Killer Instinct
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Én játszanék mandel83!,de látom sehol senki!😞
Én játszanék mandel83!,de látom sehol senki!😞
Üdv mindenki! sajna úgylátom ez a fórum is kihalt kissé 😞
Én egy francia sráccal rendszeresen szoktam tolni Online a Killer Instinct elsõ részét Kalliera szerveren, többnyire korrektül mûködik nincs vele gond... illetve egy nagy gond mégis van: kevés a KI játékos.
Ha valakinek lenne kedve kipróbálni jelezzétek itt és leírom mit kell letölteni hozzá elmagyarázom ...ilyesmi, nagyon egyszerû.
Én egy francia sráccal rendszeresen szoktam tolni Online a Killer Instinct elsõ részét Kalliera szerveren, többnyire korrektül mûködik nincs vele gond... illetve egy nagy gond mégis van: kevés a KI játékos.
Ha valakinek lenne kedve kipróbálni jelezzétek itt és leírom mit kell letölteni hozzá elmagyarázom ...ilyesmi, nagyon egyszerû.
Hát egy játéktermi gép kb annyiba kerül vagy 10x annyiba, szóval nem fogsz azalatt nagyon találni, mennyire gondoltál?
PSN ID.: Beegabor
Ja, ebay-en találtam 1200 US dollárért <#wow3>#wow3> , de az "kiccsitt" sok.
Hi!
Killer Instinct 2
Én megvenném a játéktermi gépet, ha nem horror áron van.
Tud valaki info-t, hogy hol van eladó ilyen?
(google-n már kerestem sokat, beszéltem cégekkel telefonon, de eddig nem találtam meg.)
Köszi
Killer Instinct 2
Én megvenném a játéktermi gépet, ha nem horror áron van.
Tud valaki info-t, hogy hol van eladó ilyen?
(google-n már kerestem sokat, beszéltem cégekkel telefonon, de eddig nem találtam meg.)
Köszi
Hy!
Akinek szüksége van egy kis segítségre,annak leírom a Killer Instinct Mame32 emulátorral,hogyan mûködik,és persze hol található a neten. Van egy kis segítség a youtube-on http://youtube.com/watch?v=VoT5qXC-Vlc,egy kis angol tudás nem árt,de hasznos videó. A chd fájl amit ott ír az már nem elérhetõ én a thepiratebay.org szedtem le,egész pontosan innen http://thepiratebay.org/tor/3525791/kinst.chd. A Mame32-höz kell egy Neo-Geo kiegészítõt leszedni,és bemásolni a Mame32/cabinets mappába.A romot és a chd fájlt pedig a roms mappába kell másolni.Remélem segíthettem ezzel,sokaknak további szép napot Rico!
Akinek szüksége van egy kis segítségre,annak leírom a Killer Instinct Mame32 emulátorral,hogyan mûködik,és persze hol található a neten. Van egy kis segítség a youtube-on http://youtube.com/watch?v=VoT5qXC-Vlc,egy kis angol tudás nem árt,de hasznos videó. A chd fájl amit ott ír az már nem elérhetõ én a thepiratebay.org szedtem le,egész pontosan innen http://thepiratebay.org/tor/3525791/kinst.chd. A Mame32-höz kell egy Neo-Geo kiegészítõt leszedni,és bemásolni a Mame32/cabinets mappába.A romot és a chd fájlt pedig a roms mappába kell másolni.Remélem segíthettem ezzel,sokaknak további szép napot Rico!
Üdv.
Nem tudja vlaki honnan lehetne letölteni a kombókat KI1 hez SNESre?
Nem emulator nekem igazi SNESem van. Csak a kombók kellenének, mert nincs gépkönyv sajna. 😞
Nem tudja vlaki honnan lehetne letölteni a kombókat KI1 hez SNESre?
Nem emulator nekem igazi SNESem van. Csak a kombók kellenének, mert nincs gépkönyv sajna. 😞
A smooth sea never made a skillfull sailor
Nincs kedvetek összehozni egy olyan napot, amikor együtt játszhatnánk? Szívesen játszanék a sok profival 😊
Természetesen nekem is megvannak PC-n.
Aki benne lenne 1-1 nagy játszásban, vagy super nintendon vagy pc-n írjon nekem bátran.
[email protected] a címem
üdv
Természetesen nekem is megvannak PC-n.
Aki benne lenne 1-1 nagy játszásban, vagy super nintendon vagy pc-n írjon nekem bátran.
[email protected] a címem
üdv
Nekem nem sikerül belõnöm a nehézségi fokozatot. Egyáltalán be lehet állítani? Van valamilyen Options menü a játékban. Ha van hogy kell elõhozni?
Sõt a practice módot se tudom kiválasztani... <#help>#help>
Sõt a practice módot se tudom kiválasztani... <#help>#help>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem tud senki jó kombokat?
Hmm, na akkor talán még is csak keress konvertert.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
olyan mint dc..csak nincsenek hubok..inkább szobák-ra van osztva témák szerint..és ha keresel valamit végig megy az összesen...fõleg zenére van de én azon seedelek ha nem msn-en slsknet.org
nem dc-zek... soulseek-et nem használsz?
Ezt nem tudom, de ha gondolod, szánok rá idõt és fel seedelem neked valamelyik DC HUB -on, a chd file -t (mármint persze a KI -ét)
Nekem meg van itt html -be az összes kombó leírás, ha kell szólj ide, holnap felrakom neked valahova.
honnan tudom letölteni az img bõl chd -ra konvertáló progit?? sehol nem találom
Hol tudok kombo leírást nézni?
Oké sikerült kösz mindent.
De melyik jó a Killer-hez?
Nekem ahhoz kell.
Vagy neked milyen van?
Mame32 az jó emulátor?
Azt hogy kell?
Hogy kell ezt elinditani?
Köszi.
Csá tudtok nekem mondani egy olyan helyet ahol le lehet tölteni a Killer Instinct 1-2-öt.Köszi
Hi!
Játszott már valaha valaki kaillerán Killer2-t?
Játszott már valaha valaki kaillerán Killer2-t?
Ja még egy dolog:
Tegnap játszottam mame-n ultimate mortal kombatot,egy fél órát,utánna Ki2-t
és elég szépnek tünt a grafikája.. 😊
Ki2 O7
Tegnap játszottam mame-n ultimate mortal kombatot,egy fél órát,utánna Ki2-t
és elég szépnek tünt a grafikája.. 😊
Ki2 O7
Nézd,joypaddból már próbáltam egy párat,de számomra nem alkalmas a Ki2
irányitására,kigazdálkodom én az arcade pad árát,az nem gond viszont egy gép
annál inkább.. 😊
irányitására,kigazdálkodom én az arcade pad árát,az nem gond viszont egy gép
annál inkább.. 😊
ja én 4900 ért láttam ilyen nagy arcade joytable-t szintén tecsó de ha már ilyet vennék abból tuti nem olcsót..ott már gond lehet..de ez a joypad amirõl lejebb írok az nem gagyi..tanusíthatom
jaja...van egy saitek joypad (impact névre hallgat ez a sorozat) ami tök olyan mint a ps2 es joy..ugyanazt tudja...nyomás érzékeny analog stb stb media markt ban valami 7-8 ezer de tecsóban megveheted 4-ért..ha nem akarsz sokat költeni joypadre akkor ez a tökéletes válaztás (ja usb2-es bár akkora adatforgalom legfeljebb egy analog kormánynak kell)
http://www.computeruniverse.net/images3/90119745.jpg
boccs most hirtelen nagyobb képet nem találtam
http://www.computeruniverse.net/images3/90119745.jpg
boccs most hirtelen nagyobb képet nem találtam
Hmm..még nem találtam olyan joypadot amivel olyan lett volna,mint karral..
Hi!
Nekem pont az tetszik hogy nincs kivégzési idõ,talán ezzel vált külön
némileg a többitõl,ettõl kicsit egyedibb lett,na meg nem kell kombóba ágyazni
az csak ultimate combó,megcsinálhatod anélkül is.
A kombók bemondása nekem is nagyon hiányzik!
