47
-
#47 Hú de régi hír ez már. És nem lett belőle semmi. Helyette most nyílik itt az Arénában. Gondolom már nagyon várjátok. -
Dante #46 "Részletek az első magyar IMAX moziról"
ahhoz képest semmit nem írtatok róla:)
Mikor nyílik meg, stb? -
#44 én is így vagyok vele:)!! -
Tompi #42 Nalunk itt Rovaniemiben iszonyatosan nincs IMax mozink. De sz@rok is bele :)))
Viszont van 1 Mikulasunk... az is valami :)))) -
#37 középen a legjobb:)) -
#36 középen a legjobb:)) -
#35 látszik hogy nem voltál még imaxban:) én egyszer voltam de soha nem felejtem el!!! tőlem minden filmet átnyomhatnak..csak ebbe járnék.. és az hogy huhh nagyobb a kép meg ilyenek ez hülyeség.. de amikor egy repcsire fel volt téve az imax kamera az meg ment a kanyonban és mi meg dülöngéltünk jobbra baéra szinte már szédültünk..hűűűbazz:))) szerencse hogy németek voltak odakint..ennyi káromkodást egy moziba bazz:)))) MEGA ZSÍR élmény volt!!! kiváncsi vagyok hogy itthon is mindenki anyázni fog hogy hu a kurva anyád de kirááááállyy:)!!! -
#34 hehh ezt mesélted nekem tavaly:) -
#33 -
#32 Hát nem lennék mozigépész egy ilyen moziban! :) -
#30 a minoseg nem a hw muliplexet jellemzi... -
#28 A MOMban a digi vetítés nem volt vmi nagy durranás, nagyon vibrált a kép, és homályos is volt a kép. Talán vmit eltoltak a gépészek pont akkor amikor mi voltunk. -
moran #22 Ha a "nagyobb" film kópiáit a régiről csinálják, akkor minőségben jelent ez valami javulást? Nem.
Egyszerűen csak nagyobb lesz, és még jobban belenyom a székbe:).
Gondolom a hang jobb lesz majd, de mondjuk a hangerő nekem már most is sok néha. -
reszcsi #21 Arról sajnos nem szól a fáma, hogy 3D IMAX-et is fog-e tudni, de nagyon remélem. Ausztráliában voltam egy ilyenben, és hát nagyon hűbazdmeges volt. Olyan 3D hatása volt, amit még soha nem láttam, azóta is a legnagyobb moziélményeim között tartom számon.
Kb. akkora ugrás az IMAX mint a mono falusi mozi után beüli egy multiplexbe. És nem túlzok egy cseppet sem ! Nagyon várom ! -
Nyiri #20 De kapsz minoseget is bakker... -
#15 itt elsosorban az ar donti el a sikert... ha olyanlesz mint a westendben levo 3d mozi, akkor kb az elso 3 honapban lesz nyereseges, amig ujdonsagnak szamit. -
Mortimer #14 Mivel jelenleg az összes információnk a dologról a Duna Plaza által kiadott sajtóközlemény. Semmilyen más információt nem tudtak mondani, és ha megnézed a www.dunaplaza.hu honlapot, azon egy stat on kívul semmi nincs. -
#12 "Az IMAX vetítő tízszer nagyobb filmet használ, mint a megszokott 35 mm-es és háromszor akkorát, mint a szabvány 70 mm-es. "
35*10 = 350
70*3 = 210... namost akkor melyiket? :)
(és miért van betűre ugyanez a cikk a ... egyik másik oldalon? :o) egy másik író "tollából") -
#11 Itt New Yorkba van Imax mozi. A lenyeg az, hogy anyira durva a vaszon merete, hogy keptelenseg belatni :)
Tok kiraly volt az Episode II. is Imax-ban.
Kar, hogy szetvagtak az Episode II. es leroviditetek igy vagy 45 percel a filmet.
Az a kep a cikkben tokeletesen tukrozi, hogy mire is szamithatok.
Nagy elmeny lesz mindenkinek egy Imax-es film.
Tok jo, ha nyilik otthon is egy ilyen.
-
#10 nem fogja
egyébként sem tudom, mit utálsz rajtuk, meg nem is értem, emberek miért ellendrukkerek - talán irigységből -
#9 Hajdan olvastam erről - azt hiszem talán a chip-ben - brutális méretű vászon, 10000W hangerő
és olyan filmek, mint a Challenger fellővése, vagy a hódok élete. Egy filmtekercs 70 kiló, és fektetve vetítik - ha ez az.
1x biztos kipróbálom
-
corleone #5 Mit lehet tudni a nyitás tervezett idejéről? -
#3 Hangos sikolyok, a filmvászonra tapadó szemek, elbűvölt "hú"-k és "nahát"-ok. Ez az IMAX mozi közönsége.
nemtom én ugy emléxem vissza a németországban való kiruccanásunkkor ez a nahát meg hű valahogy így hangzott:
BAZZEG DEKURVAJÓ!!!
AZTADEKURVAJO!!
stb:)))) már várom az imaxkát:)) az tuti megnézek minden filmet benne mert ez halálkirály:) remélem nem lesz 2 ezer felett a jegy:))))))