25
Számítógép TV-n
  • Naka
    A TV-hez HDMI kábellel csatlakozom!
  • Naka
    Hali!Melyik a legjobb video player a következőhöz?
    Sony Bravia full HD (1080p) 3D tv-n szeretnék 3D filmet nézni gépről.A lényeg,hogy a tv felismerje a 3D filmet (SBS).Ha felismeri akkor ugye nincs gond, mert a tv mossa össze a 2 képet.Legalábbis azt gondolom,hogy igy kéne valahogy müködnie...
  • Thomas2121
    sziasztok!!

Érdeklődnék,h összekötöttem a számítógépet a tv-vel, minden oks, átkapcsolom,h a tv-n jelenjen meg ne a monitoron, de csak fekete fehér, nem színes!! legújabb driver letöltve és nvidia center megnyitva és nincs olyan,h "PAL magyarország" hol kell beállítani a színt???
    Előre is köszönöm
  • a.carkey
    Hand View II

Nekem baromira bevált. Utána nem lesz gond a képminőséggel sem.

Így néz ki

Nem linkelek semmit: google és beír hand view. A többi menni fog.
  • Pocok000
    Vegyél egy olcsó, régebbi PCIE csatis VGA-t amin van S-Video! Az újonnan gyártott Vid.karikon ne is keresd, ennek oka hogy: "Made in China; Made in Taiwan" XD Kínába eleve már nincs olyan TV forgalomban, amin találsz S-videó, RCA csatikat. Sőt már a Scart is kifutóba van aminek a szerepét szolgálja a HDMI(v1.3). Visszatérve a tárgyra, rakd be az S-videóval rendelkező VGA-t, és kösd össze a TV-t a VGA-val S-videó kábellel! Egy tapasztalatom van, ha van olyan átalakítód hogy Scart és van rajta 3 RCA(1 videó, 2 Audió (R - L) ), és egy S-Videó, nekem van egy ilyen, és így van megoldva, és működik! Jelenleg is a TV-n nézem h mit írok ide XD(Monitornak OFF, Új rendelés alatt!xD)
    Még valami, ha csak filmnézésre kell ez a megoldás arra tökéletes, egyszerűen csak le klónozod az elsődleges képernyőt! De ne várj valami kristálytiszta képminőséget, mivel ez nem HDMI vagy DVI ;)

Remélem segítettem! Ha valami kérdés van, és tudok segíteni írj!
    Sok Sikert!
  • Gabtech
    Sziasztok! Van egy Gainward 8400GS videókarim, amin nincs S-video kimenet, csak VGA, DVI és HDMI. Analóg tv-re szeretném kötni a számítógépet, hogy tudjam a filmeket nézni rajta. Próbáltam VGA-RCA/S-video kábellel, de az egy nagy kamu volt.
    Két megoldás gondoltam ki: Az egyik, hogy szerzek egy VGA-SCART kábelt és egy kábelnetes digitális decoderrel összekötöm.
    A másik, hogy veszek egy régi PCI-os videókártyát, amin van S-video, vagy RCA videó kimenet és váltok a két videókártya között valahogyan.
    Az a kérdésem, hogy a két megoldás valamelyike megvalósítható-e? Addig nem akarok felesleges költekezésbe esni.
  • _chokey_
    kell valami plusz progi a geforce fx 5200 kártyához, hogy a tv-n tudjam használni a pc- t?
  • _chokey_
    hello
  • Dark Angel 666
    Pr=b'ld ki a Media Player Classic - al
  • rat42
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni a következőben?
    Tehát... Van egy gépem amiben egy GF6600GT videókártya van, amin van S-video kimenet. Ez magában elég ahoz hogy TV-re lehessen kötni.
    Vagy kell még hozzá valamilyen hardware elem?
    Szoftver gondolom kell, és mit tudtok ajánlani.
    Amúgy a TV egy SAMSUNG a típusa "CZ-21N112T".

Ja összkötöttem egy Svideo-scart kábellel, és kép ugyan van, de kicsit gáz a minősége, valamint minden látszik, de ha elindítom a bsplayert, akkor megjelenik a lejátszóképernyője, viszont tök fekete, és nem látszódik a film, hang pedig van.
    Mi lehet a bibi, hogy lehetne elővarázsolni a képet.

Előre is köszi a segítséget, ha tud vki.

Üdv,
    Rat

• csöpp
    Sziasztok!
    van egy kis problémám vettem egy geforce 2 mx videókértyát s-videó és kompozit kimenettel hogy filmet tudjak nézni TV-n a tv elég régi de van rajta euroscart csati s-videó és kompozit kivezetéssel is csak fekete fehér képet produkál a tv-n. előtte próbálkoztam hollywood real magis kártyával de ott is csak fekete fehér sikerült bár ott arra gyanakodtam hogy nincs megfelelő driver ill. progi a kártyához. a geforce kártyánál az nwiev-el próbálkozom. lehet hogy a tv szar?? aki tud bármilyen tanácsot adni ne fogja vissza magát segitsen köszi.
  • Mas-Thief
    Emil ment.
  • Lala
    Na meg is van a tv tool 6.8.2-es. Feltettem ide az ftp-re (ftp.supergamez.hu) a lala mappába.

Üdv.:Lala
  • Lala
    A Tv tool 6.8.2 már támogatja ezeket a tv chipeket is. Philips mittomén milyen. Most keresek hozzá cracket, de kevés sikerrel. Ha valakinek van és eltudná nekem küldeni azt nagyon megköszönném.

[email protected]
  • Lala
    A Tv tool 6.8.2 már támogatja ezeket a tv chipeket is. Philips mittomén milyen. Most keresek hozzá cracket, de kevés sikerrel. Ha valakinek van és eltudná nekem küldeni azt nagyon megköszönném.

[email protected]
  • Laalee
    tv outra radeont, a 7500 mar 2 ramdac al van szerelve, ara is eleg barati, joban megeri mint egy mx440.
  • Segitokezek
    Használtatok már Grand Ultimate 2000 VGA - TV konverter, vagy más konvertert?
    Hol lehet beszerezni?
  • Mas-Thief
    Ja, hogy EuroScart. Ok, akkor az első verzió.
  • Mas-Thief
    Csak sejtem, hogy a videókártyádon S-Video kimenet van. Ezzel a szabvánnyal hordozzd a képet! Tehát hosszú mindkét végén S-Video kábelt vegyél, a végére pedig egy S-Video és Scart átalakítót! A Scart megy a TV-be. Ha RCA-AV-IN van a TV-n, kéne lennie Scartnak is hátul. Ha nincs, akkor meg RCA és S-Video átalakító kell, de baromi ritka.
  • Segitokezek
    Nekem egy intel Celeron II 600 Mhz-es procim van. Milyen TV out-os videokártyát tudtok ajánlani hozzá baráti áron, amin már lehet videót nézni?

Milyen csatlakozási megoldást tudtok ajánlani, ha az én TV-m bemenete nem egyezik a videokártya TV-kimenet csatlakozójával?
    Van erre valamilyen átalakító?
    A TV-n EURO AV csatlakozási pont van.