1596
Szal...
-
flevente #1596 64drive-hoz volt már vkinek szerencséje?
http://64drive.retroactive.be/ -
#1595 a legjobb n64 játék ... sőt ha ilyen nagyobb nemzetközi oldal szavazást indít hogy mi a világ legjobb játéka, azt 80%ban a zelda ocarina of time nyeri meg, és még a metacriticen is mindíg első, ami nem semmi. -
#1594 Az árát nem tudom mert emulátorral játszottam. -
Dj Siegfried #1593 :D köszi... gondoltam, hogy nagyon jó kis cucc.
mennyibe mozog mostanság itthon az ára? -
#1592 A topic 90%-a a Conker's Bad Fur Day-ről szól és szvsz a legjobb és a legbetegebb 3D-s platform játék. -
Dj Siegfried #1591 ha van vkinek utángyártott kontrollere N64-hez, az írhatna róla pár szót, milyen az eredetihez képest..stb
játszott már vki a conker's bad fur day játékkal? -
#1590 Egy ilyent vegyél, ha még érdekel:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-k6-49-en-70-64.html -
#1589 N64 tulajok!
Azt szeretném kérdezni, hogy sikerült-e már valamelyikőtöknek RGB jelet kicsalni a konzolból, és ha igen, hogyan? -
#1588 hy!
emulátorral játszok,de pl a daikatana meg a turok szinte játszhatatlan billentyűzettel.
Valaki tudna ajánlani egy joy-t ami működik a project64 emuval?
átalakítóval már próbáltam ps2-es joysticket, de nem ismerte fel az emulátor
-
#1587 sziasztok,
keresem eme játékokat emberi áron:
Zelda Ocarina
Zelda Majora
Donkey 64
Conker's Bad Fur Day
Banjo-Kazooie
Banjo-Tooie
ha esetleg valakinek van felesleges eme remekje veressen pü-t!
-
#1586 údejó -
Dj Siegfried #1585 <iframe frameborder="0" scrolling="no" style="width:468;height:120;border:0px;overflow: hidden;" src="http://www.hotdog.hu/_data/partnerprogram/jatek466.html?user_id=748111"> -
Dj Siegfried #1584 még mindig a vaterán -
Sg8 sAs #1583 hol kapok olyat? -
Dj Siegfried #1582 sztem azzal ne foglalkozz, 1500 ért inkább kitűnő kart vegyél és jó lesz tartalékba a rossz..... -
Sg8 sAs #1581 Üdv!
Joystick Analóg kart más néven thumbstick-et vennék.
Bárki akinek van,vagy tud olyan helyet ahol megtudom venni kérem jelezze. -
Sg8 sAs #1580 Köszi -
Dj Siegfried #1579 pilotwings 64
ennél olcsóbban szerintem nem fogsz kapni :D -
Sg8 sAs #1578 Hali!
Pilotwings 64es játékot keresem!
Akinek megvan és eladná nekem,azt kérem írjon mielöbb!
Jó állpotba lévő joystickot is vennék,középső analóg karra gondolok.
Előre is köszönöm! több mint 8éve megvan a gép,semmi baja nincs,tökéletesen müködik,demost úgyérzem ideje ujra elővenni,aki betudja szerezni az szerezze be,remek élményt ad..főleg a multiba a mario kart 64:)
Játékaim Mario 64,Mario kart 64,Turok1,Starwars racer,Star wars rogoue squadron,Star wars shadow of empire,Rush. -
#1577 Én is onnan vettem kb. 2 éve 8k-ért 2 játékkal... semmi gondom nincs vele (illetve annyi, hogy a Mace-et meg a Killer Instinct-et nem indítja el elsőre, de szerintem ez inkább a cartridge hibája). Persze azért próbáld ki előbb. Az analóg kart nézd meg, hogy ne lötyögjön (bár úgy is működik, meg ki is lehet cserélni, de azért jobb, ha nincs semmi baja). -
#1576 speciel n64 nincs közelemben,de ezek a kazis gépek azért elég jol birják.
