Jönnek az önmegsemmisítő DVD-k?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fejlesztési összegeknek sokkal jobb és értelmesebb helye is lehetett volna.
Én is hallottam már régebben a Modem Idõkben, de ma kérdezett meg róla az egyik ismerõsöm, aki ma hallotta.
DE még valami !!!
Lehet hogy önmegsemisítõõ de az a kérdés hogy lehet e írni mert ha igen akkor szart sem ér az egész.
Megvesszük átirjuk 15 perc alatt és levannak szrva a gyártók az önmegsemisítõõ vackukkal.
De ezzel még az a szr dolog hogy nem lehet eltenni a jövõõ nemzedéknek mert 2 óras es megromlik.
Még jo hogy nem lehet megenni😊
Lehet hogy önmegsemisítõõ de az a kérdés hogy lehet e írni mert ha igen akkor szart sem ér az egész.
Megvesszük átirjuk 15 perc alatt és levannak szrva a gyártók az önmegsemisítõõ vackukkal.
De ezzel még az a szr dolog hogy nem lehet eltenni a jövõõ nemzedéknek mert 2 óras es megromlik.
Még jo hogy nem lehet megenni😊
MÉg jó hogy nem robban.
Képzeljétek el ha robbannnna akkor petárda helyett lehetne használni a film megnézése után.
Persze ha elidõzítünk akkor berobbanunk 😊
Képzeljétek el ha robbannnna akkor petárda helyett lehetne használni a film megnézése után.
Persze ha elidõzítünk akkor berobbanunk 😊
Ki találta ki ezt a környezetvédelmi kezdeményezést?
Úristen
Y
Úristen
Y
Szerintem is bukásra ítélt megoldás - egyrészt kinek kell, másrészt mi van például, ha megsérül a burkolat még az eladás elõtt?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
1.: ha a lemez 2 órán belül megsemmisíti önmagát, akkor hogy nézed meg a titanikot? (hehhe)
2.: nem lenne ésszerûbb, ha a lézer indítaná a folyamatot?
3.: mittomén 100-as tételekben vissza lehetne a használhatatlanná vált lemezeket küldeni a gyárnak újrafelhasználásra, ami támogathatná a postaköccséget, meg jutalmazna is néhány forinttal/dollárral/euróval
2.: nem lenne ésszerûbb, ha a lézer indítaná a folyamatot?
3.: mittomén 100-as tételekben vissza lehetne a használhatatlanná vált lemezeket küldeni a gyárnak újrafelhasználásra, ami támogathatná a postaköccséget, meg jutalmazna is néhány forinttal/dollárral/euróval
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem értem mi ebbe nekik a jó... szerintem nem olyan olcsó ennek az elõállítása, hogy nekik megérje... De nem rossz, egyszer le lehessen másolni, oszt kész. 😄
Jaaaa!!! Most már értem!
Én meg azt hittem, hogy valami gagyi CD-t vettem?!
De most már minden OK!
😊
Én meg azt hittem, hogy valami gagyi CD-t vettem?!
De most már minden OK!
😊
néhány órán, vagy napon belül használhatatlanná válnak és kidobhatók.
Milyen kár, hogy elõtte még lemásolhatóak... 😊
Milyen kár, hogy elõtte még lemásolhatóak... 😊