2809
Codename: Panzers - Phase One
-
aiguo #45 ahhh...ez csak a leaked alpha demo.
A hivatalos demo meg nemjott ki! -
#44 ez már tavaly is elérhető volt. -
#43 Megjelent a DEMO!
Nem, nem, ez így nem jó...
MEGJELENT A DEMO!!!! (így már jobb...)
Ehun ni egy link:
Codename Panzers Demo
Na persze azért nem kell kezeteket lábatokat törnötök erre a linkre.
Én most töltöm és szanaszét van terhelve a szerver.
Gondolhatjátok...
Nekem 200 bit/s -al jön lefele (pedig ADSL vonalam van) ami a letöltésmanager szerint úgy 80 óra letöltési időt jelent.
Mindjárt meg is szakítom mert így sosem jön le.
Biztos hamarosan fent lesz minden games oldalon. -
#42 Igen de azt múgy tudom csak jövőre -
antijedi #41 meg jön a 2. része is annak nem? -
#40 -
#39 igen. -
#38 ja én is olvastam és a Blitzkriegnek is lessz az idén kiegészítője! -
#37 CDV - 2004-es tervek
Codename: Panzers a második negyedévben várható.
április és június közt.
ráadásul karácsony környékén várható egy expansion is hozzá. -
#36 és még lehet, hogy tolódik ! -
#35 kár,de azért kössz! -
#34 első félév. -
#33 Ja csak annyi van kiírva hogy :1 halfte 2004.De ez pontosan mit jelent azt nem tudom!első hónap első negyedév vagy első félév?????????? -
aiguo #32 Nem sajna...
Hivatalos oldalon is nagy a halgatas az ugyben. -
#31 Tud-e valaki valamit a megjelenésről hogy melyik hónapba lessz?Már rég nem olvastam rolla semmit! -
attes #30 van valami hír panzers ügyben? -
#29 Ha ez kell a népnek...legyen! -
#28 Oks!Elfogadom... -
Árnyvadász #27 Mielőtt még....
A fejlesztők a következőt akarták elérni:
Lángszórós gyalogos egységgel lehetőség van az ellenfél tankját elfoglalni. Pár lángszórós felmelegíti a tankot, majd annak legénysége távozik. Ez persze most nem túl reális, de itt inkább mint taktikai megfontolás került előtérbe és azért a PANZERS játék, mégha egyik célkitűzése a fejlesztőknek az is, hogy realisztikus. Egy pont a realisztikusság oltárán elvész, de amennyi viszont benne van, azzal bőven átbillen a mérleg a nekünk jobban tetsző oldalra. Értsd: Mi játékosok jól járunk... -
#26 Na oké!Akkor adok neked egy lángszórót és mutatok egy T72-est is!Ezt most full komolyan mondom.Aztán rohanj neki!Szerinted van esélyed??lol..
Nem a játékot akartam lehúzni csak egy megjegyzés volt.Egy ilyen játékban pedig igen is számít,hogy ugyan már a gyalogság elleni fegyvert ne páncélos ellen használjuk.
A te kedvedért,hogy érthető legyen:JÓ LESZ A GAME!! -
Árnyvadász #25 A www.pcdome.hu-n van is egy kis interjú a játékról, nem semmi ami benne lesz az egyszer biztos! Olvassátok el! Ez a progi ha nem lesz etalon, akkor dögöljek meg:) -
#24 Jajaja nagyon ott van. Nézi az ember a videót, ami olyan mint más játéknak a trélere, mert az elejétől a végéig megvan a története; és fennakad ilyeneken, hogy lángszórósok stb.; és akkor rájön, hogy ez egy RTS játék! Egy RTS, amit pár éve még izometrikusan nézhettünk volna, most meg kidől a kerítés, behorpad az út, meg minden! -
Árnyvadász #23 Megnéztem: Ez is lélegzetellállító, bár ebben már jobban kitűnik az ami mondjuk neked a PANZERS-ben feltünt... Már nem ugyanaz, nyilván, hanem más hiányosságok, ettől függetlenül korszakalkotó a Spellforce is. Viszont a PANZERS-t én még ettől is sokkal jobbnak érzem. Ebben szerepet játszik az, hogy iszonyat durva az anim, meg az is, hogy nagy PG rajongó voltam és a PANZERS visszahozza ugyanazt a feelinget, de már gigászi 3D-ben, ahogy azt megálmodtam és ahogy azt kell. -
#22 Tényleg durva kinézetű game lesz ... -
Árnyvadász #21 Megnézem hamarost! -
#20 Én igen.SPELLFORCE bár igaz,az már fantasy...
Ha van időd meg kedved töltsd le a hardwiredről a trailert mert megéri. -
Árnyvadász #19 Van néhány érdekes részlet, de az a PLUSSZ amit ez az RTS nyújt a többivel szemben, az maga az álom. Ennél jobbat én már nehezen tudok elképzelni RTS szinten. -
#18 Nah lehúztam a trailer-t.Hát szép és jó!!De az akkor is hülyeség amikor egy Sherman szemből kilő egy Tigrist.Ugyebár annak a hátulja a sebezhető része....Amit a lángszórós katonák művelnek az is khm..érdekes. -
Árnyvadász #17 Megszületett minden idők legjobb játéka!
www.hardwired.hu
ANIMÁCIÓ
Szedjétek le...
ISTEN VAGY MAGYARORSZÁG! Ez kész..... -
#16 2003 van emberek. Szerintem ez a minimum egy C&C után ... :( -
#13 Lásd a #3-as hozzászólást. Vsz ua. -
#11 Nszóavl jött ki pár kép megint.
Ez nekem egy kicsit szemtszúrt. MIntha ezt a víztextúrát már láttam volna valahol.... :)
Képek >> -
#10 Már nem. :) -
#9 Nem rossz a game, de kb meg 1 ev mire megjelenik :( -
#8 Kijelölöd, őket (nem látni), és jobb egérgombbal mozogsz velük, támadni meg az "A" gombbal lehet, bár amikor megtámadtam azt a magányos tankot, akkor kifagyott. -
#7 Marhára várom már ezt a gémet is, mert anno a SWINE nagyon tetszett, de kissé rókabőr szagot érzek.
Majdnem zsír ugyan azt kapjuk mint a SWINE esetében...
Mondjuk még mindig jobb mint egy SWINE 2.
Szal az a lényeg, hogy várom nagyon. -
Nyiri #6 Hogyan kell mozgatni az egysegeket???? -
#5 És regisztrálod magad és letöltöd. Mi itt a probléma. REGISZTRÁLD MAGAD ÉS KÉSZ! -
#3 Túl gyors vagy, lemaradt a link. Most tehát:
http://www.nucleardays.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=209 -
#2 Kaptam egy linket a demohoz. Ez egy kezdetleges (?) stádiumában lévő játékot mutat, de azértérdemes megnézni. Tiszta S.W.I.N.E. Jó móka lesz ...
a link: