A Linux sokkal sebezhetőbb mint a Windows?
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezt nem hiszem el
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
szar me nem lehet leírtani
En sem vagyok MCSE es nincs semilyen M$ vizsgam...
Megkoszonnem ha egy MCSE elmagyarazna, hogy miert van ez:
A vas egy Compaq proliant 6000 rajta Windows NT 4.0 server.
Az AT segitsegevel inditom a proba.bat -ot. Miert van az, hogy adatmentes helyett berohad az NTBACKUP??
Az ntbackup nem ir sehova semmit az idiota ablakos felulete sincs sehol, csak a processzek kozott latszik, hogy fut.
Az esemenynaploba nem kerul erre vonatkozo bejegyzes.
Ha megprobalom kiloni az ntbackup -ot akkor berohad
a taskmanager is. Egy masik task manager segitsegevel ki lehet loni a berohadt taskmanagert... de az ntbackup-ot csak az ujrainditas takaritja ki a memmoriabol.
at 03:00 /every:monday,tuesday,wednesday,thursday,friday "f:\proba.bat"
proba.bat - tartalma
ntbackup backup f:\proba /tape:0 -t normal /l f:\proba.log
ntbackup eject /tape:0
Ilyen esetekre milyen okossagot tud mondani egy MCSE?
Megkoszonnem ha egy MCSE elmagyarazna, hogy miert van ez:
A vas egy Compaq proliant 6000 rajta Windows NT 4.0 server.
Az AT segitsegevel inditom a proba.bat -ot. Miert van az, hogy adatmentes helyett berohad az NTBACKUP??
Az ntbackup nem ir sehova semmit az idiota ablakos felulete sincs sehol, csak a processzek kozott latszik, hogy fut.
Az esemenynaploba nem kerul erre vonatkozo bejegyzes.
Ha megprobalom kiloni az ntbackup -ot akkor berohad
a taskmanager is. Egy masik task manager segitsegevel ki lehet loni a berohadt taskmanagert... de az ntbackup-ot csak az ujrainditas takaritja ki a memmoriabol.
at 03:00 /every:monday,tuesday,wednesday,thursday,friday "f:\proba.bat"
proba.bat - tartalma
ntbackup backup f:\proba /tape:0 -t normal /l f:\proba.log
ntbackup eject /tape:0
Ilyen esetekre milyen okossagot tud mondani egy MCSE?
Szinbád: Egyébként ha te ilyen koczkafejü MS-es vagy, akkor áruld már el mitöl nem lehet lejjebb állítani, vagy tudod mit, kérdezd meg az MCSEDFGHALVJD ismerösödet! 😊
Hallottam prioritásról, meg jártam MCP tanfolyamra is (már elöbb leírtam)! De csak a hülye nem veszi észre, hogy P4 nyilván több MIPS-el rendelkezik mint egy P2, teljesen más teljesítményt kellene hogy nyújtson, nem beszélve az órajelröl ami kb. 6-szoros. Mégsem számol gyorsabban! Mi lehet az oka?
A prioritásról annyit, hogy azzal csak annyit érnék el, hogy több processzoridöt kapna, de nem számolna gyorsabban! Mellesleg összeomlana ha realtime-ra állítanám, és nem reagálna semmire, ezzel meg kurva sokat érnék! 😊)
A prioritásról annyit, hogy azzal csak annyit érnék el, hogy több processzoridöt kapna, de nem számolna gyorsabban! Mellesleg összeomlana ha realtime-ra állítanám, és nem reagálna semmire, ezzel meg kurva sokat érnék! 😊)
Na most a WinXP fanoknak egy kis adalék!
Nemrég sikerült kipróbálni egy ilyet (mondhatom förtelmes a felülete, de nem ez a lényeg). A hardver frissen vásárolt P4 1.7, 512MB Ram, SB Live! A tesztalany pedig egy Reason nevû zeneszerkesztö! Aki ismeri az tudja, hogy valós idöben számolja ki a jelalakokat, tehát némi késleltetés szükséges hogy a processzor bírja!
Namost az elsö meglepetés akkor ért, amikor ezt a késleltetést nem lehetett 50msec alá vinni, mert nem bírta (P2 300Mhz-n, Win98-al remekül elmegy még 46msec-el is, pedig a két gép más kategória)! Ráadásul ha elindult a képernyövédö, vagy a tököm tudja mi, akkor ez a késleltetés csak nött, természetesen változó mértékben, azaz a MIDI billentyüzeten nem lehetett játszani sehogy.
Ebböl azt lehetett leszürni, hogy a felület leszopja az összes processzorteljesítményt fölöslegesen, pedig a tököm se kiváncsi a dinamikusan változó ablakokra! Vagy ilyen processzorzabáló az egész!
Vagyis következtethetünk arra, hogy valós idejü feladatokra a rendszer (WinXP) tökéletesen alkalmatlan!
Ez cáfolhatatlan!
Ja, és a gépen még 1 db program sem volt felinstallálva, hiszen zsír új volt, és ezzel teszteltük a vasat!
Félelmetesen jó eredmény, nem?
Nemrég sikerült kipróbálni egy ilyet (mondhatom förtelmes a felülete, de nem ez a lényeg). A hardver frissen vásárolt P4 1.7, 512MB Ram, SB Live! A tesztalany pedig egy Reason nevû zeneszerkesztö! Aki ismeri az tudja, hogy valós idöben számolja ki a jelalakokat, tehát némi késleltetés szükséges hogy a processzor bírja!
