1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#166 Mi régen mindig gyufásdobozból, meg némi
szig-szalagból szoktunk füstbombát készíteni, jó kis
mulatság volt... -
#165 én szoktam kno3 as ból rakettát csinálni
egyiket leraktam földre begyujtom mondom apámnak figyelj hogy fog röpülni begyujtom kb 40 cm re a feje mellett süvitett el kínos let volna pofán lőni asszem -
#164 Na meghalt a topik kéne mennilye mert lassan jön a szilveszter!!!!!!! -
#163 saját magán tesztelte ? -
#162 :DDDD -
#161 az nem enber -
#160 mimeg tegnap dobtunk egyet de csak pár másodpercig volt zöld füstje
-
Xboxman #159 :DDDDDDDDDDDD -
#158 HKS patrick hverom azt mondta hogy olyan füstbombát fejlesztettek ki amitől hánynod kell ... :DDDDDDDDd -
#157 -
#156 legalább beleszólnál. félsz, vagy mi az isten? csak szuszogsz a telefonba. akkor add anyádat vele is szívesen elbeszélgetek, mert a ző telefonja folyton ki van kapcsolva azt nem tudom felhívni. -
#155 rómajigertyát holkapni? :o -
#154 mobilon azzal szórakozol hogy hívogatol akkor azt meg te ne csináld -
#153 mér nem csinálok benne semi rosszat
akkor meg te engem ne hívogass és ne tilcsál le és ne csesztessél -
#152 az én topikomba te légyszives ne írjál. htx -
#151 A Herman gimnázium előtt -
#150 ez engem is érdekelne
[email protected] -
#149 Olcsó 750ft 100db petárda!
mickolcon egyépként árulnak!!! -
#148 Petárdát hol a rákban lehet kapni llyenkor? olcsó legyen, vgy ne leygen, csak lehessen BP-n kapni valhol. -
Zagreus #147 Sziasztok
Fáklya és füstbonba érdekelne olcsón (focimecsre), aki tud ebben segíteni légyszi írjon: [email protected]
köszi -
Augustus Gigo #146 Miért ha petárdát kaptatok volna , akkor a discoban azt dobáltátok volna? -
#145 Szilveszter napján ausztriából kényszerültünk cuccokat hozni, bár ott is eléggé ki voltak fogyva. Hoztam valami kis csomagot, amive három műanyag kis golyó volt rajtuk egy kanóccal. Na ebbből a 3ból egy sem robbant fel, akikkel beszéltem azoknak sem sikerült működésre bírniuk egyet sem, aztán vettem valami kis sárga rudakat, amit ha meggyújtasz akkor megy mint a barom egy darabig, sípol meg szikrázik ez volt talán a legjobb. Aztán még itthon körülnéztünk, sárkánytojás egész tűrhető meg olcsó volt csak 9ból 5 ha működött az már jó arány volt. Petárda már sehol nem volt így maradtak a kis sárga minipetárdák.
Rakétából volt választék bőven de mivel diszkóba mentünk bultizni ezért azokat nem vettem. -
#144 jah értem :D sorry elnézést bocsi.. menjé kajálni :D -
Madmaxx #143 magus nem irta hogy a lábához dobták. pofán is dobhatták volna vele -
#142 gondolom magusék se mezitláb voltak. -
Madmaxx #141 cipön keresztül nemis -
#140 nálunk csak a kertbe lehetett volt hogy kicsit egymás felé dobálta mindenki. de a srác bebizonyította hogy nem fáj. leejtette maga elé a petárdát kb 4 cm re felette odalépett és gyakorlatilag a lába altt robbant fel. Ezután elsétált és tényleg nem volt semmi baja. Szal nem veszélyes ez annyira :P -
#139 bent az oktogonon mindegyik kis hulyegyerek azzal szorakozott hogy a tomegbe doalja a petardatjat, bezzeg amikor orditotuk hogy jojjon elo szetkoptatom a koponyajan az acelbetetet, es elkudlom anyjanak egy petardaval benne igy kdobaljon, hogy robbant volna le a keze nem jott elo -
#138 az a rómaigyertya. nálunk a gyerek fordíva fogta meg, és magát lőtte meg majdnem. -
#137 Wáháá 31. én valamelyik idijout hozott magával ilyen mini tüzijátékot. Olyan volt hogy fogni kellett és amerre álltál ara lőtt. A hülyegyerek megállt a kert közepén és elkezdett körbe körbe lövöldözni. 1 eltalálta a szomszédnéni ablakát és visítva felrobbant. (már a tüziizé nem az ablak). 1 pedig kb 20 cm rel az orrom előtt húzott el. Kb fél percig nemkaptam levegőt utánna :P
szal csak óvatosan :D -
#136 genya, amit vettem 4700-ért rakéta doboz, ami 25-t lő fel, kibaszott jó volt! full profi, mint a rendes tüzijátékokon.
viszont, egyik haverom fellőte az övét az erkélyről a kezzéből, de amikor elkezdett úgy "tüzelni" vagy mi a fasz eldobta, a rakéta meg beszállt alánk a teraszra azegyik gyerek széka alá, a gyereknek meg megyulladt a segge.
jó poén volt... -
#135 :D -
#134 én a dobó téren lőttem föl a legtöbbet, 1-t a sulid elött elb*sztunk mert úgy benyomta zola a földbe hogy nem lőtte ki magát és a templom elött robbant :)))) -
#133 :P Te tök vicces vagy! Egyébként én is nemrég keltem fel. Mindenki elment valahova azért egyedül vaok ittho. Unatkozom. -
#131 Fellőttünk mindent,a Gigant rakéta nagyon jól szólt,akárcsak aug 20.-án:)
A szikraszökőkút is jó volt,csak elég alacsonyan ontotta magából a szikrákat. -
#130 szia -
#128 én szóltam mikor haza értem rögtön, akkor még voltak cuccok ha nem is mindenből.... -
#127 Eléggé kifosztották a bodegát.Már csak gigant,nagy rakéta volt,meg az a nagy lepke. -
#126 Kinézünk Tomival. -
#125 a kis csaj akinél multkor vettük a cuccost most mindent olcsóbban ad.....