Hiba a fórumban!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ElfQT
Saját háttérszín beállítása után:

---------------------------
Error
A Runtime Error has occurred.
Do you wish to Debug?

Line: 0
Error: 'document.body' is null or not an object
Yes No

debuggolva: - listazas.php3

<SCRIPT Language='JavaScript'> document.body.background=''; document.bgColor='#6177A0';

Vigyázat, a leopárd harap!

Dzsini
aham... én csak az üzenetkeresõt szoktam használni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dynamic
Csak egy példa.Van ugye pl. a "Mióta vagy aktív gamer?" c. topik.Bármit írok be ebbõl a keresõbe("Mióta", "aktív", "Mióta vagy" stb.)nem hozza fel.Kivéve ha beírom a teljes címet.Miért?
Dzsini
kis/nagybetû, ékezetek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dynamic
Miért nem mûködik normálisan a fórumkeresõ?Vagy valamit rosszul csinálok?
Ha topikot akarok keresni és beírok egy kulcsszót a keresõbe(természetesen a "témacímek" van bejelölve), akkor is nagyon sokszor nem hozza fel azt a topikcímet amit nekem kéne.
2XP
Most, h szándékosan akarom, már nekem se 😞

magus
nekem nem megy😞

CSOCSO
ehh
Bruce Lee
az eredeti topicban már irtam erre .. 😊

kihagytál egy idézõjelet az url után, az volt a gond.
VinylToy
Ez akkor van ha a kurzor nem a hozzászólás rublikában van akkor ír oda!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

2XP
Na, itt van még1, egy html kódot írtam , és ezt kaptam:

És ez nem tûnt el (e-books topic).

2XP
Na, ez nem tudom, hogy jött össze. Kezdtem írni a hozzászólást, erre:

Sajnos, mire frissítettem eltûnt

hiba
Kiszolt?
Itt vagyok!

Coine, The A&O
Visszavonom, egy ki és bejelentkezés megoldotta a probit, köszi szépen !

Coine, The A&O
Nekem továbbra sem mennek a kedvencek, amit elvileg ma javítottak ki 😛

Ams
ment 1 mél

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

G@b0r
😊))))
bocsesz...
Amúgy magamat is lefagyasztottam vele 3* 😛

Dzsini
de nem fagyasztja keményre a gépet 😊) (fõleg xp alatt, az szépen kilövi...)

nem akarod magad beregisztrálni?

Ams
ment 1 mél

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

St
grrrrr 😊)))
2XP
Nem lehetne megoldani, h a freeforumon is mûködjenek az sg-s regisztrációk?

Dzsini
ahaaaam...

így jár aki nem Operát használ 😉

St
Volt egy olyan üzeneted, ami onhoverra végtelen ablakot nyitott. 2x fagyasztotta le a gépemet.

Emiatt az összes üzenetedet 48 órára visszamenõleg töröltem, mert technikai okokból nem tudtam azt az egyet kiszedni (nem tudtam az egérrel megközelíteni a moderálás gombot).

Azzal aki a fórum mûködését szándékosan megakasztja, és ezt nekem bejelentik így fogok a jövõben is eljárni + nick törlés is megeshet.
G@b0r
meg az aki kiszedte kb 400 üzenetemet. (nem csak saját fórumokból és gumiszobából)

Efreet
a saját fórumokban ti vagytok a moderátorok...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

G@b0r
eh, tudom nem kellett volna az a néhány textarea a gif animator topikba, de ez azér túlzás...

2XP
😞( Akkor tényleg midegy a dolog. De azért köszi az infókat.

2XP
Hogy a szép logok megjelenjenek 😊

2XP
Én nem ilyenre gondoltam... Olyanra, ami teljesen különálló, ld. freeforum!

2XP
Dzsini
tippre a saját fórumokban...

St
hová?
2XP
Azt meg lehet oldani, h ne kelljen külön regisztrálni, hanem az sg-s reg-ek is jók legyenek?

G@b0r
jé, most látom ki lett javítva a felhasználói infóm, kösszépen!
[ már ideje volt vazze]

magus
najah meg ha rovid az uzenet egyaltalan nem kuldi el

CSOCSO
mostmár csak a többo forum hibáit kéne orcosolni ez elöbb 3 szor dobott el a nemassage.php re az Sg ahol nem található az oldal volt. aztán a forum.php ra ahol ugyancsak nem található az oldal..cool
CSOCSO
én is szeretlek téged
magus
Hiba a Matrixban

CSOCSO
hjaaa😊
Coine, The A&O
hétfõn nyitnak az optikai szalonok 😊

Dzsini
saját FÓRUMokban tsotso 😊) olvasni kellene 😊))

CSOCSO
mik lettek kijavítva pontosan és hol tudunk törölni a saját hozzászolásokban??
a keresõ nekem se megy

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Coine, The A&O
Állat módon nem megy a keresõ most nekem.

G@b0r
izé, esetleg valaki meg tudná csinálni a felhasználói infómat, mer nagyon eltûnt az alja 😊

Dzsini
na lássuk...

Laalee
jo

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
hát, ezzel a hozzáállással menj a leáldozós topicba... ott reagálj a #1-re...

Laalee
#1 et elolvastam azt valaszoltam ra 😄

nemolvasom el az egesz topicot, irjon erthetoen

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
te is oyan elõször reagálsz és utána olvasol típus vagy? 😊

Oldal 1 / 2Következő →