Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manta
Mellesleg Sodi, ti, beszûkült agyú zombi MIÉP-esek, miattatok bukta el az egész jobboldal a választásokat, úgyhogy ha a hazát akarjátok védeni, akkor inkább kussoljatok, oszoljatok fel, esetleg akasszátopk fel magatokat, mindenkivel jót tesztek!
SoDI---
És a sörösüveggel mi van??????

Minden genetikai rendszer köbgyöke selejt. Ennek alapján az, hogy 1500 emberbõl akadt egy szál félállat idióta, aki bedobta a sörét, természetes dolog.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Manta
Sodi: a szélsõjobb miért nem próbál meg úgy viselkedni, mintha lennének érvei, nem csak indulatai? Miért van az, hogy akármirõl is legyen szó, néhány paraszt egybõl kivonul, és Árpád-sávos zászlókkal ria-riázva vonulnak. Ebbõl én nem fogom megérteni, hogy mivel is van bajuk.
Manta
Egyébként üzenem a sértetteknek, hogy tejbe áztatva kijön a tinta, én is egyszer letintáztam egy tanáromat, õ mondta 😊
Már akkor is kitört belõlem néha a drogos mentalitás
Szelektíven válogatsz a cikkbõl! Ezt miért nem vágod be?

"A színpad elõtt szinte csak ellentüntetõk állnak - sípolnak és skandálnak. ( Takarodjatok, Gyilkosok , stb.)"

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Manta
Óriási, ezt tudod csak linkelgetni? Tinta bazzeg, lol. És a sörösüveggel mi van??????
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ha valaki gyûjtõpárt akar lenni, akkor annak fel kell zabálnia az ilyen csoportosulásokkal szimpatizálókat is. És lám, meg is teszi, látványosan. Aztán jöhet a Schmidt Pali meg az ifjabb Pákozdy, és be lehet húzni megint szépen középre. Kiváncsian várom, hogy ha ez megtörténik, akkor pl. Bencsik lesz elõszõr lehazaárulózva a fidesz által, vagy fordítva. Vagy Bencsik Sokarcú András újabb átalakulásának lehetünk majd tanúi.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

SoDI---
Ezt már egyszer beillesztettem ide:

"Az egyik kissé furcsán vörös szemû kenderszimpatizáns az SZDSZ transzparens alól -a kékség terjesztése érdekében- tintapatronokból zúdít égi áldást az ellentüntetõkre.
Férfiak ,nõk egyaránt kapnak a kék tintából. Több tucat ember néz egymásra elcsodálkozva.
Kék tintás ingek, blúzok, szoknyák az akció eredményei. Én is kapok, ingem ,zakóm, arcom kezem mindenem tintás.. Nincs mit tenni, tudomásul veszi az ember a kárt.
A tinta nem jön ki a ruhából. Elteszem emlékbe.
Egyet nem értek, másnak anyagi kárt okozni az toleráns, liberális, vidám dolog?
Az ellentüntetõk békésségére jellemzõ, hogy némi kiabáláson kívül nem történik semmi. Az egyik hevesebb kárvallottat aki el akarja kapni a tintafröcskölõt lefogja a tömeg.
-Hagyjad, nincs mit tenni. Ez is a provokáció része! Balhét akarnak. – Nyugtatják az emberek."

Klikk

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

"Indokolatlanul csak a kocsmában zsidóznak, a politikai zsidózásnak eddig én mindig láttam az alapját."

Ja, amikor az mno fórumon kijelenti egy arc, hogy az Anima Sound System egy "balzsidó" csoportosulás, annak valóban van ám alapja. Kb. annyi, mint ha Demjén Rózsit meg Ákost le-"jobbnáciznánk".
Bár lehet, hogy az mno fórum inkább a kocsma-kategória, úgyhogy nem is szóltam 😊

Manta
drogliberalizációért küzdõ drogosokat... Õk lennének a "békés lakosság"?

Igen, õk azok voltak, ellentétben veletek.
SoDI---
Ha nem hivatalosan a párt, akkor ki lett adva házi feladatnak az egyetértés a fidelitashoz. Ha nem a fidelitashoz, akkor a polgári öntevékeny csoportokhoz.

Itt nem mindent egy központi helyrõl irányítanak, nincs egy centralizált irányítása a Fidesznek a Fidelitasnak, és a Polgári Köröknek (ez utóbbinak már csak jellegébõl fakadóan sem lehet).

Ha nem hozzájuk, akkor ki let zavarva a rendezvényre egy-két olyan figura, aki egyértelmûen kapcsolatba hozható a fidesszel (pl. Bencsik, Makovecz).

Õk sem parancsra cselekvõ robotok, hanem önállóan gondolkodó szuverén egyéniségek!

SoDI---
zsidozik orrba-szajba

Indokolatlanul csak a kocsmában zsidóznak, a politikai zsidózásnak eddig én mindig láttam az alapját.

provokalja a bekes lakossagot

A békés, megemlékezni kivánó posztkomunistákat, és a drogliberalizációért küzdõ drogosokat... Õk lennének a "békés lakosság"?

mindenhol kivivja az emberek ellenszenvet

Az értintettek (politikai zsidók, komcsik) ellenszenvét biztosan :-)))

Igy legalabb sajat maga garantalja hogy mindig orok vesztes marad.

Nem hiszem, a MIÉP-nek van esélye 2006-ban az 5%-ra, márpedig nekik az már egy ismételt gyõzelem lenne.

SoDI---
"Én fanatikus vagyok."
Nem jottunk volna ra...

Ezt úgy értettem: ti azt mondjátok, hogy én fanatikus vagyok. Utána pedig megcáfoltam, kifejtettem, hogy szerintem miért nem vagyok annak tekinthetõ.

Manta
Persze hogy van átfedés a jobbos csoportosulások között, de szerintem a L88-tõl erkölcsileg is elhatárolódik a miépen kívül mindenki, me2 meg máris belemagyarázta, hogy a fidesz pénzeli azt a csürhét.
És ha éppen nincsenek is ott, akkor miért jelenik meg a hivatalos fidesz lapokban, fidesz mûsorokban (pl. éjjeli menedék? vagy hogy hívják azt a szolid, visszafogott mûsort?) pillanatokon belül a támogató/elismerõ cikk, riport, stb?

Vazze, nem anyagi támogatást kap, hanem erkölcsit. Egyetértést. Helyeslést. Csendes bólogatást.
Vagy szerinted véletlenül vannak mindig egy helyen az általam felsorolt csoportok és a L-HH, ha valami ellen tüntetni kell, hidat kell foglalni, temetõben ordibálni, stb.?

Manta
Mármint a Fidesz és a MIÉP között...
Manta
Faszság, nem kellene összehozni a Fideszt a L88-ak, ahogy ez itt pár embernek a mániája, ugyanez volt a MIÉP-pel is, aztán kiderült, hogy mégse olyan szoros a kötelék, csak könnyû szarral összemosni a fideszt. Biztos hogy nem kap támogatást a fidesztõl, errõl le lehet kattanni.
kifly
Szóval tilos a suliban és ez így jó! Mégis szívják a gyermekek. Mért? Mert jólesik.
Mért tilos akkor a suliban?
"a L-HH csoport eddig is és ez után is megkapja a megfelelõ támogatást a fidesztõl."
Ezert jo nezni, ahogy lezsidozzak a kenyerado gazdajukat. 😊
"Én magam direkt azért nem is megyek el egyetlen olyan megmozdulásukra se, amit olyan céllal tartanak, amely cél nem egyezik meg egy az egyben pl. a Magyar Katolikus Egyház Hivatalos álláspontjával."
Miert van szukseged arra, hogy 1 a'jtatosmano mondja meg mi legyen a velemenyed, nincs sajat? Ennyire onallotlan vagy, vagy szegyelled a sajatodat?

"- A droglegalizálás ellen határozottan tiltakozik az egyház.
- Buzikkal kapcsolatban még vatikáni szinten is hasonló a helyzet."
A drogok es a buzik nalunk se nepszeruek, de a fasiszta provokaciok, hazaarulasok, magyarellenes akciok megkevesbe.

"Magyarország hivatalosan (direkt nem írtam azt, hogy törvényesen) megválasztott miniszterelnökének"
Ugy veled a fidesz csalt hogy az MSZPt juttassa hatalomra maga helyett? Akkor ezt beszeld meg Orsos Viktorral, meg Don Pinter Alessandroval, az akkori (gengszterugyi) belugyminiszterrel!

"Lehetséges, hogy nem tiszták a L88 céljai"
Nem lehet. Biztos.
Ez a Bencsik a mai allaspont szerint jo' elvtars, vagy zsido libsibolsi? Bar gondolom a valasz nem 1szeru, meg a szelsojobb se tudna ezen +1ezni (fidesz vs. lelkiismeretlen88).
A szelsojobb sajnos nem hianyzik, zsidozik orrba-szajba, provokalja a bekes lakossagot, mindenhol kivivja az emberek ellenszenvet. Igy legalabb sajat maga garantalja hogy mindig orok vesztes marad.
"Én fanatikus vagyok."
Nem jottunk volna ra...
"akkor nem látok kivetnivalót abban, ha csatlakozom hozzájuk."

