2809
Codename: Panzers - Phase One
  • aiguo
    ahhh...ez csak a leaked alpha demo.

A hivatalos demo meg nemjott ki!
  • Serpa
    ez már tavaly is elérhető volt.
  • Axon
    Megjelent a DEMO!
    Nem, nem, ez így nem jó...

MEGJELENT A DEMO!!!! (így már jobb...)
    Ehun ni egy link:
    Codename Panzers Demo

Na persze azért nem kell kezeteket lábatokat törnötök erre a linkre.
    Én most töltöm és szanaszét van terhelve a szerver.
    Gondolhatjátok...
    Nekem 200 bit/s -al jön lefele (pedig ADSL vonalam van) ami a letöltésmanager szerint úgy 80 óra letöltési időt jelent.
    Mindjárt meg is szakítom mert így sosem jön le.
    Biztos hamarosan fent lesz minden games oldalon.
  • nagykispeter
    Igen de azt múgy tudom csak jövőre
  • antijedi
    meg jön a 2. része is annak nem?
  • nagykispeter
  • Serpa
    igen.
  • nagykispeter
    ja én is olvastam és a Blitzkriegnek is lessz az idén kiegészítője!
  • Serpa
    CDV - 2004-es tervek
    Codename: Panzers a második negyedévben várható.
    április és június közt.

ráadásul karácsony környékén várható egy expansion is hozzá.
  • Serpa
    és még lehet, hogy tolódik !
  • nagykispeter
    kár,de azért kössz!
  • Serpa
    első félév.
  • nagykispeter
    Ja csak annyi van kiírva hogy :1 halfte 2004.De ez pontosan mit jelent azt nem tudom!első hónap első negyedév vagy első félév??????????
  • aiguo
    Nem sajna...
    Hivatalos oldalon is nagy a halgatas az ugyben.
  • nagykispeter
    Tud-e valaki valamit a megjelenésről hogy melyik hónapba lessz?Már rég nem olvastam rolla semmit!
  • attes
    van valami hír panzers ügyben?
  • HuAn82
    Ha ez kell a népnek...legyen!
  • HuAn82
    Oks!Elfogadom...
  • Árnyvadász
    Mielőtt még....

A fejlesztők a következőt akarták elérni:

Lángszórós gyalogos egységgel lehetőség van az ellenfél tankját elfoglalni. Pár lángszórós felmelegíti a tankot, majd annak legénysége távozik. Ez persze most nem túl reális, de itt inkább mint taktikai megfontolás került előtérbe és azért a PANZERS játék, mégha egyik célkitűzése a fejlesztőknek az is, hogy realisztikus. Egy pont a realisztikusság oltárán elvész, de amennyi viszont benne van, azzal bőven átbillen a mérleg a nekünk jobban tetsző oldalra. Értsd: Mi játékosok jól járunk...
  • HuAn82
    Na oké!Akkor adok neked egy lángszórót és mutatok egy T72-est is!Ezt most full komolyan mondom.Aztán rohanj neki!Szerinted van esélyed??lol..
    Nem a játékot akartam lehúzni csak egy megjegyzés volt.Egy ilyen játékban pedig igen is számít,hogy ugyan már a gyalogság elleni fegyvert ne páncélos ellen használjuk.
    A te kedvedért,hogy érthető legyen:JÓ LESZ A GAME!!
  • Árnyvadász
    A www.pcdome.hu-n van is egy kis interjú a játékról, nem semmi ami benne lesz az egyszer biztos! Olvassátok el! Ez a progi ha nem lesz etalon, akkor dögöljek meg:)
  • dikki*yysw
    Jajaja nagyon ott van. Nézi az ember a videót, ami olyan mint más játéknak a trélere, mert az elejétől a végéig megvan a története; és fennakad ilyeneken, hogy lángszórósok stb.; és akkor rájön, hogy ez egy RTS játék! Egy RTS, amit pár éve még izometrikusan nézhettünk volna, most meg kidől a kerítés, behorpad az út, meg minden!
  • Árnyvadász
    Megnéztem: Ez is lélegzetellállító, bár ebben már jobban kitűnik az ami mondjuk neked a PANZERS-ben feltünt... Már nem ugyanaz, nyilván, hanem más hiányosságok, ettől függetlenül korszakalkotó a Spellforce is. Viszont a PANZERS-t én még ettől is sokkal jobbnak érzem. Ebben szerepet játszik az, hogy iszonyat durva az anim, meg az is, hogy nagy PG rajongó voltam és a PANZERS visszahozza ugyanazt a feelinget, de már gigászi 3D-ben, ahogy azt megálmodtam és ahogy azt kell.
  • a.carkey
    Tényleg durva kinézetű game lesz ...
  • Árnyvadász
    Megnézem hamarost!
  • HuAn82
    Én igen.SPELLFORCE bár igaz,az már fantasy...
    Ha van időd meg kedved töltsd le a hardwiredről a trailert mert megéri.
  • Árnyvadász
    Van néhány érdekes részlet, de az a PLUSSZ amit ez az RTS nyújt a többivel szemben, az maga az álom. Ennél jobbat én már nehezen tudok elképzelni RTS szinten.
  • HuAn82
    Nah lehúztam a trailer-t.Hát szép és jó!!De az akkor is hülyeség amikor egy Sherman szemből kilő egy Tigrist.Ugyebár annak a hátulja a sebezhető része....Amit a lángszórós katonák művelnek az is khm..érdekes.
  • Árnyvadász
    Megszületett minden idők legjobb játéka!

www.hardwired.hu
    ANIMÁCIÓ
    Szedjétek le...

ISTEN VAGY MAGYARORSZÁG! Ez kész.....
  • a.carkey
    2003 van emberek. Szerintem ez a minimum egy C&C után ... :(
  • a.carkey
    Lásd a #3-as hozzászólást. Vsz ua.
  • M@TriX
    Nszóavl jött ki pár kép megint.
    Ez nekem egy kicsit szemtszúrt. MIntha ezt a víztextúrát már láttam volna valahol.... :)

Képek >>
  • M@TriX
    Már nem. :)
  • 3P
    Nem rossz a game, de kb meg 1 ev mire megjelenik :(
  • I.C.ram
    Kijelölöd, őket (nem látni), és jobb egérgombbal mozogsz velük, támadni meg az "A" gombbal lehet, bár amikor megtámadtam azt a magányos tankot, akkor kifagyott.
  • Blasta
    Marhára várom már ezt a gémet is, mert anno a SWINE nagyon tetszett, de kissé rókabőr szagot érzek.
    Majdnem zsír ugyan azt kapjuk mint a SWINE esetében...
    Mondjuk még mindig jobb mint egy SWINE 2.
    Szal az a lényeg, hogy várom nagyon.
  • Nyiri
    Hogyan kell mozgatni az egysegeket????
  • a.carkey
    És regisztrálod magad és letöltöd. Mi itt a probléma. REGISZTRÁLD MAGAD ÉS KÉSZ!
  • a.carkey
    Túl gyors vagy, lemaradt a link. Most tehát:
    http://www.nucleardays.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=209
  • a.carkey
    Kaptam egy linket a demohoz. Ez egy kezdetleges (?) stádiumában lévő játékot mutat, de azértérdemes megnézni. Tiszta S.W.I.N.E. Jó móka lesz ...
    a link: