48
Hallottátok?
  • Kudu
    Hello tud valaki infot az készülö egri csillagok egri csillagok játékrol.Hallottam rola infot hogy a neten meglehet nézni -és hozzálehet szolni, de a cimet nemtudtam feljegyezni. Ha tudna valaki valamit rola megköszönném. Kudu
  • Vlala #47
    most láttama filmet :-)
  • Mike at home
    OFF!

Vlala, te idiota :(
  • Mike at home
    de miert kellett egy 2002-es topikot eloszedni?
  • Mike at home
    igen, hallotuk

[korusban mondja]

- ti mind onallo szemlyisegek vagytok
    - igen, mi mind onallo szemlyisegek vagyunk
    (en nem)
  • a.carkey
    Amikor kurva Nemecsek anyja, az az olasz szar, az tényleg megalázó volt ...
  • Vlala #42
    ui: minek nézel engem? Nem vagyok spicli. :-)

Arra a PUF-ra gondoltam, amelyiknek alapból nem sok köze volt az írásműnek, elég érdekesen elferdítették az eseményeket Nemecsek anyjáról, Janóról, hogy a többit ne is említsem... Ha nem olvastam volna, még tetszett is volna a film, de így, hogy ismerem az alapját, elég negatívan jött le nekem.
  • AnuluWork #41
    Annyira gagyi volt a Pál Utcai Fiúk, hogy majdnem Oscart kapott ... :)
    Tekintsünk el attól, hogy mit játszottak a grundon. (A film főleg külföldre készült, de eszméletlen jó alakításokat láthattunk benne. Azonkívül Molnár Ferenc Amerikában élt és valóban megjelent tőle egy Amerikára átdolgozott Pál utcai fiúk kiadás.)
    Mellesleg szvsz mindkét film szuper és érték.

PS: Remélem nem te írtad a feljelentő levelet az ORTT-nek!? :)
  • Vlala #40
    Gratulálok az óertétének, persze Anettkát meg a Győzőt mutogatják orrba-szájba... magyar ember ott kötekedik, ahol tud.
    Fontos azonban, hogy itt nem Gárdonyi művéről van szó, hanem a filmváltozatról, az tényleg gagyi. Ennél már csak a Pál Utcai Fiúkból csináltak szörnyűbb filmet, ettől Molnár Ferenc forogna a sírjában.
  • RelakS
    Haogymondod, mert a HanSolo az jó, a raboló meg rossz indíttatásból teszi :-O
  • [HUN]PAStheLoD
    tudom... ebből következik ez az egész ORTT egy kalap szart sem ért csak szivatja a népet :(
  • RelakS
    Figyeld a körmondatot! Ezek ezzel is a normálatlanságukat bizonyítják.
    Mellesleg ma reggel hallottam a Juvin, hogy a TV-ben kirakják a karikát, de az újság címoldalán ott lehet az öngyilkos fogoly(j?) fényképe vérrel, aggyal, stb. Mellesleg a híradó alatt nincs karika, pedig tanulság, az nincs (a rendőrség továbbra is keresi/nem találja/feladta; a terroristák robbantgatnak, stb)
  • [HUN]PAStheLoD
    most találtam egy igen érdekes dolgot:

"Példák az II. kategóriába sorolt műsorszámokra: ide sorolandók általában a (amerikai) western-, kaland- vagy kosztümös, történelmi filmek, amelyek a múltban játszódnak és távol esnek a magyar hétköznapok világától, ezért potenciális veszélyt nem jelentenek (pl. Egri Csillagok, Zorro, Robin Hood), valamint a teljes mértékben fikcióként értelmezhető fantasy-filmek illetve sci-fik (pl. Csillagok háborúja, E.T.). A műfaj azonban csak útmutatásul szolgálhat a valóságra vonatkoztathatóság megállapításához, az ábrázolt erőszak mennyiségi és minőségi jellemzőit, a szexualitás verbális és vizuális megjelenési formáinak intenzitását minden esetben külön kell mérlegelni. Így például az olasz, népszerűbb nevén "makaróniwesternként" emlegetett klasszikusok, vagy a "Volt egyszer egy vadnyugat", amelyek alapjaiban különböznek a műfaj amerikai képviselőitől azáltal, hogy a filmek atmoszférája, durva erőszakossága sokkal nagyobb realizmust kölcsönöz nekik, a jó és a rossz közötti határvonalak szinte teljesen elmosódottak, s bár a jó győzedelmeskedik a rossz fölött, a szó valódi értelmében még sincs happy-end."

