32
az unregek helyett inkabb lehetne foglalkozni pl. ezzel
-
blackgamer #32 50x kell refresselnem mire bejön valami, rohadt lassú mostanában -
#31 hát fut a virtuális server biztos azé:D -
#30 a napokban iszonyúan lassú lett, sokszor még a lap se jön be, hívhatom be újra -
#29 ma nekem jó lassú vót -
#28 sztemn nem is lassú és nem is gyors...,pont JÓ! -
#27 up, mert nem gyors :| -
#26 Akkor én mit szóljak, Vodkafone GPRS-sel 2 perc (feltéve ha a képek letöltődését kikapcsolom...) -
Xboxman #25 VAgy 2 másodperc:(( -
Xboxman #24 Szar ADSL-el elég lassan jön le! -
#23 kössz! végiglvastam az ezzel kapcs. topikot :)) -
#22 mostmár gyors mindenkinek.. az unreg meg az aki nem regisztrálja magát.. az ilyen emberek legtöbbször szarakodni jönnek ide...tisztelet a kivételnek... -
#21 sőt atomgyors!! csak katt és már látom is :))) -
#20 nem is lassú ... de mi az az Unreg??? -
#19 Jaj de jo aszitem nekem lassu csak. -
#18 van wap os supergamez??????? -
#17 És mi lett a "Supergamez a Solteket meg az AMD-t választotta" dologgal? Csak hogy kötözködjek... :) -
#16 St! Ha van még tarcsiban, a fiók mélyén kihasználatlanul pár Szánszerveretek, adhatnál egyet egy régi ismerősnek ;D -
#15 Bazeg, délután még 3 ft-os percdíjjal nyomtam egy órát, az kétszáz ft, most fél ft, most 10 perc alatt lenyomhattam volna, ami akkor egy óra volt :) -
#14 Aha! De nem tudom, ehhez miért kell topicot nyitni, ha ilyen egyszerűen megoldható? :D
-
#13 Yepeee
megy mint allat -
#12 most jo gyors
tesztelem holnap is, mire kepes, kicsit mas savszellel -
#11 WOW:) de száguldok:) -
#10 nekem most gyors mint atom. .szinte érzem a cable-t:) -
#9 sirály...:) -
#8 De ha nem, panaszkodjatok tovább nyugodtan.
Most hogy ezt is megoldottuk újult erővel vesszük fel a harcot az unregek ellen!!! :))) -
#7 A lassulás az egyik adatbázis-szerverünk meghibásodása miatt volt, mást áttettük egy tápos sunra remélem gyorsabb lett :)) -
#6 nekem ez elötte is rohadtul volt!!! elküldtem valamit kijött egy üres oldal címsávban valami newmassage.php vagy mi de semmi... nem küldi el az üzenetet rohadt lassan jönnek le a forumok stb.. nekem is van ilyen... és volt is az rtl klubb elött -
#5 Unregek miatt van ez is, tuti !!! :)))) -
#4 Tényleg lelassult, fura. -
#3 Azóta van, amióta itten van az RTLklub...
Nem elég hogy folyamatosan szar régi filmeket meg a Való Világot adják, még a kedvenc médiámat- a Netet- is elk*rják... -
#2 meg nap kozben is.
ugyanis a melohelyemen is akadozik, ahol pedig a savszel nem tenyezo -
#1 szerintem csak este..
a magyar Net k*va lassú esténként 1-2 napja...