Onnantól kezd önigazolás/magyarázkodás-szaga lenni az egésznek, hogy tudjuk: a L-HH csoport eddigi minden megmozdulásával egyetértettek a fideszesek. Ha nem hivatalosan a párt, akkor ki lett adva házi feladatnak az egyetértés a fidelitashoz. Ha nem a fidelitashoz, akkor a polgári öntevékeny csoportokhoz. Ha nem hozzájuk, akkor ki let zavarva a rendezvényre egy-két olyan figura, aki egyértelmûen kapcsolatba hozható a fidesszel (pl. Bencsik, Makovecz). Úgyhogy megnyugatatlak: a L-HH csoport eddig is és ez után is megkapja a megfelelõ támogatást a fidesztõl.
És ez az, ami szomorú.

Crokin
Na jólvan öcsém, inkább tegyél magadba egy kis unikumot, hogy jobban nézzél ki.

Repatarurgyán

SoDI---
Pedig az MNO fórumon is elkezdte néhány kemény jobbos pedzegetni, hogy a Lelkiismeret Heil Hitler csoportot komcsik és zsidók pénzelik, és csupán azért van, hogy a jobboldalt lejárassa

Lehetséges, hogy így van.

Én magam direkt azért nem is megyek el egyetlen olyan megmozdulásukra se, amit olyan céllal tartanak, amely cél nem egyezik meg egy az egyben pl. a Magyar Katolikus Egyház Hivatalos álláspontjával.
- A droglegalizálás ellen határozottan tiltakozik az egyház.
- Buzikkal kapcsolatban még vatikáni szinten is hasonló a helyzet.

Ellenben pl. Magyarország hivatalosan (direkt nem írtam azt, hogy törvényesen) megválasztott miniszterelnökének a beszédét síppal, és bekiabálásokkal megzavarni olyan dolog, ami nem egyeztethetõ össze az egyház felhívásaival, így ilyesmiben én semmi képpen se vennék részt.
Ugyanígy nem egyeztethetõ össze vele még a komcsik ellen tiltakozó szándékkal megtartott hangoskodás sem a temetõben (attól teljesen függetlenül, hogy a legmesszebb menõkig meg tudtam érteni az indulataikat), így a 301-es parcellába se mentem ki.

Lehetséges, hogy nem tiszták a L88 céljai, viszont ha magasabb törekvéssel egyezõek (Erzsébet híd utáni balhé esetében nem az egyház a példám, hanem Rogán Antal, a Fidelitas akkori elnöke, aki szintén újrazsámolást követelt - ugyanazt amit a hídfoglalók), akkor nem látok kivetnivalót abban, ha csatlakozom hozzájuk.

SoDI---
téged még a jobb oldal is megvet, mert a te gondolkodásod még az õ szemükben is eltorzult

Ismételten csak Bencsik Andrásra tudok hivatkozni. Õ jelenlétével, és helyben kifejtett véleményével ugyanis merõben más állásponton volt.

Mike
jaj de jó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Galy
már durván nem a libeláris drogtörvény a téma....

..de nekem tetszik :-)
SoDI---
fején ez a szexi napszemcsi

Hova raktam volna a szemüveget, ha egyszer éppen nem süt a szemembe a nap? Tudod te, milyen erõs lökdösõdések voltak ott? Ha zsebre rakom, akkor vagy széttörik, vagy a földre esik. Nem design volt az, hanem praktika.

SoDI---
...hiányzik a szélsõjobb, aki zsidókat lincsel, és...

bocs

SoDI---
Na.
Az otthoni gépemmel felmerült egy cseppnyi technikai probléma (monitor képcsöve elromlott), így hétfõig kicsit ritkábban leszek itt.

Na akkor, mi is hangzott el, amíg nem voltam...

- A jobboldal, és baloldal marja folyamatosan egymást, nincs itt béke, és undorító a mai politika.

