11
Öreg nő, nem vén nő
  • szabiku
    #11
    Azért vannak a Z-generációnak nem csak szemrevaló, de egyben tehetséges példányai is. Az xnxx-en találod őket a les.teen kategóriában:
    Amber Chase seducing Sara Luvv
    Two young lesbian girls
    Tiny teeny les cunt lick
    Smalltits les lick teen
    Marie McCray And Zoey Foxx Have Fun By Tribbing
    Little teen les fingering
    Lesbian beauty's eating Pussy, Rimming & Sexy Orgasm
    amateur lesbians
    Cute Teen Lesbians in Bed 2
    ...
    Nővé operáltatod magad, ha ezeket végignézed..
    Utoljára szerkesztette: szabiku, 2019.08.23. 21:51:16
  • Sippie
    #10
    igényes?

    :D
  • Midtjylland
    #9
    Nem, nem, egészen másképp hívják a fajtadat...
  • ZilogR
    #8
    Ide talán jó lesz, mert ez bizony nosztalgia: van olyan strand, fürdő, ahová kortól függetlenül csak normál testtömeg indexű emberek járhatnak? Én nulla sportolással leéltem a fél életemet, nem híztam el és nem vagyok cérnaf@szú sem, de ezen a nyáron strandról strandra jártunk és rohadtul kiábrándító, hogy egy jó csajt se tud az ember megnézni. Srácokból még akad sportosabb, de nem őket akarnám nézegetni, ha nem baj. De a lomhán löttyenő zsíros comboktól, fittyedő hasaktól már minden bajom van és ez huszonévtől hatvan-x-ig így megy.
    Egy olasz polgármester csinált ilyet, hogy a partra kizavarta az önkormányzati fogdmegeket, hogy mérjék végig a nőket és aki nem volt a 90-60-90 környékén, azt elhajtották a picsába. Többet ér az a turista, aki biztos jó látványt kap, mint a zsíros vagy épp gebe sértődése, akit elhajtottak.

    Hogy a fenti miatt suttyó paraszt lennék? Hát nem, az emberi test szépsége jár mindenkinek - vagy mint sportolással megtartott saját szép test vagy mint a környezetedben látott. És nem fiatalokra gondolok, csak a természetesen egészséges testre. Látok jópár 40/50-est, akik verik a mostani huszon csajokat.
  • Armagedown
    #7
    Salma Hayek
  • a.carkey
    #6
    Katerina Witt:
  • Hunnenkoenig
    #5
    Annak a Carole Bouquet-nek valami irto formatlan alakja van...

    Olyan meghatarozhatatlan...tul fius...

    Az arca az szep (volt).
  • ACT
    #4
    Nem teljesen, de majdnem ... Nem csak a fiatal friss pipikről vannak jó képek. Különben is, például Lisa Boyleról, Michelle Pfeifferről stb. is tettetek be képet a Veszett jóó csaj rovatba, mégsem lehet őket a hamvas csirke kategóriába sorolni, mivelhogy már jóval!!!! 30 felett járnak, ennek ellenére mikor a kép készült róluk, akkor igenis jól néztek ki. Érted a lényeget? Szóval ide olyanok kerüljenek, akikről anno készült jó kép, de ma már nem mai tyúkok, de akkor igen is jól néztek ki. Pl. BB is jó nő volt régen, de ma már bányarém. ? KB erre gondoltam. Szóval ide kb. ilyen képeket kéne küldeni, ha akartok.
  • CSOCSO
    #3
    értem szal ide a fekete fehér vagy kopott szines képeket tegyük amiken a nőknek vastag a szemöldökük és szörösebbek a pinájuk mint egy kutya:)
  • a.carkey
    #2
    Opps!Az utolsó kép végéről lemaradt a "kacsacsőr". Helyesen így néz ki:
  • a.carkey
    #1
    Azért nyitottam ezt a topicot, mert ezek a nők a "Veszett jóóóóó csaj!!" rovatba, már nem férnének be. Mostanában az 50-es éveikben járhatnak. Aki akar, az folytassa, én elkezdem:

    Vicky Michelle (az Allo,Allo!-ból - "Hallo,Hallo!" nálunk -; az angolok szerint ő "Britannia válasza Sophia Lorenre"):


    Carole Bouquet (Bond girl volt a "James Bond 007 - For Your Eyes Only"-ban, valamint ő Gerard Depardieau felesége is egyben-> legutoljára a Wasabiban játszotta Jean Reno barátnőjét):



    és Romy Schneider, (a "SISSI"-ből, de sajna már meghalt, ő az egyik nagy kedvenc ...: