1596
Szal...
-
#42 Hol lattad? az n64debutkor, 55forint volt ahol en vettem....:) most ha zsir ujat akarok venni csak egy helyen talalok mar, becsben az intersparban meg lehet kapni... olyan szepek... lehet veszek egyet..(igaz igy ketto lesz de az egyik legalabb zsiiir)
-
#41 Hat mi lenne? Mar az elejen amikor meghalottam a zenet kirazott a hidag :)
Szerintem aranyos a gama de meg nem volt idom vele tul sokat jaccani oszinten.
Meglasuk mi lesz de ugyanaz a fiiling mint az elsobe volt :)
-
#40 nálam sajnos nem megy,valami plugin hiányzik! -
#39 akinekkell tudok berbe csapni n64et ezen gamakkal:) -
#38 mikor először láttam a 64-est,csak néztem hitetlenül!nagyon ütött a grafika minden máshoz képest,de az ára is 65000 huf.no ez sem ma volt... -
#37 nem telik az eredeti masinara? :( -
#36 Irj csak a Zelda masodik reszerol:D
Erdekel mi a velemenyed rola.
-
#35 Ami a Paper mariot illeti hat szavam nincs :) emszeletlen otlet az a grafika komolyan!
-
#34 sajnos...1024x768x32ben... -
#33 MULTIBAN IS MEGARULLAH!! azt is lessétek meg!!! esküszöm legjobb konzolos multiplay:) -
#32 Oszinten meg az elejen most figyeltem meg a teleskopon a kiss maskos figurat es megyek ki azert a konycsepert amit az a randa hold dobott le. -
#31 :)LOL hja:)))) -
#30 :DDDDDDDDD micsoda mennyiseg.
BTW igyjut eszembe egyik ismerosom megvalna (sztem geci jo aron) N64etol, Zelda 1,2vel, bovitovel, Mario64el.
Akit erdekel mailozzon, megdumaljuk, az ara tenyleg korrekt. -
#29 az sem semmi mikor megkúrja a here a napraforgót a háttérben!sajnos nem mutatják,de hallod amikor elélvez!állat.... conkernak meg a mellein kell felugrálni.hát nem ment elsőre... -
#28 5 gamez?:) LOOL -
#27 n64 emu szinten?:)
-
#26 ilyenkor jo n64 et venni mert van rá kurva sok nagyon zoral gamma:)))ezért van japcsiba az hogy naponta vesznek 2-3db-ot:) -
#25 aha prsze:)))
wave race 2000ft akarhol, mario part 4000ft:)
Gyujtsel mar egy kicsit bazze....
Holnap akkor talizunk ugye? -
#24 Jo lenne ha valaki leirna a Project 64 pontosan jol mukodo confijat,. Nekem pl nincs ini filom hozza az mire kell?
-
#23 Abban jobb PCn hogy az N64es eredti grafika kicsit mosott.:(((
Zelda2ben hol tartasz? Hogyhogy a gyermekded kinezetu paper mario megfogott?:) -
#22 tudom -
#21 mario party meg vmiért odaadod??mondjuk mario party meg wave racer:) -
#20 szevasz csocsokám! először nálam is fehér volt a feje,de aztán kipirosodott!a pipákkal kell vacakolni. -
#19 Na tessek...:) engem is mindjart elkap a hev s megint jaccok..:)
Ilyesmi a Nintendo feeling... csak kar hogy az SMSnel en nem ereztem:(((
En amit irtal 2001 februarjaban voltam amikor is jott a Zelda2, Conker, banjo 2, paper mario...... igaz en akor nyomtam elposzor OOTal, hat akkor ejtett ujra rabul a Nintendo (ertsetek, megint bvettem egyet Ps melle:P) -
#18 és multiban még ugyanolyan jo!!!!!!!!!!!!!! nagyon cool a raptor üldözés meg maga a sima harc meg minden:) legjobb az összevarrt macika:) LOL hatalmasan grutális ahogy kinéz:)) meg az m16 hja és lehet benne mátrixozni. meg van egy rész.. alien királynő áll mire conker egy sárga rakodogépben: tűnj az utambol te kurva:))))LOOOOOL!!! kurvajó a gamma:))) -
#17 De en aszt birom bazz hogy semmi akadas semmi grafikai hiba (jo a Zeldaban van egy kis fekete csik amikor atvezeto animvan de mas semmi) !!! -
#16 Nem kell :)
en a TVre iranyitom at a dolgot es a Joy-al a kezemben (ami n64 es joy Pc valtozat amit meg 1 eve vettem) es ugyancsak az foldon tolongokk :) -
#15 Csocsokam van Conker 13000ftert ha erdekerl a gyujtemenyedbe:)
Nekem mar ott figyel, az osszes legnagyobb...:)
-
#14 hja:)))))))
meg gameboyozik stb...de a playboy nagyon súlyos:)))) meg azok a mellek amik vannak anapraforgónak:)ehhh meg le kell ütni a heregyoloit annak a kályhának:)lol -
#13 Ha erdekel 10000ft egy ujszeri n64... joyyal jobb a game:) Meg tv elott fetrengve agyban dogolve:)
-
#12 elmeselte:)
Szvsz igy van, ezek tenyleg jok:) -
#11 http://vipersroms.cjb.net
tessék.. roms..n64..c...conker...p64 et is le lehet szedni azhem.. 1.5 ös a legnyuvabb -
#10 Meg! Totalisan!!! 4 jatekom van ra de nem tudom melyiket jaccam ember!!! Egyeszrune mind eszmeletlen!!!!!!!!!!!!