Nekem pont az tetszik hogy nincs kivégzési idõ,talán ezzel vált külön
némileg a többitõl,ettõl kicsit egyedibb lett,na meg nem kell kombóba ágyazni
az csak ultimate combó,megcsinálhatod anélkül is.
A kombók bemondása nekem is nagyon hiányzik!
Én szakközép elsõ,második osztály idején találkoztam a nyugatiban
a volt Las-Vegas játékteremben az eggyel,csak bámultam az 50-es
ultrákat,a villámgyors harcokat.Azután megjött a kettõ és csak
ámultam-bámultam,eleinte 5/!/ húszassal ment,azután már csak
hárommal,király volt ahogy ott orditott a játékteremben.
De egyszer az is lehalkult,félre rakták a virtua 4 mellé azután
vissza a bejárathoz,na akkor már minden gép ötvenessel ment,
na akkor kezdtem el játszani vele.Csak spinal,de nagyon alap
szinten.És akkor jött a "vesztend",azóta nem láttam KI2 gépet
sehol,1 éve van Mame-m,és azóta Glacius-t és Spinal-t küldöm
de sajna bill.-rõl,kéne egy pad,és akkor lehetne fejlõdni..
20 rongy.. 😊
a volt Las-Vegas játékteremben az eggyel,csak bámultam az 50-es
ultrákat,a villámgyors harcokat.Azután megjött a kettõ és csak
ámultam-bámultam,eleinte 5/!/ húszassal ment,azután már csak
hárommal,király volt ahogy ott orditott a játékteremben.
De egyszer az is lehalkult,félre rakták a virtua 4 mellé azután
vissza a bejárathoz,na akkor már minden gép ötvenessel ment,
na akkor kezdtem el játszani vele.Csak spinal,de nagyon alap
szinten.És akkor jött a "vesztend",azóta nem láttam KI2 gépet
sehol,1 éve van Mame-m,és azóta Glacius-t és Spinal-t küldöm
de sajna bill.-rõl,kéne egy pad,és akkor lehetne fejlõdni..
20 rongy.. 😊
fú te mekkora arc lehetsz!! nézem az aláírásodban a konzoljaid listáját...nagyon ott van...nekem is hasonlóak a céljaim...😊)
Nekem a 2ben az nem tetszik, hogy a végén nincs kivégzésre idõ, tehát azt is kombóba kell ágyazni...meg hogy nem mondja be a jó kis hangján, hogy killer combo, meg a többit😊 Az nagyon hozzátett a hangulathoz😊
ja én az életben nem "ütögettem"..én mindig "hívtam" (amikor húzod hátra és nyomogatod a nagyütést amíg rád nem megy a másik) aztán azonnal kombóztam rá
jajj télleg 😄 emlékszem én pont az ultra64 miatt csináltam anno a chd bõl img-t azért van úgy...hahh jó rég volt. Egyébként én még általános 7edikben szerettem bele a killerbe emlékszem otthon azt mondta tanítás elött be lehet menni kosarazni a suliba..persze egy játékterembe voltam a délinél. Sokáig csak néztem ahogy a Nagyok játszottak..emlékszema könyveim sarkára kombókat rajzoltam..tudjátok amikor mozgásfázisokat rajzoltok és aztán pörgetitek a lapokat..na nekem úgy megvolt Orchid legnagyobb killerje ultrával 😊) aztán szép lassan én is megtanultam nagyon komolyan tolni..emlémkszema sorrendre ahogy megtanultam az emberkéket: orchid,glacius,sabrewolf,tj combo,chief thunder,..aztán jago-nál már szívtam sokat a fél meg negyed körök miatt...
azóta meg eltelt 10-12 év szal sokat felejtettem de tartom hogy máig a legjobb verekedõs game..és az egyetlen game amit minden windows reinstall után azonnal felrakok 😊
azóta meg eltelt 10-12 év szal sokat felejtettem de tartom hogy máig a legjobb verekedõs game..és az egyetlen game amit minden windows reinstall után azonnal felrakok 😊
Oldal 1 / 2Következő →