konnyu feltelepiteni, csak par kattintas az egesz, de lehetoseg van sokkal pontosabban beallitani a szukseges dolgokat mint a winben ha ert is hozza az ember. A hw-eimet sokkal pontossabban ismerte es telepitette fel mint az xp. Peldaul kapasbol ismerte a tv kartyamat, es az SB audigyt is rendesen telepitette, ez utobbi kartya maig szarakodik az xp-vel. Azonkivul hol tartalmaz az xp alapbol normalis szovegszerkesztoket (profi megoldasokat), fejlesztoi kornyezeteket, es meg sorolhatnam. Egy atlag home usernak mar nincs szuksege a winxp-re. Ha hajlando meg a kezikonyveket is hasznalni, akkor pillanatok alatt beletanulhat a linux rendes kezelesebe.
  • papabear
    Anastacia: :o)
    Billi: sztem a linuxot is szépen fel lehet felhasználóbarát shell-el ruházni. Lásd SuSe, Lindows, MacOSX (igaz ezek nem ingyenesek) és ha elég jó cégek marketingje és jók kapcsolataik, lobbystáik (lásd Staroffice a Sony gépeken, ami mondjuk nem linuxos, de ha jól tudom ez a legelterjedtebb linuxos office-progi- kvázi szép lassan tán nyomják le az MS office-t, ami ugye a leginkább használt szoftver PC-n), akkor van mitől félnie az MS-nek. :o)
  • Troll
    Hova a búbánatba akarnak még ezek növekedi????
    Hát fogjanak már vissza az arcukból! Meg az iramból...