NES ,SNES,MD simán mennek mai napig (ez nem MS termék:P)
Max szerintem n64 irányito analogja a lényeg,ne legyen tul lestrapált állapotban,az inkább meg tudja magát adni. -
qper #1575 hali!
szeretnék venni egy N64-et, látok is a vaterán vagy 100 eladó darabot, de nem tudom hogy pl. a "kifogástalan" állapotot 6-8.000-ért hirdető darabok 3 nap 1 hét garival mennyire megbízhatóak. Érdemes ennyiért venni, vagy egy kicsivel magasabb árfekvésben kellene halászni? (bár azt sem tudom hogy mennyire megbízható)
Apropó megbízhatóság: mennyire megbízhatóak ezek a gépek? Hogy bírják a strapát így 10 évvel a gyártás után? Mire kell figyelni? Melyiket ne szabad megvenni? Van e típushiba? -
Dj Siegfried #1574 turok ból van választék n64 re:D -
#1573 Ahogy nézem a Donkey Kongot, a Banjo-t, olyan, mintha 8 éveseknek írták volna. Ez elég lehangoló, jobbra számítottam.
Az megint nagyon érdekes, hogy a Turok2-t senki se említi. PC-n játszottam, szerintem remek játék, az egyik legnagyobb, és állítólag konzolon még nagyobb élmény.
Conkert beszerezni 10000 alatt pedig nagyobb kihívás szerintem, mint végigvinni a játékot :) -
Dj Siegfried #1572 Köszönöm. Erre még vissza terünk. Nekem a snes a mindennapi életem része :)
Axely, Super swiv, starwing, donkey kong, mario world, fzero...ezeket nagyon imádom. Kipróbáltam egy x-en a metroidot. Emulátoron is nagyon jó, de elvből nem szeretem az emulátorokat. ( persze ha wii m lenne és azon lenne meg akkor kivételt tennék:) Nekem a perfect dark a befutó. Nagyon el lett találva. Hibátlan. Agen dark in position.............
kellemes hétévégét -
PHM #1571 A víziló kincse (2db) a hajóroncsban van.
A roncsnak 2 bejárata van: oldalról be lehet úszni 1 ablakon, és az árboc tövénél van 1 négyszögletes mélyedés, amit be lehet törni.
A repülést az árboc tetején lehet megtanulni, a nagy ugrást meg emlékeim szerint a robbanó micsodák környékén keresd.
Azt hiszem, elő fogom venni a Banjót, nosztalgiázni, no meg az emlékeket felfrissítendő.
Nem azért, de igazán kiadhatnák DS-re is, tuti vevő lennék rá...
A gyerekeknek van egyébként 2 óriási előnyük a felnőttekkel szemben:
Nyitottabbak az újdonságokra és mentesek az előítéletektől.
Éppen ezért nem biztos, hogy nekik is gondot okoz 1 ilyen játék felfedezése.
A fiam pl sok olyan dologra jött rá ami nekem eszembe sem jutott volna.
A Banjo-Tooie-t pedig jószerével egyedül játszotta végig, mert mire azt megvettem, a büdös kölök már átvette a parancsnokságot az N64 felett.
Sajnos a SNES is már nagyon ritkán van elővéve.
A Super Metroid nagy ritkán feltűnik a PeCsában, érdemes időnként rákérdezni.
Ha nem budapesti vagy és komolyan be akarod szerezni, érdeklődhetek, hátha feltűnik belőle 1 példány.
(Dobozosra ne nagyon számíts, az sajna ritka, mint a fehér holló.) -
Dj Siegfried #1570 Köszönöm a segítséget. Az első pályát már átvittem. (hú de ügyes vagyok) de a második már rendesen kifogott rajtam... pl nem találtam meg a viziló kincsét és a második típusú mozgást sem. (2 van ezen a pályán). Szerintem nem gyerekeknek való. Kemény fejtörést okozott legalábbis nekem.
A gyűjtői metroid tényleg szép példány. Remélem sokáig tudod majd használni.
peace -
PHM #1569 A Banjo-Kazooie-ben tudok segíteni, a Banjo-Tooie-hez meg valamelyik 576 konzolban volt több oldalas leírás.
Az a titka egyébként, hogy sok dolgot a Z+kamera gombokkal lehet előhozni, mint pl azt, amikor a madár a hátára veszi a medvét.
