24
  • vax
    A fejlesztési összegeknek sokkal jobb és értelmesebb helye is lehetett volna.
  • J@no
    Én is hallottam már régebben a Modem Időkben, de ma kérdezett meg róla az egyik ismerősöm, aki ma hallotta.
  • Cselex
    DE még valami !!!
    Lehet hogy önmegsemisítőő de az a kérdés hogy lehet e írni mert ha igen akkor szart sem ér az egész.
    Megvesszük átirjuk 15 perc alatt és levannak szrva a gyártók az önmegsemisítőő vackukkal.
    De ezzel még az a szr dolog hogy nem lehet eltenni a jövőő nemzedéknek mert 2 óras es megromlik.
    Még jo hogy nem lehet megenni:)
  • Cselex
    MÉg jó hogy nem robban.
    Képzeljétek el ha robbannnna akkor petárda helyett lehetne használni a film megnézése után.
    Persze ha elidőzítünk akkor berobbanunk :)
  • Yfel
    Ki találta ki ezt a környezetvédelmi kezdeményezést?

Úristen
    Y
  • Laci73
    Szerintem is bukásra ítélt megoldás - egyrészt kinek kell, másrészt mi van például, ha megsérül a burkolat még az eladás előtt?
  • RelakS
    1.: ha a lemez 2 órán belül megsemmisíti önmagát, akkor hogy nézed meg a titanikot? (hehhe)
    2.: nem lenne ésszerűbb, ha a lézer indítaná a folyamatot?
    3.: mittomén 100-as tételekben vissza lehetne a használhatatlanná vált lemezeket küldeni a gyárnak újrafelhasználásra, ami támogathatná a postaköccséget, meg jutalmazna is néhány forinttal/dollárral/euróval
  • Munch
    Nem értem mi ebbe nekik a jó... szerintem nem olyan olcsó ennek az előállítása, hogy nekik megérje... De nem rossz, egyszer le lehessen másolni, oszt kész. :D
  • Hydro_man
    Jaaaa!!! Most már értem!
    Én meg azt hittem, hogy valami gagyi CD-t vettem?!
    De most már minden OK!
    :)
  • papabear
    az eligazítás után a diszk 5 mp múlva megsemmisíti önmagát...
    :o)
  • TheZsenyka
    néhány órán, vagy napon belül használhatatlanná válnak és kidobhatók.

Milyen kár, hogy előtte még lemásolhatóak... :)