Az uccsó sorok a lényegesek melyben a lényeg hogy az ORTTsek csak a nyálas Heppi -endes filmeket engednék meg! Pedig ha inkább kinéznének pl. az irodájuk ablakán (Budapesten) meglátnák azt ami nem igazán egészséges se a felnőtzt sem az ifjúság számára (gyk. kurvák, stricik, töménytelen hülye reklámtábla, szegénység ,kéregetés) ezekből pesten akad bőven sajnos! És ezek meg az idejüket ilyen karikkák kieszelésével töltik!
  • RelakS
    Az előző üzi 13:43-kor került be. Valyon mikor veszik ki?
  • RelakS
    MUHAHAAAA
    De hülye a moderátor!
  • [HUN]PAStheLoD
    hova tűnt a #25 ?? mert a válasz megvan rá de az üzenet??
  • TomBond
    Szerintem készítsük el az Egri Csillagok Light verziót és adjuk el az ORTT-nek!
  • RelakS
    Ja, a reklámot leadhatnák a film után is, meg nem kéne 5 perccel (és akkor jó eset van) később kezdeni a filmet, mert már 10 perce reklámoznak. Ja, hogy akkor kevesebb a bevétel? És az minket érdekel?
  • RelakS
    Index.hu/panasz
  • Dzsini
    szerintem jobban illik az 'aki a prímást fizeti, az mondja meg hogy mit játsszanak' szólás :)
  • Norbi2K
    pénz beszél, kutya ugat, ez van, magyarország már csak ilyen, lásd például köcsög chello, sajnos itt mindent lehet
  • Dzsini
    Nem korhatáros az Egri csillagok
    Elutasította a Panaszbizottság a karikaellenes beadványt

Index
    2002. december 3., kedd 14:37

Elutasította az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottsága az
    Index-fórumból kin?tt Körhatár Civil Kezdeményezés beadványát, amelyben azt kifogásolták, hogy a tv2 november 13-án korhatárjelzés nélkül sugározta a Gárdonyi Géza regényéb?l készült Egri Csillagok cím? filmet.

http://index.hu/kultur/media/ortt0203/
  • Norbi2K
    nem kéne találgatni, teljesen egyformák, akárhova kapcsolok reklám, reklám, és ami a legidegesitőbb hogy egy film azért két és fél orás mert egy ora reklám van benne, leülök 9-kor a tv elé, éjfélkor van vége a filmnek, ez azért nem normális.
  • [Walaki]D`Lair
  • RelakS
    RTL KLUB logója jó helyen, Ha nem lenne, találgathatnál, hogy a 20 magyar csati közül melyik műsorát nézed.
    Reklám alatt meg talán nem kéne leszedni... >:-(
  • Mauro
    A kör bezárult - a fiatalok védelmében!
  • [HUN]PAStheLoD
    de tDusz !! Ma 13 órakor PUBLIKUS tárgyalás az ORTT nél! Bp-en
  • Mike at home
    kezdésnek, pl. legyél öngyilkos

• [Walaki]D`Lair
    Hát az ember pofája leszakad amekkora SEGGFEJ TAPLÓ FASSZOPÓ EMBEREK VANNAK A VILÁGON!!! És a legidegesítőbb az, hogy semmit sem tudok tenni vele!!!!!
  • Mauro
    TV adók logóját úgy se szüntetik meg.
  • [HUN]PAStheLoD
    mért? kit érdekel melyik csatiról vettem fel a Star Warst?? És a TIE vadászok mindíg jobbról jönnek és a Chimpi Chuvi nem vesz észre őket időben!! (azért vettem 71 cm-es tévét hogy még 'élvezetesebb' legyen ehelyett még nagyobb a lógó :(( )
  • Mauro
    Miért zavar az RTL lagója?
  • [HUN]PAStheLoD
    Régebben még azt hittem (naívan) hogy majd AZ ORTT leszedeti a RTLKlub logóját és csökkenteti a reklámokat ;-) ellenbe mi a rákot csinált?? Hát azt a szép karikát!
    AZ alábbiak meg a petíció kommentjeből vannak!
  • [HUN]PAStheLoD
    "Ki, és milyen jogon dönti el helyettem, hogy mi a helyes?"
  • [HUN]PAStheLoD
    "Vannak olyan napok, amikor 3 idióta logót is el kell viselnünk a képen (tv2, bigbrother, és a sárga bili)"
    mi lesz még??? kérdem én?
  • [HUN]PAStheLoD
    Az meg senki tem édekel, hogy a gyerek két rajzfilm között hány tampon reklámot néz meg! Ha ez a nyugat, én keletere tartanék....
  • Mauro
    Aláírásgyűjtés az ORTT-karikák ellen
  • Mauro
    Az MSZP médiapolitikusát is zavarják a körök
  • Mauro
    Eltűnhetnek a képernyőről a korhatárt jelző "sárga körök"
  • Mauro
    Tiltakozás az ORTT 1494/2002. (X.17.) sz. határozata ellen...