1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • LittleL
    Mi régen mindig gyufásdobozból, meg némi
    szig-szalagból szoktunk füstbombát készíteni, jó kis
    mulatság volt...
  • Rafaelo
    én szoktam kno3 as ból rakettát csinálni

egyiket leraktam földre begyujtom mondom apámnak figyelj hogy fog röpülni begyujtom kb 40 cm re a feje mellett süvitett el kínos let volna pofán lőni asszem
  • CLINT EASTWOOD9
    Na meghalt a topik kéne mennilye mert lassan jön a szilveszter!!!!!!!
  • PResident Evil
    saját magán tesztelte ?
  • Alien
    :DDDD
  • szacsi
    az nem enber
  • CLINT EASTWOOD9
    mimeg tegnap dobtunk egyet de csak pár másodpercig volt zöld füstje
  • Xboxman
    :DDDDDDDDDDDD
  • ranGer2
    HKS patrick hverom azt mondta hogy olyan füstbombát fejlesztettek ki amitől hánynod kell ... :DDDDDDDDd
  • Punkerwork
  • Gladiator
    legalább beleszólnál. félsz, vagy mi az isten? csak szuszogsz a telefonba. akkor add anyádat vele is szívesen elbeszélgetek, mert a ző telefonja folyton ki van kapcsolva azt nem tudom felhívni.
  • szacsi
    rómajigertyát holkapni? :o
  • CLINT EASTWOOD9
    mobilon azzal szórakozol hogy hívogatol akkor azt meg te ne csináld
  • CLINT EASTWOOD9
    mér nem csinálok benne semi rosszat
    akkor meg te engem ne hívogass és ne tilcsál le és ne csesztessél
  • Gladiator
    az én topikomba te légyszives ne írjál. htx
  • CLINT EASTWOOD9
    A Herman gimnázium előtt
  • BADE
    ez engem is érdekelne
    [email protected]
  • CLINT EASTWOOD9
    Olcsó 750ft 100db petárda!
    mickolcon egyépként árulnak!!!
  • grim
    Petárdát hol a rákban lehet kapni llyenkor? olcsó legyen, vgy ne leygen, csak lehessen BP-n kapni valhol.
  • Zagreus
    Sziasztok

Fáklya és füstbonba érdekelne olcsón (focimecsre), aki tud ebben segíteni légyszi írjon: [email protected]

köszi
  • Augustus Gigo
    Miért ha petárdát kaptatok volna , akkor a discoban azt dobáltátok volna?
  • BaLeeX
    Szilveszter napján ausztriából kényszerültünk cuccokat hozni, bár ott is eléggé ki voltak fogyva. Hoztam valami kis csomagot, amive három műanyag kis golyó volt rajtuk egy kanóccal. Na ebbből a 3ból egy sem robbant fel, akikkel beszéltem azoknak sem sikerült működésre bírniuk egyet sem, aztán vettem valami kis sárga rudakat, amit ha meggyújtasz akkor megy mint a barom egy darabig, sípol meg szikrázik ez volt talán a legjobb. Aztán még itthon körülnéztünk, sárkánytojás egész tűrhető meg olcsó volt csak 9ból 5 ha működött az már jó arány volt. Petárda már sehol nem volt így maradtak a kis sárga minipetárdák.
    Rakétából volt választék bőven de mivel diszkóba mentünk bultizni ezért azokat nem vettem.
  • The Garrett
    jah értem :D sorry elnézést bocsi.. menjé kajálni :D
  • Madmaxx
    magus nem irta hogy a lábához dobták. pofán is dobhatták volna vele
  • The Garrett
    gondolom magusék se mezitláb voltak.
  • Madmaxx
    cipön keresztül nemis
  • The Garrett
    nálunk csak a kertbe lehetett volt hogy kicsit egymás felé dobálta mindenki. de a srác bebizonyította hogy nem fáj. leejtette maga elé a petárdát kb 4 cm re felette odalépett és gyakorlatilag a lába altt robbant fel. Ezután elsétált és tényleg nem volt semmi baja. Szal nem veszélyes ez annyira :P
  • magus
    bent az oktogonon mindegyik kis hulyegyerek azzal szorakozott hogy a tomegbe doalja a petardatjat, bezzeg amikor orditotuk hogy jojjon elo szetkoptatom a koponyajan az acelbetetet, es elkudlom anyjanak egy petardaval benne igy kdobaljon, hogy robbant volna le a keze nem jott elo
  • Gladiator
    az a rómaigyertya. nálunk a gyerek fordíva fogta meg, és magát lőtte meg majdnem.
  • The Garrett
    Wáháá 31. én valamelyik idijout hozott magával ilyen mini tüzijátékot. Olyan volt hogy fogni kellett és amerre álltál ara lőtt. A hülyegyerek megállt a kert közepén és elkezdett körbe körbe lövöldözni. 1 eltalálta a szomszédnéni ablakát és visítva felrobbant. (már a tüziizé nem az ablak). 1 pedig kb 20 cm rel az orrom előtt húzott el. Kb fél percig nemkaptam levegőt utánna :P
    szal csak óvatosan :D
  • Gladiator
    genya, amit vettem 4700-ért rakéta doboz, ami 25-t lő fel, kibaszott jó volt! full profi, mint a rendes tüzijátékokon.

viszont, egyik haverom fellőte az övét az erkélyről a kezzéből, de amikor elkezdett úgy "tüzelni" vagy mi a fasz eldobta, a rakéta meg beszállt alánk a teraszra azegyik gyerek széka alá, a gyereknek meg megyulladt a segge.

jó poén volt...
  • BADE
    :D
  • Punker
    én a dobó téren lőttem föl a legtöbbet, 1-t a sulid elött elb*sztunk mert úgy benyomta zola a földbe hogy nem lőtte ki magát és a templom elött robbant :))))
  • mukika
    :P Te tök vicces vagy! Egyébként én is nemrég keltem fel. Mindenki elment valahova azért egyedül vaok ittho. Unatkozom.
  • BADE
    Fellőttünk mindent,a Gigant rakéta nagyon jól szólt,akárcsak aug 20.-án:)
    A szikraszökőkút is jó volt,csak elég alacsonyan ontotta magából a szikrákat.
  • mukika
    szia
  • Punker
    én szóltam mikor haza értem rögtön, akkor még voltak cuccok ha nem is mindenből....
  • BADE
    Eléggé kifosztották a bodegát.Már csak gigant,nagy rakéta volt,meg az a nagy lepke.
  • BADE
    Kinézünk Tomival.
  • Punker
    a kis csaj akinél multkor vettük a cuccost most mindent olcsóbban ad.....