65
Kabarékról beszélgessünk :-) - Hofi, Nagybando, Radiokabare
  • Quovadis
    Szia kotkoda !
    Nem értem miért nem tudsz mit kezdeni a rádió hangtárával. Kettő formátumban is letölthető (real player meg mp3). Az Mp3 Direct Cut programmal szabható-varrható tetszés szerint.
    Jó szórakozást !
  • ugot2know
    most látom nem müxik
  • ugot2know
    kabaré
  • ugot2know
    kabaré
  • kotkoda57
    Hát én mindent megadnék azért, hogy erre az eljárásra megtaníts. Előre is nagyon szépen köszönöm!
    kotkoda
  • kotkoda57
    Én mindenestre előre is köszönöm, ugot2know.
    kotkoda
  • ugot2know
    Ha van megfelelő számú érdeklődő,akkor a szombati tévéműsort feltehetem (szerzői kategória legjobbjai)
  • kotkoda57
    Szia!
    A Rádió hangtárából letöltött 1 órás anyagokkal semmit nem tudok kezdeni. Sehogy se tudom se átvenni, se vágni, semmit. Nem is értek hozzá. Szívesen veszek minden segítséget.
    Köszönöm!
    k
  • kotkoda57
    Szia!
    Van néhány jó kabarém. Szívesen odaadom neked.
    k
  • Quovadis
    Sziasztok !
    Most leltem erre a fórumra és nagyon megörültem,hogy kabaré rajongókat találtam. Sok éve gyűjtöm a kabaréfelvételeket. Régen kazettákra (Hi-Fi) időzítve az időpontokra. Az internet óta, mint Garfield is, Real Audioba, aztán vágás, majd CD írás. Az utóbbi időkben már MP3-ban is jön a rádió hangtára nem kell konvertálni. Több száz kazetta és CD kabaré gyűjteményem van. Töltögettem DC++ról is egy két ritkaságot- de a minőség sajnos...
    Egyszóval imádom a kabarét !
  • Garfield
    HA kabaré kell, akkor alap a Magyar Rádió hangtára. RealAudio-ban tudod leszedni, 1 óra 14 mega. Másfél éve innen szedem a rádiókabarékat.

Most kezdtem átrakni MP3-ba, így a másfél órás, 28 (2x14) megás RealAudioból WAV-ot csinálok, megvágom, hogy csak a kabaré legyen benne, átnyomom 22kHz-es monoba, majd mehet 32 kbites MP3-ba. A végeredmény: másfél órás kabaré 19 megán.
  • ugot2know
    Bocs a minőségért,és nincs vágva!Innen lehet leszedni,megéri!
    http://www.rapidsharing.com/06a7907a4ec900bd312b6a362d38be8b
  • fantasz
    A kabaré szerintem is egy nagyon jó dolog. Én is imádom.
    A mellesleg rádiónak is van kabarés része, de ritkán halgatom, mert lassú a netem. :) De éppen ezért a letöltések is gondot okoznak sajna, ezért ha van valakinek pár megás száma, szivesen fogadom, letöltöm a 30 megásat is, csak nem mindegy, hogy egy óráig, vagy három napig töltöm. :d
  • ugot2know
    A mait fel tudom teni,ha vkit érdekel...az újoncok voltak,némelyik jobb mint gondolnád!:)
  • Enosh Chan
    Sziasztok látom má majdnem féléve irtak utoljára és szerintem nagyon jó téme és mivel nem is metn sokáig a forum fel kéne éleszteni jó lenne ha segitenétek ebben és szeretném ha egyre több link videókról hangról jönne mert már mint már mondtama kabaré a legjobb téme :)) nos remélem feléled és nem vak szemekre talál ahozzászólásom :))
  • reménytelen
    Nem valami népszerű topic... lehet, hogy át kéne helyezni.

Na mindegy, boldog karácsonyt, kabaré-rajongók!
  • reménytelen
    Kihalt a topic? Pedig a kabaré jó dolog. Kedvencem:
    Hófehérke és a hét elgyötört törpe
  • Manta
    Én is DC-t ajánlom, az egyik T1-es, vagy T3 usernél rengeteg kabarét találtam.
  • ssc-suni-hu
    Hat ennyire halott tema ez a Kabares dolog?
    Na azota talaltam egy eleg jo forrast.
    A Petofi radioban csutortokonkent van egy kabare csutortok musor. Naott le lehet szedni a dolgokat, es hogy meg egyszerubb legyen, a www.radio.hu-rol le is lehet tolteni a magyar kiralyi radiok musorat visszamenoleg 3 honappal, de lehet, hogy megtovabb.
    Szovala kabarecsutortokoket is, igy egy csomo uj kabarem lett. Es akit erdekel az szinten letoltheti ott.
  • ssc-suni-hu
    Koszi azon pont tegnap kezdtem probalkozni, de meg kevesbe ertem, meg a kereseseknel tenyleg rengeteget talaltam de 99% megvolt es mindegyik legalabb 10x szerepelt.
    En legszivesebben szinten fanatikus gyujtoket keresek, de azert kutatom a netet.
  • dashed_
    Direct Connect -> magyar hubokon probalkozz..
  • ssc-suni-hu
    Egyszeru kerdesem van
    Kabaret keresek, nagy gyujtoket varok cserere.
    Jelenleg 4 GB-om van cserere.
    Radiokabarek elonyben
    de minden erdekel, erdekel kabare video is, de legfokepp MP3 az ami kell a temaban
    Kazaa-t mar ve3gigtoltottem

elore is koszi