1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#84 Itt Egerben is csak egy árus árulja legálisan a petárdákat és egyéb rakétákat[a többi(cigók) meg sunyiban],de eléggé drága is.
-
neménvoltam #83 az nagyon suxx. marad az illegális beszerzés, eddig is azt csináltam -
#82 Tiszta nevetségesek ezek a magyar kereskedők minden téren.
Végre engedélyezték nálunk is, hogy lehet legálisan venni, csinálhatnának jó nagy pénzt a dologból, erre ünnepek előtt bemegyek egy üzletbe (az üzlet november vége óta hirdeti magát az újságban, rádióban meg mindenhol hogy náluk lehet majd kapni mindent és mekkora választék lesz) erre van két fajta petárda meg ezen kívül vagy 6 féle egyéb bizbaz az eladópult mögött meg egy kb. 15 éves srác. Kérdezem ez minden? Azt mondja igen de két ünnep között nézzek be mert akkor kapnak árut és lesz minden...
Ma délelőtt bemegyek, mondom ünnepek előtt voltam jött valami új? Egy (ismétlem _EGY_) doboz "petárda" volt kb. 1 centis darabok voltak, egy minibomba nagyobbat szólhatott és semmi rakétaválaszték de tudtak adni egységcsomagot, volt bent 3-4 rakéta, 5-6 zöld petárda meg minden bizbasz csillagszóró, ára? 4000.
Viszlát.
Benéztem a helyi metroba is (vidék) ott meg _semmi_ nem volt. -
neménvoltam #81 Én egyszer voltam életemben ott és ha jól tudom, ott van egy Metro. -
#80 Győrben nem tudtok helyet ahol adnának? -
#79 Nektek milyen cuccaitok lesznek?
Én már nagyon bevásároltam! -
#78 A Metroban lehet majd kapni rakétákat is. -
#77 ja csak a 10 forintos petárdát tavaly is 30-ért akarták adni és akkor a rendes rakétákról és hasonlókról nem beszéltem.... -
#76 Ennek ellenére a piacon a cigányok már rohangásznak:)) -
#75 dec 31 elött lesznek legális árúsok is..... -
neménvoltam #74 egy kicsit megbízhatóbb forrás? :DD -
#73 Ha végigmész pl. a kökin, legalább 5-en fognak megállítani, hogy nem-e kell petárda, stb. Igaz, hogy mind etnikum... -
neménvoltam #72 na nekem is lenne kérdésem: szerintetek honnan szerezzem be a pirotechnikai eszközöket szilveszterre (petárda, rakéta stb...)? Sajna, ahonnan eddig szereztem, az már nem nagyon foglalkozik ilyesmivel. :( -
#70 durvvaaaa
amugy meg elolvasol egy 8adikos kemia könyvet és csinálsz puskaport... -
#69 -
#68 de utána garantáltan nem hiv ki a tanár felelni, mert akarja látni hogyan szerencsétlenkedsz egy kézzel -
#67 Egyszer elbaszol valamit aztán valamelyik végtagod látja kárát vagy az arcod,szemed,stb...Egy ideig mentőztem összeszedtem néhány ilyen pirotechnikus palántát.Szépen elrendezték a lakást vagy magukat. -
#66 Puskapor látom láma vagy. Minek akarsz olyannal játszani, amihez nem értesz? Egyszer baszol rá annyi elég. -
#61 -
#60 sose tudhatod melyik tanár szolgált rá a halálra -
#59 Minek neked a puskapor?Suliba? -
#58 az ólmot simán el lehet adni horgászboltban súlynak.... -
#57 de akkor csak shell kell vagyis olyan tőtény... viszon túl sok olmot kap akkor meg -
#56 olcsóbb venni egy rekesz 12-s sörétest.... -
#55 na ennél misem egyszerűbb! Veszel 6 tonna petárdát és a közepit kiöntögeted majd ezt bele egy nagy betonládába és lezárni a tetejét ki kanóc majd nagy futás :) -
#52 Van egy pár kazim, de ha vmi új dologról van szó, akkor csakis CD. -
#51 nálad :) még nálam sem... -
#50 aha.
csak mert stúdiózásban is van analóg meg digi, nem tudtam mire gondol.
kazetta felejtve már réges rég. -
#49 analóg a kazetta... neki úgy van meg. a digitális a CD, az van neked... -
#48 nem nagyon értem, nekem is CD-n van, meg. mi ez az analóg meg digi ?
-
#47 Valahogy hozzá tudok jutni a digitális verzióhoz?
Mert nekem csak analóg van meg.
És kéne a Far beyond is. -
#46 Ó az Antiochiai Szent Kézigránát. :) -
#45 itt figyel a polcon a cödö. -
#44 Az etalon az a Vulgar display of power, amit reggel hallgattam.
De azért más kategóriában ez is olyasmi. -
#43 etalon :DD -
#42 A nyúúúúl az!!! -
#41 Jó, akkor 3! -
#40 hmm :D lehet reg lattam... -
#38 1... 2... 4! :D -
Fegyverek könyve második fejezet 9-21
"És magasba emelé Szent Attila a Kézigránátot és mondá: 'Ó Uram, add áldásodat a Te Kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben.' És elégedett vala az Úr és ők lakmározának bárányt és lajhárt és málét és sós ringlit babbal és orángutánt és zsenget gyökereket és gyönge szekereket.
És szólt az Úr mondván: 'Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, és ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd! Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend'"
Ámen.