F1 2002 HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Az szeretném kérdezni hogy az f1 2002-ben hogyan lehet aktikát változtatni?Pl:.Ha beállítom a lágy gumit akkor minden kiállásnál lágyat kapok azt szeretném tudni hogy tudom verseny közbe átállítani hogy a 1. vagy 2. kiállásnál esõgumit kapjak???
Az szeretném kérdezni hogy az f1 2002-ben hogyan lehet aktikát változtatni?Pl:.Ha beállítom a lágy gumit akkor minden kiállásnál lágyat kapok azt szeretném tudni hogy tudom verseny közbe átállítani hogy a 1. vagy 2. kiállásnál esõgumit kapjak???
hát szerintem ezért kár volt topikot inditani , mert van F1 2002 topik<#conf>#conf>
Hi. Az a problémám, hogy verseny vége felé fékezésnél elkezd jobbra húzni, utána meg csökken a fék erõ. Hogy lehet ezt kiküszöbölni?
van egy Hungarian F1 League nevu bajnoksag es pl az o oldalukon le van irva,mit kell megvaltoztatni,sot le is lehet tolteni 4 kulonbozo elorregyartott nezetet...
HF1L
HF1L
jatszal cockpit nezetbol es latni fogod a tukrot is 😊
ha nagyon laposnak talalod es azert nem szereted a cockpit nezetet akkor elarulom ,hogy lehet modositani es feljebb tudod emelni a latoszoget..
ha nagyon laposnak talalod es azert nem szereted a cockpit nezetet akkor elarulom ,hogy lehet modositani es feljebb tudod emelni a latoszoget..
bázz ez kész.nem bírok uj drivert felrakni mert az xp alapbol ujjabbat tesz fel mint ami van az s3 oldalán..nnevetséges
Ezt nekem is neha csinalja.... rossz az irt cdnk..😊))))))
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
és???