68
...
-
anton56 #68 Sziasztok!
Ha érdekel valakit megírtam a Mosaic Creator magyarítását, valamint egy magyar nyelvű részletes ismertetőt.
http://anton.extra.hu címen elérhető -
#67 Felnyomhatnád vhova. Kb. mekkora? -
TomBond #65 Aki olvasta a Magyar PC Magazint az már tudja hogy van egy másik program is. A neve: Mosaic Creator.
Az újságban a 26. oldalon van szó rólla és a CD mellékleten is rajta van: \sac\graph\mc25.zip -
Bilux #64 10 mega?
Eh bakker a Bilux könyvtárba nyomd fel és nevezd át Bilux-ra és lerántom...
-
#63 Láttam hogy lerántottad! Na örülök, hogy sikerált!
DC-zni nem szoktam, majd eccer... -
#62 Lejött, kurvajó, köszi -
#61 Most megvan. 1.5k-val ripszropsz átszívom...
DC-t szoksz használni? -
#60 10 Mega!
De meg kell lennie, mert a gépem jelen pillanatban is online, szal keress rá!
Próbáld meg Arcsoft-néven, meg Photo Montage néven is, és ha előszörre nincs találat, akkor search more vagy valami ilyesmi, mert OTT KELL LENNIE, ÉN MEGOSZTOTTAM!!!! :-DDDD -
#59 Mekkora egyébként? -
#58 Vágom bazzeg, csak félreolvastam, avyg valami hasonló történhetett. Egyébként kazán se találom... -
#57 Sőt! Most látom, hogy én még nem szedtem ki a shared files könyvtáramból és már nyúlja le valami csóka tőlem!
Szal ha most felrakjátok a Kazaa-t akkor tuti megtaláljátok a gépemen a progit! -
#56 Milyen linket adjak meg, te nagyész????
Tudod mi az a Kazaa?????
www.kazaa.com
Letöltöd, felrakod, beirod a keresőbe, hogy Photo Montage és kiad egy helyet ahonnan lehúzhatod! Én nem tudom felrakni sehova, az SG-ről meg törlik ezeket a cuccokat gyorsan.
Ha lene link, már beraktam volna! -
#55 Ááá, fáradt vagyok! -
#54 Miért fáj neked megadni egy linket? -
Bilux #53 Esetleg nemraknád fel a supergamezra..?!
Naa naaa LéééciLéééciLéééciLéééciLéééci -
#52 Azt nem!
Csak annyit, hogy Kazza-ról szedtem!
Tegnap is kerestem, de ma találtam csak meg. -
#51 Tudsz egy URL-t adni? -
#50 NA.
A progit kipróbáltam, ISTENI!!!
Télleg irtó fasza, egyszerü kezelőfelület, de mégis sokfajta beállítási lehetőség (legalábbis erre a célra elég)
Majd linkelek be képeket! -
#48 Egyébbként marha zsír a kép!!!!
-
#47 Beza!
Ezt simán a progi csinálja!
A jóhír pedig, hogy 15k-val mászik lefele!!!!!!!!!!
Szal ahogy lejön betesztelem és írom a fejleményeket (or rakom be a készült képet :-DDD) -
Bilux #46 Hátha ezt is program csináta behidalok...
kinagyítottam a képet és a sok kicsi kép is kép nem kamu... -
Bilux #45 nah lesz itt még kép!
-
#44 Na.
Kiderült, hogy VAN ILYEN PROGRAM!!!!
Lecsekkoltam a site-ját is, és télleg lehet ilyet csinálni vele.
Ja, az Arcsoft csinálja és Photo Montage a neve!
Innentől kezdve a kérdésem a következő:
KI TUD SEGÍTENI A BESZERZÉSÉBEN??????
Kösszencs! -
#43 Oksa!
És a NEM FREAK-eset? Arról nincs infód????
#2-es H.sz. -
#42 ilyen "freak"-es képet 100% hogy progival csinálnak , eccer találtam egy ilyet és tök egyszerű
kiválasztottad a képet meg a betüt vagy karaktert és megcsinálta pillanatok alatt.. -
#41 :-)))
Ari vagy!
Amúgy én is épp ma gondoltam rá, hogy megpróbálkozom a GameStar fórumán, hátha!
Na mindegy, kösz, hogy fáradtál vele!!!!
Én is kerestem a Philips reklámot, de nem találtam HTTP oldalakon!
Az a gond, hogy max olyan reklámok szoktak letölthetőek lenni, amik poénosak, így nagy népszerüségnek örvendenek! -
#39 Hát szerintem akkora részletességgel mint az első képen van, jó egynapi meló ezt megcsinálni kézzel! -
#38 bocsi hogy beleszólok, de ami itt van kép - http://www.alvilag.hu/sg/index.html - az nem kép. illetve nem hagyományos értelemben vett jpg vagy gif, hanem szines betűk :)
És nem kézzel csináltam, hanem volt egy honlap régebben ahol kb 5 sec alatt lehetett ilyet csinálni, sajnos már nem él :(
kicsit durva is lett volna ha kézzel kell végigcsinálnom az egészet.
a másik téma meg az első kép: szerintem nem olyan nehéz ez kézzel sem. fogsz egy kisképet, photoshop-ban beteszed mintának, kitöltöd vele a lapot, fölé kerül a fej egy új layeren aztán játszol kicsit a layereffektettel (pl. overlay vagy mi ilyesmi lehet) aztán kész is. -
#37 Hát nem igazán rémlik!:-DDDDDDDDD
-
#35 MAAAAXTOOOOOOR!!!!!
Hova tüntél????? -
#34 Szal melyik reklámról van szó??? -
#33 Nemtudom a házimozi reklám klippjét, de ha elmeséled, utánanézek tuti.... -
#31 Még nem sikerült utánanézned???? -
#30 Deén nem olyat akarok amit a Freak linkelt be, hanem ami a #2-es hozzászól.-ban van, csak rosz a link...
de meglehet nézni... -
#29 ok, akkor majd megpróbálom megtudni neked -
#28 Photoshop plugin nélkül is meg lehet.
Fogod a képed. Rámaszkolod a szöveget, és a betűkben a szineket egyesíted, hogy egy betűben, csak a domináns szín maradjon meg. Ezután lesz egy képed, ami úgy néz ki, mint ahogy azt Freak belinkelte, csak kép formátumban.
Ezután fogsz egy programot, olyasmit, mint amit a szkennerekhez adnak szövegfelismerésre. Csak egy kicsit komolyabbat, amelyik a szöveg szineit is képes felismerni. És ezzel a programmal szövegsíted a képed. -
#27 Nemrosz 5let, csak sajna nem olyan frankó az Angolom ilyen téren és fosok, hogy nagyon beégnék a sok profi között....
(Bár a képet belinkelni, meg egy "please help to create a picture like this" talán még telik :-)))) -
#26 Kerj segitseget a Macromedia, Metacreation, illtve a az Adobe oldalain. Tuti vannak forumok -
#25 Apám, rohatthálás lennék, márcsak azért is, mert nekem is megvan majdnem az összes GameStar...
Szal ha a nevét megmondod (meg esetleg a lapszámot) akkor máris kívánhacc tőlem egyet!!!!!
-
#23 Namár ketten is aszonták, hogy talán photoshop megoldás...
Látok némi reményt!!!!
Segííííccsetek könyörgöm!!!!