Namost az elsö meglepetés akkor ért, amikor ezt a késleltetést nem lehetett 50msec alá vinni, mert nem bírta (P2 300Mhz-n, Win98-al remekül elmegy még 46msec-el is, pedig a két gép más kategória)! Ráadásul ha elindult a képernyövédö, vagy a tököm tudja mi, akkor ez a késleltetés csak nött, természetesen változó mértékben, azaz a MIDI billentyüzeten nem lehetett játszani sehogy.
Ebböl azt lehetett leszürni, hogy a felület leszopja az összes processzorteljesítményt fölöslegesen, pedig a tököm se kiváncsi a dinamikusan változó ablakokra! Vagy ilyen processzorzabáló az egész!
Vagyis következtethetünk arra, hogy valós idejü feladatokra a rendszer (WinXP) tökéletesen alkalmatlan!
Ez cáfolhatatlan!
Ja, és a gépen még 1 db program sem volt felinstallálva, hiszen zsír új volt, és ezzel teszteltük a vasat!
Félelmetesen jó eredmény, nem?
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=18927
Miért lenne Isten egy MCSE? Meggyógyitja a kékhalált? 😊
Én is jártam MCP tanfolyamra, és nem egy nagy durranás ami ott oktatás címszó alatt folyik! 😊 Egy linux howto-ból többet tanulok, mint ott az egész tanfolyamon!
Bár lehet hogy nekem rossz volt az oktatóm, nem tudom! Mindenesetre már mindent el is felejtettem azóta (szerencsére), úgyis csak 2 évre szól a minösítés! Ez meg volt vagy 3-4 éve! 😊
Én is jártam MCP tanfolyamra, és nem egy nagy durranás ami ott oktatás címszó alatt folyik! 😊 Egy linux howto-ból többet tanulok, mint ott az egész tanfolyamon!
Bár lehet hogy nekem rossz volt az oktatóm, nem tudom! Mindenesetre már mindent el is felejtettem azóta (szerencsére), úgyis csak 2 évre szól a minösítés! Ez meg volt vagy 3-4 éve! 😊
Szinbad:
"Az MCSE egyertelmuen az Isten."
Ez egy kicsit eros... nem vagy te egy kicsit elfogult? 😄
"Az MCSE egyertelmuen az Isten."
Ez egy kicsit eros... nem vagy te egy kicsit elfogult? 😄
Van köztetek Linux vagy Windows fejlesztõ?
Mi ez a hujeseg? Itt ilyen kifinomultan vicces kedvu m$ rajongok vannak, h komolyan veszik azt, h m$-re epulve lehet secure rendszert epiteni? Ugyanmar, ez csak mese. Soha nem letezett, es soha nem is fog letezni, nem ez a tendencia.
BSD. Az mar igen! 😊
BSD. Az mar igen! 😊
"Ha egy linuxos webszervert telepitesz, akkor mi szukseg lenne a BIND-ra?"
Ha csak egy webszervert akarok, akkor IIS helyett is ott van mondjuk az Apache. Ha rendes szervert akarok, akkor azon meg lesz BIND is.
Ha csak egy webszervert akarok, akkor IIS helyett is ott van mondjuk az Apache. Ha rendes szervert akarok, akkor azon meg lesz BIND is.
egy újabb ms pr kampány ez a cikk. érdekes, hogy az összes feltört rendszer döntõ többsége ms os-el felinstallált gép. errõl a t. szakértõk vajon miért nem nyilatkoztak? amúgy meg fog változni a használt os-ek aránya, a nyílt forráskódú rendszereket egyre többen fogják használni.
aberdeen group sponsored by micro$oft.
úgy láccik másfél év az a ciklus amikor az m$ megenged magának egy ilyen hecckampányt. inkább azzal a fostalicska xbox-ukkal törödnének!
úgy láccik másfél év az a ciklus amikor az m$ megenged magának egy ilyen hecckampányt. inkább azzal a fostalicska xbox-ukkal törödnének!
Az teny hogy jobb.. de egy atlagos ember azert vesz gepet hogy :
Zenet halgasson
Hasznaja a Exel Word
Filmeket nezzen
Jaccon
Internet.
Nah erre a Windows a legmegfelelobb. Igen lehet hogy a Linux tudja ezeket perfekten de a Jatekok reszt nem tudgya. Es kulomben is bazz felorakat kell rini szoveget amig elindul valami windows allat meg par dupla click.
Lenyeg az hogy a Win a lustabaknak keszult akik csak szorakozni akarnak konyen es a linux a kitarto kutato embernek akit erdekel is hogy micsinal.
akkor is win forever😊_
Zenet halgasson
Hasznaja a Exel Word
Filmeket nezzen
Jaccon
Internet.
Nah erre a Windows a legmegfelelobb. Igen lehet hogy a Linux tudja ezeket perfekten de a Jatekok reszt nem tudgya. Es kulomben is bazz felorakat kell rini szoveget amig elindul valami windows allat meg par dupla click.
Lenyeg az hogy a Win a lustabaknak keszult akik csak szorakozni akarnak konyen es a linux a kitarto kutato embernek akit erdekel is hogy micsinal.
akkor is win forever😊_
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ebbõl is látszik, hogy az m$-t mekkora veszély fenyegeti a Linux miatt... eddig abszolút nem érdekelt igazán senkit, hogy milyen a Linux, most teret hódít sok esetben a windows hátrányára (pl indiai kormány esete) és igyekeznek befeketíteni.
Ha igazuk lenne és a Linux valóban megbízhatatlan mint a windows, akkor is azt sokkal olcsóbban teszi...
Ha igazuk lenne és a Linux valóban megbízhatatlan mint a windows, akkor is azt sokkal olcsóbban teszi...
Oldal 1 / 4Következő →