1596
Szal...
  • gyraph
    Hi all!

Nincs kedvem végig olvasni a topicot, ezért sorry ha már volt, de tudtok mondani helyet, ahol tuti müködő ROM-ok vannak és persze EMULATOR
    is hozzá? Régen én is nyúztam az N64-et és nekem a maga idejében sokkal jobban bejött mint a PS...
    bár a Grand Turismo-t irigyeltem.
  • CHEAPBOY
    No CSOCSO megneztem Media MArktban 17000ft az Eternal Darkness:DD
    Mindenhol mi?:DD
  • Sephi
    Ha en most elvagyok nagyon. Egyszeruen nem tudom melyiket jaccam:)

Conkerrel elvagyok asztan kis Paper Mario amit nem tudok abba hagyni es nem is merem jaccani tovabb a Zeldat mert megint nem alszok egesz ejjel:)))
  • barret
    szószerint.s z a l.
  • CHEAPBOY
    Trademark By Sephi..:))
  • CHEAPBOY
    Szal...
  • CSOCSO
    hja és leszedtem pár n64 versenyzős gamezt:
    wieou64
    top gear rally 64
    v rally 64
    Airborder 64
    Destruction derby 64
    f1 pole position 64
    hídro thunder
    SCARS
    meg hasonlok
  • CSOCSO
    cora, media markt mindenhol 12 a gc gamez
  • CSOCSO
    tökmindegy hogy 12 ezer most és 17 volt azhem abban állapodtunk meg hogy 6 ezer és visszaadom a gamezt
  • CSOCSO
    most neztem meg mind a kettőt 2001 közepe táján jelent meg
  • CSOCSO
    akkor nálad minden drága kicsi fijam ugyanis 11900ért lehet kapni az eternalt és a starfoxot...
  • gergou
    Ezzel biza egyet ertek!
  • gergou
    En meg ingyer szereztem conker`s bad fur dayt!!!
    Nesztek, ma mar olyan tokeletesen lehet az n64 et emulalni, hogy a conkert is mar majd vegignyomtam, es szebb mint egy alap n64 en, es ez a game isten!!!!
  • CHEAPBOY
    s a heten mindenkeppen kell taliznunk, ok? Hivj, de ne felejtd, el, ahogy ma is tetted, .....
  • CHEAPBOY
    a ps2 egy eve meg 85000ft volt...:))

• CHEAPBOY
    16-17, de elobb a mariot rendezuk le:)
  • CHEAPBOY
    Ne hulyits csocso CConker 1000 eves? elobb volt turokom (3) mint Conkerem, jah se ne nagy boltba nezd az arat, ot 234, amikor bejott hozzam, mar nyitasnal 9000ft volt... a Conker meg sohase mnt meg 14000ft ala... a legolcsobb helyen is 20000fttal nyitot, mert 1 nem volt benn hivatalosan, 2 keveset gyartottak belole, s nem sokat hoztak be belole. s egy csoppet jobb jatek mint a Turok 3.... ezek meg is szabtak az ertekert, turok 3bol mint a tenger annyit tudok szerezni Conkerbol csak 1et 1et, na melyik az ertekesebb?

Nem igy tortennek az arszabasok.

23.... van ahol a Zelda ketto meg most is 22000ft.. aki ott megveszi annak reszvetem.
    A magamet meg 5000ftert szervaltam.
  • CSOCSO
    csíp..mennyi nálad most egy eternal és egy starfox?
  • CHEAPBOY
  • CHEAPBOY
    :DDDDDD
  • Sephi
    Sztm soha mert nekem alapbol be van scriptelve :)

• CSOCSO
    P64 MAGYARUL!!!
    Nah itt a 0.5 ös ferdítás..ami már eléggé magyaros:))
    nyah.. www.tar.hu/nwocsocso/p64hunv05.zip
  • CSOCSO
    turok 3 at conkerra??? ha azt mondod hogy a t3 olcsobb mint a conker akko rmegverlek esküszöm.. a conker már 1000 éves a t3 meg 1 éve volt 23 ezer
  • CHEAPBOY
    Bagoly mondja.:DDD

• CSOCSO
    nem autos...inkább motoros.. olyan mint f zero
  • Sephi
    Es 100!!!
  • Sephi
    Nekem nem teccenek a autos gamak:)
  • CSOCSO
    szedd le még az extreme g 1 et talán 2-t!!! az első rész nagy kedvencem volt:))!!!
  • CSOCSO
    hát igen.. meglestétek a fordításomat?:) ugy felbasztam az agyam hogy szar a conker, mert lassu hogy gyorsan neki álltam fordítani:)))
  • Sephi
    Eros melyseg:)))))

Nah lenyeg az hogy hogy a budos eletben senki sem fog nekem ennel szebb jatekot mutatni egyenlore. PC-re keszulnek a 3d-es jatekok amik 650 megasak es megis olyan atvezetokkel amik nem kulon megmunkalt filmek. Es akkor az ember 64 megat letolt es olyat kap amit meg nem latot!

• CSOCSO
    nyah.. www.tar.hu/nwocsocso/p64hunv01.zip

itt a fordítás.. nagyjából le van fordítva ami kell de sosem lesz 100% mert iylen force depht meg ilyenekről fingom sincs hogyan legyen magyar
  • CSOCSO
    LOL
  • CSOCSO
    éppen csinálom a magyarosítást:) még igen félkész no meg remélem nincs benne sok hiba..mondjuk igy fél 3 kor bizti lesz benne egy két okosság..kérdésem: a Plugintnek mi a magyar megfelelője???HELP
  • barret
    sephi nem tudta mibe nyult bele...már 92 hozzászólás...
  • barret
    1200.duron kevés...
  • barret
    hát kell alá gép...
  • toma
    ehh ezek elég régiek turok3, sw:racer, ridge racer stb. :/
    na mindegy majd tesztelem, pc elég jó, gamepad is van hozzá
  • barret
    conker kicsomagolva 64 mb.
  • toma
    mármint zippelve :)
  • barret