23
F1 2002 HELP
-
#23 LCD Módba -
Gviktor #22 Hi!
Az szeretném kérdezni hogy az f1 2002-ben hogyan lehet aktikát változtatni?Pl:.Ha beállítom a lágy gumit akkor minden kiállásnál lágyat kapok azt szeretném tudni hogy tudom verseny közbe átállítani hogy a 1. vagy 2. kiállásnál esőgumit kapjak??? -
Laceee #21 hát szerintem ezért kár volt topikot inditani , mert van F1 2002 topik -
MihBen #20 Hi. Az a problémám, hogy verseny vége felé fékezésnél elkezd jobbra húzni, utána meg csökken a fék erő. Hogy lehet ezt kiküszöbölni? -
#17 van egy Hungarian F1 League nevu bajnoksag es pl az o oldalukon le van irva,mit kell megvaltoztatni,sot le is lehet tolteni 4 kulonbozo elorregyartott nezetet...
HF1L -
#15 jatszal cockpit nezetbol es latni fogod a tukrot is :)
ha nagyon laposnak talalod es azert nem szereted a cockpit nezetet akkor elarulom ,hogy lehet modositani es feljebb tudod emelni a latoszoget.. -
#13 egyrészt lassú, másrészt tapasztalatból mondom, hogy szar az a kártya
bocs, de az -
#12 lehet:) -
#11 szerintem a Savage 4 a gáz -
#10 hja:) -
#8 bázz ez kész.nem bírok uj drivert felrakni mert az xp alapbol ujjabbat tesz fel mint ami van az s3 oldalán..nnevetséges -
#7 mondom hogy vincsin van fent és nem írtam még ki.. cd emuval nyomom -
#6 Ezt nekem is neha csinalja.... rossz az irt cdnk..:))))))) -
#5 dx8.1 savage 4 es és wp driver..ujabbat nem nagyon találtam -
#4 driver? videokártya, directX? -
#3 te meg pattanásosm szemüveges kis csicskaés??? -
#1 sziasztok, van egy problémám..méhgozzá az hogy mikor betölti a pályát azonnal kilép az asztalra szó nélkűl..de nem vágom miért... hja amugy gépről nyomom daemon toolsal