204
zselés ? marcipános ? kokuszos ? melyik ?
-
Kira67 #204 Ahol zöldbabot adnak hozzá. -
kjhun #203 Ha már felhoztátok, a témát....
Egyértelműen, a zselés, a kókuszos, a favoritok, de nem vetem meg a tejkaramellásat sem. Gesztenyéssel nem találkoztam évek óta.
De, az alábbiak se rosszak a közelmúltból: Sport szaloncukor(!), a Tibi csokis szaloncukra, az egyéb ízesitésűek megáldottak, nem annyira jók... Többen emlegettétek, a konyakmeggyes verziót, azt hiszem olyant nem ettem még, de biztos zabálnám... Ha már, bon-bonban finom a "szeszes" kiadás, na az az igazi férfiembernek való étek. Sörös hogy van-e?? Meg lehet, ha már páleszosról is szó esett itten.
Amit, nem értem mit kedvelnek annyira benne, az íze miatt, az egyértelműen: a konzum! Anyám, azt szereti, én nem igazán. Kemény, túl cukros, stb.... -
manson222 #201 amelyiket éppen eszem -
#200 hello, nem tudjátok hol tudnék venni mákos szaloncukrot Pesten? -
#199 Stühmer marcipános -
#198 epres-joghurtos -
st3ve #197 Amit nem lehet megvenni mert olyan drága. :D
Na, az már ehető. -
#196 gumicukros a legjobb:P -
#195 Hát ja. :) -
#194 Szerintem a vadászcsokis és a zselés, még szerencse hogy a szaloncukor magyar "találmány" -
#193 Szerintem meg a kókuszos. :P A zselést utálom. :D -
#192 A zselés a legjobb! -
konyakmeggy-trüffelkrém ízesítésű, igényes szaloncukker.Dettó ugyanaz mint a Vadász csoki, csak szaloncukor formában. -
booyaa #190 Szerintem akkor is a pálinka.Lateralus- Hidden Track - Opium For Breakfast -
#189 Szerintem a kókuszos a legjobb. -
Hajnalcat #188 Egyetértek! -
booyaa #187 Az 1ik legjobb szaloncukor az biztos hogy a Gyoma&rődi szaloncukor pálinka...Mert ugye a Magyar találékonyság határtalan!!! Én még konkrétan nem ittam belőle de így az idén szándékomban áll ha valahogy hozzá tudnék jutni! -
Emcsyke #186 Milka- Mandulakrém -
#185 Idén a Tiramisus és a rumos -
Gorhek #184 Zselés !! 1értelmű -
#183 Nálam idén a marcipános, és a gesztenyés a favorit! -
#182 Szamos -
#181 Kokszos=Kókuszos motyogva -
#180 Kokszos=Kókuszos motyogva -
#179 Kokszos NYAAAAAAMMMMMMIIIIIIII -
#178 marcipános -
#177 Karamellás és a diós -
#176 marcipános, de nagyon jó a túrós-mazsolás is -
#175 vajkaramella -
#174 milka feketeerdö -
#173 epres-joghurtos (Y) -
#172 Az én kedvencem a gumicukor szaloncukor (ha valaki ismeri) :D -
#171 milkás-trüffelkrémes (y) -
#170 Tegnap mikor bontottam ki a szaloncukrot, a csomagolás és a csoki között egy szép kövér kukac jött elő... Szépen meglepődtünk egymásra -
#169 karamellás , zselés , kókuszos , meg az összes többi , bár a favorit egyértelműen a karamellás :) -
#168 Most is így eszem, ha van időm rá :DDDd Ha nincs, akkor 20 at egyszerre. -
#167 Én nem egészen így fogyasztom a zseléset,de az a legjobb! -
Prank #166 kiskoromban leettem a csokiborítást a zselés szaloncukorról és utána elszopogattam a zselét:)
még a marcipános jön be... -
#165 most ettem vajkaramellást -
#164 én is :)
Egy jó zseléset vagy valamelyik milkásat