20
-
hugi_0 #20 Uff Uff kialt a nema indian !!! -
Vízipók #19 Teljesítményfelvétel helyett a felvett (nem leadott) teljesítmény kifejezés lenne a helyénvaló, de :
1. Ez hosszabb
2. A halászlé helyett is hallevest mondjak?
Uff, én szóltam. -
#17 Haegemonia kozbe felment 51fokra:] sux -
#16 most 45(alaplap)/47(cpu)...igaz megy mellette egy egy 48k/s letoltes:] -
#15 nopersze Athlon XP 2000+ -rol van szo:] -
#14 engem az erdekelne, hogy mivel lett merve ez a teszt mert, hogy sisandra prog szerint a cpu 48fokos az alaplap meg 46fok (nyitott haz) a huto pediglen GlacialTech Igloo 2400 Pro... -
#11 ezt eleg rosszul gondolod... a felhasznalok joreszenek semmikedve hutovel bogaraszni, megveszi a szamar megfelelot es hasznalja.
az a par ember aki hajlando ventit cserelgetni, es hasonlo dolgokat csianlni, ugyis utana tud nezni hogy mit mivel erdemes parositani. -
#9 Topic off
A villamos-teljesitmeny jele: P a mertekegysege Watt, tehat a teljesitmenz a kovekeyo kepp irhato fel:
Egyenaramu korben:
P = U * I [W]
Valtakozo aramu korben:
P = U * I * cos fi [w] (hasznos teljesitmenz)
Q = U * I * sin fi [VAr] (meddo teljesitmeny)
S = U * I [VA] (latszolagos teljesitmeny)
A W az a villamos munka jele, memertekegysefge a Watt-secundum, azaz [Ws], vagy Joule [J].
W = teljesitmeny * ido, azaz W = P * t
Fizika ora stop, Topic on :) -
#8 En nem a teszt milyensegere akarok kitarni, hanem a teszt targyara.
Nekem egy Igloo 2320-as ventim van. Maximalisan elegedett vagyok vele.
1. Nincs semmi hangja
2. Elfogadhato a hutesi teljesitmenye.
Nekem egy XP 1600+ -om van, es netezes kozban (jelenleg is) 39-40°C a proci homerseklete, filmnezes kozban sem szokott 43°C fole menni, mivel nyar utan vettem, igy nyari adatokrol nem tudok nyilatkozni, de nem lehet tul veszes.
Elotte ugyanezt a procit egy rezbodas CoolInk 111 (nem a JumboJET hangu 111+) hutom volt. Az hangosabb volt (36 dba) es ennek ellenere rosszabul hutott. Amikor ez 43°C-t adott, akkor a CoolInk 111 csupan 47-48°C-ra volt csak kepes.
Ven meg egy nagy elonye az Igloo 2320-as ventinek (nalam pont emiatt lett a befuto), nagyon konnyu le es felrakni, nem kell hozza csavarhuzo, csak az ujjaid, ez meg jobb esetben ugyis keznel van :).
A gyarto 2600+ -ig ajanlja ezt a ventit, hat arra nem vennek merget, hogy egy 35-38°C homersekletu nyari napon egy nagyobb gameparitin is jol birna a 2600+ altal termelt ho elszallitasat, de az enyemet egesz biztosan elvinne rohogve, es mindezt hangtalanul. Csendes gep rulez!!!!! -
J@no #6 W=U*I
teljesítmény=feszültség*áramerősség -
Devla #4 Miert, megis milyen lenne? Ha nem vertek at fizikaoran, akkor a teljesitmeny adott ido alatt vegzett munka. Hogy lehet ezt felvenni? Szvsz felvenni max aramot lehet, es hot leadni. Ha baromsagot mondtam javitsatok ki. -
Devla #1 Es megis mi az a "teljesítményfelvétel" ?