86
http://www.centralnet.hu/patics/teszt/3d/dimenzio.html csekk !! marha jó képek !!!!
-
#86 Ferenciek tere, Párizsi udvar, hologram bolt -
jefferson83 #85 Papírboltokban érdemes körülnézni talán ott lesz. Én egy újság mellékleteként jutottam hozzá, úgyhogy szerencsém volt mert nem kellett vadásznom rá. Újságárusoknál is nézelődhetsz. -
#84 hol lehet 3d szemüveget kapni? esetleg valami gabonapehelyhez nem adják jelenleg? -
jefferson83 #83 Az első 3D-s képem, bár még nem az igazi :)
-
#82 Próbáld ki, nézz rá vele egy számológép kijelzőjére, ami folyadék kristályos és forgasd a fejed. Illetve az nem is kell, mert ha polarizátor van benne akkor az egyik szemednél alapbol se szabadna látnod:)) De nem ertek a 3ds szemuvegekhez amugy, csak van egy olyan lapkam ami polarizalja a fenyt es a monitorom nem latom benne, csak ha bizonyos szogbe van. -
#81 nekem van ASUS elektromos, amit VGa kártyára kell kötni, de két perc alatt megfájdul a szemem :P -
#80 Sziasztok!
Az lenne a kerdesem,hogy Polarized 3d-s szemuveggel (olyan szemuveg, aminek mindket oldala zoldes szinu) lehet-e LCD monitoron Anaglyph (3d-s kepeket) nezni?
Valaszotokat elore is Koszonom!
Ujedith -
#79 nekem is ez a problémám.... -
#78 nem tudja valaki hol lehet ezekhez a képekhez való piros-kék szemüveget szerezni ? rendelni netröl hmm ?
sajnos a régi szemüvegem nem találom :-( -
orkenyid #77 Itt vannak még jó képek:
És 2 mozgó is!:
-
#76 itt egy jó 3D-s kép: -
#75 ezen gondolkozom..
katt -
#74 cool!!!
en is tegnap kezdtem el foglalkozni a dologgal...
itt keresgeljetek!!! baromi jo kepek vannak.. -
#73 nah sazl. nem tudom hova tűnt az a topik ahová piros - kék szemüveges háromdés képeket linkeltem be még anno..
de itt van egy, nem is olyan rossz:
-
Chappy #72 faszák! -
#71 Naggyon barók! Szép kocsi! -
#69 hehe :) -
K.András #68 Benyomta mert egy kis hülyegyerek... -
#67 WHÁHÁÁ :DDDDD
mindenhova benyomtad :)) -
#65 Miben segíthetek? :))) -
#64 istenem... :))) -
#63 Egyébként szép :) -
K.András #62 Nem sorry, nem kötekedni jöttem ide, csak aszitem sima képekröl van szo és azért nyomtam bele amit... -
#61 Nyissak 1 Térhatású képek topicot? -
K.András #60 Figy, én ezzel foglalkozom.Ne akard megmagyarázni hogy ez nem 3d-s kép.Mert kezd vicces lenni a dolog... -
#59 Csak a köztudatban van 3d-snek elnevezve. Hidd el, hogy az csak 3d-vel csiált program. -
K.András #58 Egy 3d-s modellezö szoftverrel, vajon nem 3d-s képet lehet csinálni???(nyugodj meg ez 3d-s)
Egyébként #56-ban hozzászolonak igaza van, egyszerüen rosszul van megfogalmazva a topic cime, ugyanis amit beraktam az 3d-s kép méghozzá nagyon profin elkészitve.. -
#57 Ez max 3d-vel szerkesztett kép, de nem 3d-s. -
#56 Hát akkor egy Autós hátteret is berakhatnék, mert az is 3D-s.. Rosszul van megfogalmazva a téma.. -
K.András #55 Ha majd tudod mi az a háromdé, akkor majd tárgyalhatunk :) -
K.András #54 Hehe szerinted ez milyen kép ha nem 3d-s???Hu de nagyon lámák vagytok bazz.... -
#53 hehe :DD -
#52 Eztetet rakozsgazsd be a címben is említett háromdés képként, és akkor tárgyalhatunk :) -
#51 háde akkó se ez a téma , ehiszem anyád is megcsinálja, de ojat csinálj ami a cimbe van -
K.András #50 Ez szerintem egy semilyen kép, ilyet még az anyám is tud ha leültettem a gép elé...
Na ilyet már nem tudd!!! -
#49 és ez hogy jön ide ?? -
#46 5 perce szedtem le ezt a képet az egyik oldalról!
-
#45 -
#44 :) -
#43 mellyikkel csináltad ?