31
szilveszteri buli
-
#31 Én még ráérek , novemberben szoktam helyet keresni -
Vialis #30 Millenáris Rendezvényközpontban jó buli lesz és olcsón(legalábbis a beugró nagyon olcsó), ha bejön valakinek az a fajta zene, amit ott fognak nyomatni. -
#29 SAP-ADVENT -
#28 Valahol el kell kezdeni ;) -
#27 én 10 évesen voltam először. Bár akkor nem alkoholt ittunk csajoztunk és füveztünk hanem a társasjátékot nyomtuk :P -
#26 nyugi.
én életem első szilveszteri bulijára 15 évesen mentem el.
mondjuk mentem volna 14 évesen is, csak gipszben voltam "szilvi" napján :( -
#24 Még nemtom, de elvileg már hívtak 1 buliba, szal 1 biztos pont már van, de több alternatíva kell. -
#23 Király lenne, ha mondjuk Magyarországon lakó amcsi lennék, innen ugatnék nekik a neten, hogy nem elég jó amcsik és szilveszterre hazamennék a new yorki lakásomba.
:) -
#22 Hát ha timberkomából indulunk ki :) -
#21 All night lan!:))) -
#20 Asszem klánbuli lesz de mind1 valószínűleg másnap ugyse emléxem majd rá :) -
#19 :/ -
daweed #18 Nalam szilveszterkor csakis hazibuli(k) johet szoba, jo csajokkal, havarokkal, szolid piroteknika, semmi rendbontas. Neha 1-1 tv repul az ablakon, de ez belefer :) -
#17 m1ek én is! de komolyan! -
#16 ok... :) majd megadom.. -
:) #15 mateos: akkor megyünk hozzád!! mondd a cimet!!:) -
#14 Ha javasolhatom inkább a csajokkal:)) -
#13 én bp i lakásomban csinálok vmit havarejaimmal meg pár csajjal..remélem jó lesz...tavaly jó volt.. -
#12 Én valszeg Home-ba megyek szilveszteri mulatozásra.Tuti durva pörgés lesz.Esetleg Bécs, valami nagyobb party, de ez még kérdéses. -
#11 Mi kimegyünk a nyaralónkba hogy ott basszunk be de rendesen :D -
#10 kötekecc tata? :)
sztem gyorsan cseréljél elemet, mer mingyá lemerülsz :) -
DannyBoy #9 Hat en uszodat bereltem...;P -
#8 Persze mert a kisgyrekeknek már 8-kor ágyban a helyük :DD -
#7 Én meg nem tom. BPn kéne valami zavart kelteni, de mittomén mit meg hol, és egyedül nem is lesz kedvem. Szerintem CSzek meg DODozok majd megint, mint tavaly. -
#5 En se mondtam komolyan tuti valahova elhuzok ,kulonben is mar megrendeltem a pirotechnikat. -
#4 én még soha nem láttam szilveszteri műsort. Remélem idén se fogok! -
#3 bebaszok otthon egyedul oszt cso mivel a tavalyi eleg szar volt.Legfeljebb megnezem a szilveszteri musort ,ugyis reg lattam. -
#2 Jah en tobbet is :) -
:) #1 valaki tud 1 yó szilveszteri bulit ?:)