20
Vélemények a játékról
-
RUDKO #20 sziasztok! végigjátszotta valaki? elakadtam ott ahol a kutya van. mit kell csinálni? tudja valaki? -
#19 Ize amikor van egy olyan szoba hogy ket or van benne ott mit kell csinalni mert folyton elkapnak. Jah es a legelejen van pont amikor a dardas szobabol kimegyek -
#18 Tedd azt, hogy futyulsz egyet valamelyik bill.el, majd az or hata moge alsz, aki bejon, es kifutsz... -
RUDKO #17 szia ha rájöttél hogy kell kimenni légyszi ird meg köszi -
#16 En is most toltom remelem nem hiaba :) -
RUDKO #15 sziasztok ha már megvettem játszanék vele de már a cellábol se tudok kijönni. mit kell csinálni? az irányitás ténleg gáz -
M.A.D. #13 az a volt aszar, hogy nem lehetett menteni. a nézet váltása jópont. első, és harmadik. ennyi.
3. részig jutottam. tiszta konzol. :( -
#11 Az átvezető animok miatt esetleg megtartom, majd előszedem uborkaszezonban. -
#10 Sztem annyira nem gaz az iranyitas, azert, mert mas, mint amit megszoktunk. Az egeret mondjuk el kell felejteni, de a jatek maga sztem nagyon jo, meger egy probat. -
#9 Olyan, mint a Commandos, de 3d-ben. Ez még jól is hangozhatna, de az irányítását úgy elb......, mint a Shadow of Zorronak. Kiba..... playstation átiratok ... Az MGSen kívül túl sok nem sikerült jól ... -
Jacky #8 Most toltom, meg nem tudok rola mit mondani, de azert remelem, nem lesz olyan rossz pld. az iranyitas miatt.
En elozetes kepeken ugy lattam mintha egy kis Thief feeling-je lenne, nem?
Azert is toltom le, mert a Thief 1-2. nekem nagyon bejott anno :))) -
Frank #7 Mi ez az Inquisition?
Egy par szot irjatok mar rola legyszi. -
#6 arrol ne is beszéljek,hogy ajtón keresztül lehet verekedni. hmmmmmmm. -
#5 Ment a levesbe ! A jó qrva annyja fog szenvedni ilyen irányitással. -
#4 Tetszene a játék ,ha lehetne egérrel irányitani, de igy nem az én stilusom. Lehet, hogy én vagyok debil,de 2002-ben már illő lenne nem ilyen szar irányitást alkalmazni. Ez a magánvéleményem. Ettől függetlenül lehet jó ,maga a játék annak ,aki szereti igy irányitani a karakterét.10 percet szánok még rá én is aztán megy a levesbe. -
fucko #3 En 10 percig birtam vele jatszani aztan f8. -
#2 Nah, en elkezdtem, szerintem jo kis gamma. Kicsit Monte Cristo grofja feeling jon le belole, igy az elejen. -
#1 Hi All,
Mar nehany napja megjelent a jatek, de meg nem lattam neki topicot. Aki mar letoltotte, jatszotta, mi a velemenye rola?