34
Segitsetek lécci, nokia 3310es szetkapcsol!
  • Dzsini
    ha jól láttam akkor ez itt az RTFM tipikus esete ami felmerült... :)
  • Pheel
    Hova az a nagy idegesség barátom?
  • Manta
  • Pheel
    Hehe. Adtak egy kis könyvet a telefonhoz. Nem azért volt, hogy legyen mit cipelned. El kellett volna olvasni...
  • TheZsenyka
    Királyság!
  • Manta
    Háát köszönöm, megoldódott. Mégsem borítom rá a westelesekre a pultot :)
  • TheZsenyka
    :) akkor azaz... gondolom azt állítod be, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki, ha abszolút nem nyúlnak hozzá. Gondolom. Mondjuk léteznek olyanok is, amik a mozgást érzékelik, nem is tudom.
  • Manta
    Nem tudom, majd most meglátom. Mindenesetre már kerestem ilyen funkciót rajta, de nem találtam, ami még érdekesebb, hogy valami 3 óra 41 percre volt beállítva.
  • TheZsenyka
    És télleg ez volt a gond?
  • Manta
    És ezt eddig én miért nem találtam? :)
    Na ennyit az olcsó telefonok gagyiságáról.
    Kösssz.
  • TheZsenyka
    Ha nincs ilyen menüpontod, akkor kapcsold vissza a TELJES MENÜ-t, mert akkor GYORS MENÜ van beállítva.
  • TheZsenyka
    MENÜ - BEÁLLÍTÁSOK - ÓRA - AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁS - ezen belül meg lehet határozni hogy milyen módon történjen
  • TheZsenyka
    Mindjárt meglesem... nézz vissza 23 óra körül.
  • Manta
    Áruld el hol!
  • TheZsenyka
    Te figyu :) az M35-ben (nekem 2 is van) VAN OLYAN FUNKCIÓ hogy lekapcsoljon magától... szerintem csekkeld meg... :)
  • Dzsini
    szerintem elég lenne a nokkijáék titánborítású cucca is :)
  • Pheel
    Akkor neked egy iparigyémánt-darab kell. Az megölné a Siemens-edet is
  • Pheel
    Ne küldd vissza meg ilyen hülyeségek. Menj be egy márkaszervízbe és tedd azt, amit írtam. Mielőtt anyázol, gondolkodjál is egy csöppet!
  • Pheel
    "de nekem bőven elég ez a telefon, fogását imádom, egyedül a magyar nyelvű T9 hiányzik belőle"

Naja. Meg időnként kikapcsol. Kit zavar... :-P
  • sisqoboy
    Köszönöm a hozzászolásokat!
    Az a problema hogy a telcsimet visszaküldtem a nokianak es a valasz: Nincs ennek semmi baja!
    Elküldtem a fogyasztovedelemnek, valasz
    ugyanaz! :((
    Na ehhez szoljatok hozzá! A draga szakertő emberek megmondjak hogy ennek semmi baja, de nem nekik kell visszahivniuk állandóan az adott partnert mert az a rohadt telefon szetkapcsol!
    :(
    A nokianak üzenem:
  • Manta
    Azonkívül megnyert egy telefonfightot is, és megölte a haverom nokiáját :)
  • Manta
    Faszság. Amikor bejött ez is drágább volt, aztán volt egy erőltetett akció, akkor megvettem, ettől még nem lett szarabb. Sokkal drágább motorolák (volt) előbb döglenek meg. Azonkívül biztos igénytelen állat vagyok, de nekem bőven elég ez a telefon, fogását imádom, egyedül a magyar nyelvű T9 hiányzik belőle.
  • Dzsini
    olcsó húsnak... (annnyira régen írtam már ilyesmiket :o) )
  • Pheel
    Most mondjam, hogy vegyél máskor rendes telefont? Hidd el, nem azért drágábbak, mert csak. Oka van. Mit vársz 15000 Ft-ért?
  • Manta
    Sokan panaszkodnak hogy szar, pedig imádom, az első olcsó telefonom, amit nem akarok lecserélni. Neked mázlid van, én meg jól visszaviszem gariba.
  • Mike at home
    nekem ilyet meg sohasem csinalt
  • Manta
    Hulladék Alcatel. De ahogy mondod, a T10-esem is csinált ilyet, ha ritkán is.
    Viszont már jóideje van egy M35-öm, ami fasza, csak az is kikapcsol. Nem bont vonalat, csak mintha egyfajta standby mód lenne, este leteszem, reggelre ki van kapcsolva full aksi mellett, töltőn is. És nem a gatyamanók kapcsolják ki.
  • Pheel
    Naja. Csak az valszeg Ericsson.

Amúgy meg tényleg ideje lecserélni az akciósan vett N3310-eseket, mert lassan mind beadja a kulcsot. Amire az van írva, hogy made in hungary, az valami hihetetlenül selejt lett.
  • Manta
    Nem feltétlenül, anyám telefonja ugyanilyen hibajlelenségek mellett antenna(áramkör) hibás volt, nem éri meg cserélni.
  • Pheel
    Szoftverhiba. Tipikus eset. Magyar gyártmány ugye? :)

Elmész márkaszervízbe és közlöd, hogy "garanciális problémád van, elmondod a bajod és közlöd, hogy azt hallottad, hogy az új verzióban ez ki van javítva". Ha garos a telefonod, akkor ingyen csinálják. Amúgy kb 2500 pénz.
  • TheZsenyka
    Vazz.. nekem volt egy 7110-em, ugyanezt csinálta egy idő után... volt 6210-em szintén zenész... most szépen eladom a francba a cuccot. Már vettem is Siemens telókat.
  • TheZsenyka
    Fogadjunk hogy Nokia...
  • sisqoboy
    A telcsi kikapcsol mintha lemerülne de a telcsi visszakapcsolaskor meg mindig van benne energia!
    Szerintetek a keszülék, vagy az aksi rossz? Köszi sisqoboy