Ez cseppet sem igaz.
- Magyarországon a pártok közötti ellentét sokkal kisebb, mint pl. Lengyelországban.
- Magyarországon hiányzik a szélsõbal, aki nyugaton globalizációellenes tüntetéseken autókat borogat, és kirakatokat zúz be (pl. Csehország, Németország).
- Magyarországon hiányzik a szélsõbal, aki zsidókat lincsel, és zsinagógákat gyújt fel (pl. Franciaország)
- Magyarországon a legnagyobb szenzáció, ha néhány ember elállja néhány autó útját a város rengeteg hídja közül az egyiken, ha nyilaskeresztet firkálnak bizonyos poltikusok választási plakátjára, vagy ha egy paradicsom eltalál egy gyereket.
- Magyarországon a legjobboldalibb és legbaloldalibb párt (MIÉP, és Munkáspárt) vezetõi is kölcsönösen tisztelik egymást (lásd Csurka István kultúráltan megindokolt visszautasítását Thürmer TV-vita felkérésére az országgyûlési választások két fordulója között). Céljaik szinte egy az egyben fedik egymást, csupán az mögötte álló ideológia nem.
- Magyarországon nincs példa ideológiai ellentétbõl fakadó erõszakra. (Maximum egy-egy Fradi meccs után).
- Hatalmas hiba itt balkáni állapotokat említeni, ahol pl. erõszakos szétverte a csõcselék az ottani meleg-felvonulást. Magyarországon csupán arról van szó, hogy elvekkel, és transzparensekkel kívánunk kiltakozni a szodomita életmód reklámozása ellen.
- Magyarországon sose gyaláztak meg emlékmûveket csak azért, mert valamilyen idegen származású személyiségnek állít emléket. Ellentétben pl. Romániával.
- Magyarországon fejlett demokrácia, egyetértés, és lelki béke honol tehát a többi európai országhoz képest, mondhat bárki bármit.

Másik dolog: Én fanatikus vagyok.

Mint az elõbb tisztáztam, olyan kis a különbség a különbözõ irányzatok céljai, és eszközei közt, hogy nem tekinthetõ fanatizmusnak, ha valaki határozattan kitart a vonallal elválasztott térfelek egyik oldalán.
Ilyen apró ellentét szükséges ahhoz, hogy ne beszélhessünk ismét valamilyen egyoldalú, elnyomó diktatúráról.

Crokin
Mert élvezik. Mindenki tudja, hogy koporsószög, de élvezetet okoz. Úgy, ahogy azt a marijuana is teszi.

Repatarurgyán

Tikal
Ne fárasz már, kérdezd tõlük... mirét csinálnak az emberek olyan dolgokat amit nem szabad? Miért isznak és utána ülnek autoba?
Ezekre ne tõlem várd a választ.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifly
Kérdés: Akkor mért szívják még is oly sokan?
Gery1980
Jesszusom, ez a csávó beteg😄DDDDDDDDDDDDDDD
Converse cikk rulez😄DDDDD
Szvsz be kéne utaltatni ezt a buher nyomoroncot valami szanatóriumba, mert ez nem normális amit mûvel😄
Vagy csak natúr kivégezni tárgyalás nélkül, az sem lenne rossz megoldás😄

Blasta
már megtette más...
amúgy sajnos nem érdemel mást ez a szemétláda, sajnálom.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jaj, de jó nekem, végre cenzúráztak!
de azért azt szeretném tudni, hogy ki intézte ezt el nekem:-)
na nem baj, az élet megy tovább.

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Pedig pont olyan kijelentest tettel, amivel kimerited ezt a tenyallast.
Tikal
Volt még egy pár, lapozz vissza 😊))
Bemártottak?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

comet
Nyissál róla egy topikot ha már ennyire rajongsz érte 😊)
,de mi a franc koze van ehhez a témához hogy meleg-e vagy sem ? Nem kellene nekitámadni valakinek csak azért mert elég fura nézetei vannak....

comet
Érdekes módon, sajnos én ezt a jelenlegi vezetésrõl érzem :\\

comet
CSak eppen en nem arultam el az orszagot.

Cutter
RadeoN beírása hangneme miatt törölve.

Moderátor

Moderátor

Cutter
Tikal f*szozása törölve.

Moderátor

Moderátor

sodi converse-s esszéjét olvasta mindenki a cccp topicban?

11-es hozzáröffentés

hányinger...

fuck sodi, the biggest buzi! :-)
(ez mondjuk sz*r poén volt)

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Blasta
És miért rakja be magáról ezeket a képeket....
Pláne, ha ilyen randa.....
Tuti buher. :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Teny hogy elgondolkodtato miert akar resztvenni a "Meleg Felvonuláson".
"A Szabó Albert féle MNSZ bandát pénzelte állítólag az szdsz"
Hitlert meg a zsidok. Majd Oliapa leosztalyoz teged a megszokott modon.