alaplap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello!
Tudtok mondani valamit az ECS K7s5a alaplapról. Csak annyit tudok róla, hogy sis735 chipset van rajta.
Tudtok mondani valamit az ECS K7s5a alaplapról. Csak annyit tudok róla, hogy sis735 chipset van rajta.
Hali.
en csak azt tudom tanacsolni, hogy frissitsed a BIOS-t. Nekem teljesen mas alaplapom van, de hasonlo volt a problemam, es egy BIOS frissites mindent megoldott.
en csak azt tudom tanacsolni, hogy frissitsed a BIOS-t. Nekem teljesen mas alaplapom van, de hasonlo volt a problemam, es egy BIOS frissites mindent megoldott.
Végsõ megoldás: Ha lehet a winyót kompatibilitási módban jumperelni, akkor 33 Gb-ra lekorlátozza.
Nem a legjobb megoldás, de a szükség nagy úr....
Esteleg letölteni a legfrissebb biost, hátha
Nem a legjobb megoldás, de a szükség nagy úr....
Esteleg letölteni a legfrissebb biost, hátha
Az a gondom, hogy van egy Procompalaplapom Intel chipsettel,(proci:celeron333 slot1, 128MbsdRamstb) és szeretnék ehhez hozzátenni egy 40GB-os Maxtor Winyót. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy nem ismeri fel a bios.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki hallott-e már arrol, hogy lehet-e egyáltalán ilyesmit csinálni és ha igen milyen beállításokat kell végrehajtani a biosban.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki hallott-e már arrol, hogy lehet-e egyáltalán ilyesmit csinálni és ha igen milyen beállításokat kell végrehajtani a biosban.