68
Melyik a legjobb op rendszer egy kimondottan játék gépre. Tehát melyik oprendszeren futnak legjobban-leggyorsabban a játékok?????
  • Blasta
    Csakhogy a win2k játékokban SOKKAL lasabb mint az XP... Csakúgy mint a 98-nál is lasabb
    Lehet, hogy lebutítva gyors, de nem ez az elterjedt alapkoncepció...
  • Blasta
    Nincs az XP-nek server verziója...
  • raven10011
    Az XP prof miben különbözik a többitől? pl a home-tól vagy a server-től?
  • Icebird
    Na akkor megmondom a frankót.A win2000 tökéletesen megfelel mindenre.Tök felesleges az XP ,csak azért mert újabb ,nem kell már ugrani a Microsoft kénye-kedve szerint.Az tény hogy jóval nagyobb a gép igénye mint bármi másnak."Kell a pompa ,fény ,csillogás a parasztnak".Amivel "többet nyújt" nem ér annyit ,hogy pl emiatt bővítse valaki a gépét.Az XP megint csak a Mircosoft-nak jó.Nálam fél éve fent van a rendszer és még nem omlott össze.Persze csak megfelelő kezekben lehet stabil.Mert minden windows instabil éslassú, még az "új" üdvöske is (XP).Viszont a linux is megborítható.Ahoz hogy minden csicsát és baromságát kivegyünk az XP-ből ami abszólut felesleges ,igy teljessen win2000 szintre jutunk.És ekkor meg már minek az XP.Mindenki nyomjon a windows könyvtárra és mindjárt észreveszi hogy az én 400MB-os könyvtáramhoz képest kicsit megvan hízva.Pazarólni azt már nagyon tudunk.Megtanított rá a Microsoft.Meg kell csak nézni a mostani játékokat.Az optimalizálás az nem üzlet és már nem ismerik.Mert koránt sincs ekkora igényük a játékoknak ,ha az megvan írva rendesen.
  • windly
    Sziasztok!

Szerintem az xp prof. a legjobb!

Dre.X

A helyedben meggondolnám azt a hangkártya dolgot... és xp-t telepítenék mert a winMe szar egy csomó játékhoz( pl: az Oni nem is futott).
  • Blasta
    Az ikszpé a legkúlabb!!!
    Mese nincs!

A Linux is fasza lenne, ha nem lenne ennyire underground...
  • Chabee
    Szerintem attól függ mire használja az ember a gépét.
  • lck
    P800 felett, 256 Mb RAM felett, 16 MB videokártya felett XP, alatta: Win98
  • Csacsi
    Ha többet fejlesztenének rá, akkor nálam a Linux nyerne. Tudom, hogy ezért sokan meg akarnak majd lincselni, de szerintem akkor is az a legjobb, persze nem játékok terén, hanem stabilitás szempontjából.
  • Laalee
    ilyen kerdesre asszem az xp home a megfelelo valasz :D ezen tudod a legkevesebbet elallitani :DDD
  • Árnyvadász
    :)) Igen... Valami újat akartam, ez jött össze:)
  • Árnyvadász
    Ez valóban így van! Régebben a Win98 volt a legjobb játékokra, ma az XP viszi a pálmát-
  • FREAK
    XP

azért is mert ma már csak arra fejlesztenek
  • D0C
    A Jaguar. :)))