Eskuszom nem voltam igy feldobva mar nem is tudom miota:))
Jah es ha valkinek kellenek az emulatorok es az emuk akkor jojjon most be az undernetre a #magyar csatira es keressen meg meg ott ulok kb 10 percet:) Cimet nem tokadni mert nekem is kultek..
Ize
http://members.brabant.chello.nl/~c.lieberwirth/n64a.htm
ehh :) -
#9 Csocso baratom elhiszed nekem hogy tatott szajal jaccotam eszt a jatekot?
Miert nem csinalnak ilyet PC-re is? joggal alithatom hogy minden idok legjobb 3d es maskalos jatekat jaccom ember!! Ebbe tobb a humor mint barmiben! Es aszt birom hogy morbid a jatek! Erted az egyik palyan az egyik egeg korba rohangalt es kozben fingott es ha odamentem a szepreplom elhanyta magat:)))))))
De most van az hogy a meheket kell odavigyem a napraforgohoz hogy megmutassa a kiralynak a meleit:)))))))))) Ember eszmeletlen.
Es nekem nem add semmifele grafikai problemat... lehet azert is mert jo a gepem!
De azok az effektek amikor pl kiugrok a vizbol meg csorog rola a viz es megrazza magat! Meg ha hagyod unatkozni eloveszi a Playboyt es komentaja amit lat benne :))))) Loooooool!!!! -
#8 Na mi a fene terjed az N64?:DD
Az elfeledett meg nem ertett konzol?:)
Most hogy igy irjatok lehet eloveszem megint... Paper Mariot bar eppen nemreg vittem vegig.... -
#7 Nekem ezek mind megvannak eredetiben ugy nagyobb elmeny... na mijaz megfertozott a Nintendo?:) -
#4 sajna lövöldözöseket nem ajánlok mert bill en az nagyon gáz.. de az egyik legjobb a perfect dark és eléggé szép is... -
#3 nyugodtan írd le hogy én ajánlottam, azhem tudják ki vagyok:) de örülök hogy tetszik..nekem is tetszik lehet hogy beszerzem n64 re.. és tudod mi a legfaszébb??? EBBEN VAN A LEGKIRÁLYABB MULTIPLAYER KONZOLON!!!!!!!!!!!!!!!!!! eszméletlen megarullah annyi lehetőség és olyan királly..hogy jujj.. itt nagyon kéne netes lehetőség mert valami überfasza!!:)))
kár hogy egy 800 as gépen gef 2 mx el szaggat az egész mint az atom:(((((hja, sephi neked fehér a conker feje meg farka?? ugy emléxem vmmit beklikkelsz az opsönszbe és jo lesz..legalábbis nekem fehér volt.. -
#2 mesélj! :) -
#1 Mar elnezest hogy itt nyitom a topicokat de eszt el kell meselni.
Voltam szives letolteni egy N64 es emulatort Project64 neven es lattom remelkul megy minden. s egy jo haverom ajanlotta nekem a Conker's Bad Fur Day jatekot.
Nos akarki akinek teccenek a 3d maskalos jatekok azoknak ajanlom mert nem tudgyak amirol maradnak le. Egyszeruen a legszebb jatek amivel valaha is talkoztam. Es nem hogy a legszebb de a leg rohejesebb is es a legerdekesseb egyben!
Egyszeruen a foszereplo hotra berug meg az elejen es elhanya magat es az olyan szavak hogy "Bitch" es "Shit" meg ilyenek benne vannak a jatekba! Igaz a durvabb jeleneteknel kibipellik de akkor is :)
Az elobb peldaul egy nagymeru szar kiralyyal beszelgettem!
De maga a jatek mikor peldaul el kel lopnom egy mehkast es 3 orjongo darazs akar megolni es ugy kell rohanglani :)
Meg az elejen a foszepreplo be van rugva es felrebeszel es ugy kell vele jarkalni:)
Eszmeletlen ez a jatek!
tovabba nem is beszelve a Paper Mario jatekrol ami szo nelkul hagyott! Az is eszmeletlen jo! Egyszeruen nem hiszem el hogy kepes voltam leturulni a 007 , Haegemonia es mas egyeb jatekokat mert mar egyszeruen hidegen hagynak!
N64 rulez!! A Monitor ele ragadtam es mindekinek ajanlom!!!
Zelda masodik reszerol mar nem is irok mert akkor itt unatok el magatokat:)