A meredekebb lejtőkön csak így lehet közlekedni. Ezzel mondjuk én is megszívtam, mert használtan vettem a játékot, és nem ismertem a gombkombinációkat.
Aztán elkezdtük az elejéről, és ment minden, mint a karikacspás.
Az első pálya tulajdonképp 1 jó kis tutorial, ott tanulod meg az alapvető mozgásokat. Ha azt kihagyod, valóban nehéznek tűnik.
Csak azért erőszakoskodok, mert szvsz a Banjo hangulata messze jobb, mint a Mario 64-é.
1 ilyen kaliberű játék végigjátszását tényleg vétek kihagyni. :)
Super Metroid: Eleinte nem fogott meg, csak az volt a gyanús, hogy az unokaöcsém átjátszotta vele az éjszakát, mikor nálunk volt.
Gondoltam, megnézem má', mi olyan jó benne.
Aztán meg nem tudtam abbahagyni...
Van belőle 1 dobozos gyűjtői példányom kézikönyvvel, de azt semmi pénzért nem adom. -
Dj Siegfried #1568 Köszönöm a jó tanácsot. Az a gáz, hogy végig játszás nélkül nem igazán tudok rájönni, hogy mit is kéne tenni..... De ez a Mario 64 el is így volt....
A super Metroid tényleg kemény játék. annyira jó lenne ha találnék egyet snes re. -
PHM #1567 A Banjo sok gombkombinációt használ, ezt talán egy kicsit nehéz megszokni.
Ezzel együtt minket a fiammal kb 3 hónapra elvarázsolt...
Ilyen teljesítményre talán csak a Super Metroid volt képes.
Én a helyedben adnék neki még egy esélyt. -
ruadi #1566 Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok h. az egyik haveromnak van kb 10éve már egy N64 es konzola amit elég rég nem vett elő.egy hete átmentem hozzá és a pincében rátaláltunk, elkezdtunk játszani a Mario 64el, de hibá mert már az első pályán a Bomba királynál megakadtunk.nagyon kíváncsiak vagyunk
h. mi a megoldás mert már egy hete nem tudunk rájoni.Megköszönném ha segítenétek nekünk "Lagikusoknak". előre is köszönöm -
Dj Siegfried #1565 Nekem van 1 banjom, de nagyon nehéz. Lehet béna vagyok :) nem érdekel valakit?
cserére.... angol. pal. kitűnő állapot, doboz nélk... -
#1564 De a két zelda és a conker mindenképp. -
PHM #1563 Ejnye-bejnye!
És a 2 Banjo?
Legalább az egyik beleférhetett volna a listába.
Szvsz mindkettő kötelező darab... -
#1562 Húú, nem is tudom
1. Mario Kart 64
2. Super Mario 64
3. Goldeneye
4. Mario Party 2
5. Worms Armageddon
6. Pokémon Stadium
7. Mario Golf
8. Mario Party
9. Lego Racer
10. Kirby 64 -
PHM #1561 Ha nem használ a tisztítás, ki kellene a játékokat próbálni egy másik gépben.
Elképzelhető ugyanis, hogy az N64 a ludas a dologban.
A kazetták ugyanis elég strapabíróak, NAGYON ritkán romlanak el.
Eddigi pályafutásom alatt egyetlen ilyennel találkoztam... -
Laszlo1227 #1560 Köszönöm meg próbálom!
Bár én más alkohollal már végig tisztítottam -
PHM #1559 Valószínűleg elkoszolódtak a kazetták, és/vagy leheletnyi oxidréteg lehet az érintkezőkön.
Tisztítsd meg az érintkező felületeket.
Ha nagyon koszos, pl ciffel, ha kevésbé, kontakt spray-vel. -
PHM #1558 Csak a pontosítás végett:
Az N64 alaplapján van 4 mega ún. rambus ram.
Ezek párban, vagy dummy modullal párban működnek.
A jumper pak tulajdonképpen 1 dummy modul, ramot nem tartalmaz.
Az expansion pakban pedig 4 mega ram van.
Elsősorban a jobb grafika miatt lehet rá szükség. -
Dj Siegfried #1557 Eladó 1 Mario 64 érd.: PÜ