Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Ezt nem nekem cimezted, de én csak azt tudom mondani hogy aki legalább 15 20 cigit nem szivot el az ne momdjon véleményt. A hallotam egy barátomtol, meg az ismerõs igy járt storyk nem érdekesek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
csak miért pont ott és ugyanakkor , nagyon ovodás a stilus

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifly
Tikal: #972-#982 egyetlen érvemre sem válaszoltál.
Nem mintha kötelezõ lenne, csak érdekel a véleményed.
kifly
Hol van ebben orbán? Van más tagja is ennek a polkörnek? Azok is szégyenletesek, ilyet tenni! És mi a baj, hogy ellentüntetést szerveznek ugyanoda? (A mazsihisznél ez nem volt baj) Tiltakozni állampolgári jog, ott ahol a rendõrség engedi!
Tikal
Magyarország szégyene: Orbán Viktor

Index
2003. április 30., szerda 11:44

A rendõrségen szerda délelõtt megtartott egyeztetés után kiderült, vasárnap egy helyszínen és egy idõben fognak tüntetni a fûfogyasztás büntethetõségének ellenzõi és hívei. A vasárnapi Vörösmarty téri megmozdulást a Kendermag Egyesület szervezi, az ellentüntetést ugyanakkor a Szabad Magyarországért Mozgalom és a Friss Levegõt polgári kör.

Egymás mellett, de egymás céljai ellen fognak tüntetni vasárnap a kenderfogyasztás kriminalizálásának- és a legalizálásának ellenzõi. A rendõrség kordonnal választja el egymástól két rendezvényt, amelyre "megfelelõ erõket biztosítanak" - tudtuk meg a rendõrség illetékesétõl.
A Kendermagot nem zavarják az ellentüntetõk

A Kendermag Egyesület a múlt héten jelentette be, hogy vasárnapra tiltakozást szerveznek a jelenlegi, a "könnyû drogok" fogyasztását a bünetõjog eszközeivel kezelõ szabályozás ellen, amit a rendõrség tudomásul vett. A vasárnapi demonstrációval egyidõben, a világ 200 városában hasonló megmozdulások zajlanak majd.

Nem sokkal a bejelentést követõen az Orbán Viktort is tagjai között tudó Szövetség a Nemzetért Polgári Kör tiltakozását fejezte ki a megmozdulás ellen, majd a Friss Levegõt Polgári Kör jelezte, hogy szándékukban áll egy ellentüntetést szervezni.

A polgári körök rászervezték rendezvényüket a Kendermagéra

A Friss Levegõt Polgári Kör a rendõrséghez fordult, ám tervezett - a szándékosan a Kendermagra rászervezett - helyszínük foglalt volt, ezért a BRFK egyeztetésre hívta össze a két társaság vezetõit.

A szerda délelõtti megbeszélésen végül úgy állapodtak meg a felek, hogy a Vörösmarty teret a Váci utca képzeletbeli meghosszabbításával kettéosztják, egyik felén - a Duna felé esõ részen - a fûfogyasztás büntethetõsége ellen, a másik oldalon mellette demonstrálnak a szervezetek hívei - tájékoztatta Felsõ László, a Kendermag Egyesület elnöke az Indexet.

Az MDF és ifjúsági szervezete, az IDF szintén vasárnapra, a József nádor térre szervezi fû-ellenes programját, amelynek a "Fû helyett virágot!" címet adták.

Tikal
egyébként az én véleményem az hogy mindenki csináljon amit akar, aki akar igyon, aki akar fûvezzen, mit kell ezen annyit beszélni? 😊)

SoDI---
Felvételire készülgetek, két esti tanfolyam, plusz nappalin egy OKJ vizsgámra készülök.

De hát minden csupán idõbeosztás kérdése :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Nahát ezt elég jól titkolod...

Mike at home
En szolitottam fel beszivargasra

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
b+

mennyi szabadidod van

suli nincs?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SoDI---
Az Index vélemény rovatának az irója alaposan félreértelmezte a dolgokat, mert nem találok semmilyen utalást, amiben a Polgári Kör (bármelyik) beszivárgásra szólitanak fel.

Ha tévedek, akkor viszont bocs.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
De amit ezek csinálnak az uszitás

SoDI---
TÉNYLEG!

Én még életemben egyetlen demonstrációt se szerveztem! Mit ér az állampolgári jog, ha nem élünk vele? :-)))

SoDI---
Remélem, lesz valami MIÉP tüntetés is a közelben 😊))

SoDI---
Egyre nõ a választék. Ha valaki a Jancsótól, és a Polgári Körtõl is irtózik, még mindig mehet drogügyben tüntetni az MDF-tüntetésre is :-)))

A bõség zavara 😊)

SoDI---
Ez a "szivárogjon be" túlzás, ilyesmire nem szólitottak fel a Polgári Körösök. A tiltakozás igen.

Bár én mondjuk nyilt tilakozás nélkül fogok beszivárogni :-)))

Tikal
hogy szopják le magukat a mocskos mûbalhé gerjesztõk, na ennyit ér a polgárság nálunk, büdös suhancok gyûlekezete!

observer
Én bolgári kört alakítok. Megtanítok bárkit metszeni, szemzeni, rózsát nemesíteni, vagy uborkát termeszteni.

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Én csokifüggõ vagyok. Csokifüggelék.

