24
-
vax #24 A fejlesztési összegeknek sokkal jobb és értelmesebb helye is lehetett volna. -
J@no #23 Én is hallottam már régebben a Modem Időkben, de ma kérdezett meg róla az egyik ismerősöm, aki ma hallotta. -
Cselex #20 DE még valami !!!
Lehet hogy önmegsemisítőő de az a kérdés hogy lehet e írni mert ha igen akkor szart sem ér az egész.
Megvesszük átirjuk 15 perc alatt és levannak szrva a gyártók az önmegsemisítőő vackukkal.
De ezzel még az a szr dolog hogy nem lehet eltenni a jövőő nemzedéknek mert 2 óras es megromlik.
Még jo hogy nem lehet megenni:) -
Cselex #19 MÉg jó hogy nem robban.
Képzeljétek el ha robbannnna akkor petárda helyett lehetne használni a film megnézése után.
Persze ha elidőzítünk akkor berobbanunk :) -
Yfel #15 Ki találta ki ezt a környezetvédelmi kezdeményezést?
Úristen
Y -
#14 Szerintem is bukásra ítélt megoldás - egyrészt kinek kell, másrészt mi van például, ha megsérül a burkolat még az eladás előtt? -
#9 1.: ha a lemez 2 órán belül megsemmisíti önmagát, akkor hogy nézed meg a titanikot? (hehhe)
2.: nem lenne ésszerűbb, ha a lézer indítaná a folyamatot?
3.: mittomén 100-as tételekben vissza lehetne a használhatatlanná vált lemezeket küldeni a gyárnak újrafelhasználásra, ami támogathatná a postaköccséget, meg jutalmazna is néhány forinttal/dollárral/euróval -
#8 Nem értem mi ebbe nekik a jó... szerintem nem olyan olcsó ennek az előállítása, hogy nekik megérje... De nem rossz, egyszer le lehessen másolni, oszt kész. :D -
Hydro_man #7 Jaaaa!!! Most már értem!
Én meg azt hittem, hogy valami gagyi CD-t vettem?!
De most már minden OK!
:) -
#6 az eligazítás után a diszk 5 mp múlva megsemmisíti önmagát...
:o) -
TheZsenyka #2 néhány órán, vagy napon belül használhatatlanná válnak és kidobhatók.
Milyen kár, hogy előtte még lemásolhatóak... :)