Inquisition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! végigjátszotta valaki? elakadtam ott ahol a kutya van. mit kell csinálni? tudja valaki?
Sephi
Ize amikor van egy olyan szoba hogy ket or van benne ott mit kell csinalni mert folyton elkapnak. Jah es a legelejen van pont amikor a dardas szobabol kimegyek

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
Tedd azt, hogy futyulsz egyet valamelyik bill.el, majd az or hata moge alsz, aki bejon, es kifutsz...

`Take a look to the sky just before you die`

szia ha rájöttél hogy kell kimenni légyszi ird meg köszi
Sephi
En is most toltom remelem nem hiaba 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sziasztok ha már megvettem játszanék vele de már a cellábol se tudok kijönni. mit kell csinálni? az irányitás ténleg gáz
az a volt aszar, hogy nem lehetett menteni. a nézet váltása jópont. elsõ, és harmadik. ennyi.
3. részig jutottam. tiszta konzol. 😞

a.carkey
Az átvezetõ animok miatt esetleg megtartom, majd elõszedem uborkaszezonban.

A medve nem játék.

Mayday
Sztem annyira nem gaz az iranyitas, azert, mert mas, mint amit megszoktunk. Az egeret mondjuk el kell felejteni, de a jatek maga sztem nagyon jo, meger egy probat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a.carkey
Olyan, mint a Commandos, de 3d-ben. Ez még jól is hangozhatna, de az irányítását úgy elb......, mint a Shadow of Zorronak. Kiba..... playstation átiratok ... Az MGSen kívül túl sok nem sikerült jól ...

A medve nem játék.

Most toltom, meg nem tudok rola mit mondani, de azert remelem, nem lesz olyan rossz pld. az iranyitas miatt.
En elozetes kepeken ugy lattam mintha egy kis Thief feeling-je lenne, nem?
Azert is toltom le, mert a Thief 1-2. nekem nagyon bejott anno 😊))
Mi ez az Inquisition?
Egy par szot irjatok mar rola legyszi.
scynetyc
arrol ne is beszéljek,hogy ajtón keresztül lehet verekedni. hmmmmmmm.
scynetyc
Ment a levesbe ! A jó qrva annyja fog szenvedni ilyen irányitással.
scynetyc
Tetszene a játék ,ha lehetne egérrel irányitani, de igy nem az én stilusom. Lehet, hogy én vagyok debil,de 2002-ben már illõ lenne nem ilyen szar irányitást alkalmazni. Ez a magánvéleményem. Ettõl függetlenül lehet jó ,maga a játék annak ,aki szereti igy irányitani a karakterét.10 percet szánok még rá én is aztán megy a levesbe.
En 10 percig birtam vele jatszani aztan f8.

Mayday
Nah, en elkezdtem, szerintem jo kis gamma. Kicsit Monte Cristo grofja feeling jon le belole, igy az elejen.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hi All,

Mar nehany napja megjelent a jatek, de meg nem lattam neki topicot. Aki mar letoltotte, jatszotta, mi a velemenye rola?