"A Friss Levegõt! Polgári kör túl szeretne lépni a szimpla verbális inzultáláson, és klasszikus gerillataktikához folyamodott. A kör ugyanis arra bíztat "minden józan gondolkodású embert", hogy szivárogjon be a legalizációpárti eseményre, és ott "nyilvánítsa ki tiltakozását". Vagyis a lovagias Friss Levegõt! nem vállalja fel egy ellentüntetés megszervezését, hanem provokációra bíztatja a józanokat."

Forrás: Index

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mike
sõt, a csoki is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az alkohol is drog

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ott a pont.

Galy
Ja, hát akinek kertje van....ezt ugye nem mindenki teheti meg....
observer
Megyek a kertbe. Most. Megkívántam.

observer
Ja, és jöhet bárki, bármilyen feliratú pólóban.

Tökéletes. Nálam az elsõ helyen a Pilsner van.
observer
Peace!!!!!!!!!!

observer
Lehet Gösser?

Nagyon egyformán jár az agyunk...
observer
Nálam szép a fû. Most nyírtam. Lehet jönni, hemperegni benne. És béke van. Egy pohár borral bárkit megkínálhatok. Aki drog nálkül nem bírja, hozzon magával marihónalját.

Borzasztóan sajnállak, ha neked a"lelki békéhez, megnyugváshoz, nyugalomhoz, vidámsághoz" bármiféle drogra van szükséged. Nekem ehhez elég a családomra néznem, a haverokkal beszélgetnem, kiülnöm a kertembe a hintaágyra egy korsó sörrel a kezemben (amitõl ugyebár nem válok részegen kötekedõvé...).
observer
Majd jól elvisz egy nátha. :~)

Galy
amen
observer
Ezzel a misefûvel megnevettettél.
Lehet nemsoká együtt borzunk. :~)))

Nem, õ megússza egy tockossal.
Ne nyugtalankodj! Nálunk a Keresztény nevelés dívik nem a libsi....
OliApa
Ja. Beszívtak, aztán addig a bajtársaik meg harcoltak és seggbelõtték õket, amíg ezek a füves hernyók rózsaszínû mackókkal álmodtak. Persze, hogy életben maradtak.

...békésen meglapultak egy bokorban és onnan harcoltak.

Agyhalál.
Blasta
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi az ember természetes állapota!
De -mint ahogy nem akarom életem végéig ugyan azt a cipõt hordani- nem akarok életem végéig ugyan abban a szürke állapotomban maradni, fõleg ha van egy tiszta, egyszerû, természetes anyag, ami -ha csak pár órára is-de egy színesebb, fõként vidámabb és békésebb világba juttat el!

Biztos láttatok már részegen agresszív, verekedõ embert!
Ilyet nem fogtok soha látni, ha füvezõk közt vagytok!

Biztos láttatok már (legalább filmen) felhõkarcolóról leugró, magát madárnak képzelõ LSD-t nyomó embert!

Ilyet szintén nem fogtok látni füvet használó emberek közt!

Viszont lehet látni közöttük sok vidám, egymást szeretõ, boldog embert.

Ebben a rohadó, mobiltelefonáló, rohanó társadalomban, rohadó világban, az a barom aki nem füvezik!
Egy kis lelki békét, megnyugvást, nyugalmat, vidámságot lel, akár egy kis füves párkányon, mondjuk Visegrádon...:-)))

Ezennel végeztem a beszürkült anti-füvesekkel való vitával!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kifly
Azt hittem te kérdezted, mi az a judeoliberális, és te hoztál olyan cikket ami a politikai hatásokról szól!
Tikal
lol

kifly
Azt hiszem ez egy vicc volt! Csak nem értetted meg.
Tikal
engem nem érdekel a politika 😊

Tikal
ne érezd rosszul magad emiatt 😊
és miért kell elhitetni hogy rossz? 😊)

kifly
Ez talán ellentmond a fû=gyógyszer elméletednek!
kifly
Mért szerinted melyik párt vall liberális értékeket? És melyik népcsoport támogatja? Kérdezd meg observert! És ragd össze!
kifly
Tudod az anyák napja miatt! 😊
kifly
Figyelsz Tikal?

"És persze, hogy el fogja fogadni! Hisz tiltott gyümölcs! Nameg minden haverja ezt csinálja!
"

Itt a várva várt mondat atiltott gyümölcsrõl! Meg a nevelésrõl, meghogy nem mindenki egyformán okos, bármit elfogadhat!
kifly
Igen! Csakhogy a mai törvényi szabályozás szerint ez az egyetlen hely ahol ha nem is legálisan, de minden bûntetés nélkül lehet szívni!
kifly
Nos igen. Politikai kérdés.
Ha egy kormány legalzálja, akkor hatalmas extraprofitra tehet szert! Vajh mért nem teszi meg mindegyik?
Elismerem van más vonatkozás is: célszerû elhitetni (mégha így is van) az emberekkel (és gyerekekkel, hogy a fû egészségesebb mint bármi más, hisz akkor mondjuk nem próbálnak ki egyéb szereket, és ez jól is alakulhat. Így senki nem megy tönkre, nem kell gyógykezelni, de a bódultságot megkaphatja, és már bûnözni se megy.

Persze azt nem értem, hogy mért kell lassan nekem rosszul éreznem magam, hogy nem szeretnék bármilyen szer hatása alatt lenni?