54
Távirányítós autók és repülők
-
Garga Pitic #54
Részletek, képek, még videó -
#53 Üdv
Ha valakit esetleg érdekel egy keveset használt elektromos autó (HPI Sprint 2 RTR 1:10) menetkészen:), adóval, akkuval 4600mAh Nosram, 2 kasznival stb.. ár alatt 28E. FT
kép1
kép2 -
#52 Vki esetleg eltudja magyarazni, hogy mi a kulonbseg a 3-4-6 csatornas helcsik kozott?
Addig vagom, hogy 3 csatorna: elore-hatra-jobbra-balra-fel-le
A 4 csatornas heli gondolom oldaliranyu mozgasra is kepes, ugye?
De a 6 csatornas miben tud tobbet? -
#51 Sima elektromos autóba lehet rakni brushless motort?
Nagyon tervezem, hogy majd kéne egyet venni, egy himoto lenne, 1/10-es, 4wd, vennék rá driftgumit, aztán mehetne a móka az udvaron. -
#50 Azaz :) -
#49 nemértem hogy ez miért nem fért volna el az RC topicban. -
#48 :) szobahelikopter? -
#47 Én igen, az Airwolfomat várom éppen :) -
#46 Él még valaki ? :D -
NeverMind8 #45 Sziasztok!
Nyertem egy távirányítású autót (itt: http://www.peugeot200.hu/).
PEUGEOT 908 HDI FAP 1:18 27MHz.
Azt szeretném kérdezni,h szerintetek mennyit ér? Még ki se bontottam és szeretném eladni,de nem vagyok otthon ebben a témában egyáltalán.(Esetleg ha érdekel vkit megegyezhetünk, kérésre képet is tudok küldeni.) -
#44 Nincs kocsim, helikopterem van/volt és most újat szeretnék :) -
#43 milyen kocsid van ? -
#42 akk beszélgessünk 2en :D -
#41 Nekem favban van, de nem nagy az érdeklődés úgy látom :) -
#40 valaki még nézi a topikot ? -
#39 Senki semmit harmaccor? -
#38 Sziasztok!
Él még ez a topik?
Gondoltam nyitok egyet csak RC helikoptereknek, de előbb megpróbálom itt.
Szóval egy ilyet tervezek most venni, csak játékból. Volt már egy, de az nagyon gagyi volt, vissza is vittem.
A Syma elég komolynak tűnik a témában, ezért választottam ezt a márkát (és persze Airwolf-ot szeretnék mindenképpen).
Persze láttam, hogy nem sokkal drágábban kapni az egyel nagyob verzióját, ami jobb lenne, de azzal egyetlen bajom az, hogy nem lehet lakáson kívül tölteni, amig a kicsit lehet a távirányítóról.
A kérdésem az lenne, hogy van-e bármi módja annak, hogy különösebben nagy trükközés vagy bármi egyéb árán tölteni tudjam a nagyobb verziót házon kívül?
-
lottus #37 igazad van -
akos512 #36 Szerintetek hogy jönnék ki olcsóbban,ha magam építenék egy autót boltban vásárolt alkatrészekből,vagy ha megvenném készen az autót? -
#35 en is csinalok egyet mikor vakaciot kapok.porsche alapra. -
Új projectem :) holnap fúrom a lyukakat ;)
Aztán lehet matricázni, de ezen még gondolkodom... -
#33 Valaki linkeljem már be létszi egy olyan oldalt ahonén tudok venni egy távirányitos kamiont meg egy csuklos markolot középen csuklost
Itt vannak vidik roluk ja és a kamion nyerges vagy bilencses legyen elöre is köszönöm a válaszokat
Markolo
http://www.youtube.com/watch?v=IUDIKMUpD7A&feature=related
Kamion
http://www.youtube.com/watch?v=gBecB6jN4rM&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=OPJgsrSPVi4&feature=related -
Tsaba01 #32 hello. Olyan kérdésem van, hogy kinek van Tamiya kamionja, mert kellene 1-2 tanács, és segítség. Nekem egy Tamiya Scania R470 em van.
Köszi, hello. -
#31 Remélem kapok egy kis segítséget. Sose foglalkoztam ilyen távirányítható kütyükkel, de most a kezembe került egy pár autó, gondoltam bohóckodok velük egy kicsit. A kérdésem a következő lenne, a gép hátulján van egy adapter csatlakozó, amire az van írva, hogy ez bizony nem elem töltésre való, de akkor mire? -
#30 sziasztok! most vettem egy kyosho helit, nagyon jo kis cucc :) egyszerü, olcso, vicces, jopofa :) bár kicsit törékenynek tünik, nagon kell rá vigyázni :). a márkárol egyébként van valakinek tapasztalata? konkrétan robbanos offroad (rally) auto érdekelne lehet :)) -
#29 bmw x5 elektromotors-ba mien motoral lehet böviteni fajta kéne? -
#28 helloztok! Azt szeretném meg kérdezni hogy ,hogy lehet fejleszteni vagy iesmi egy BMW X5-ös rc-t? -
#27 Offroad?, Onroad?, Elektromos?, Nitros? :)
Robbanósat akkor vegyél ha nincs a pálya közelében lakótelep...
Mit érdemes?: hpi,kyosho,tamiya, stb... -
#26 Hellosztok, valaki tudna segíteni? Venni akarok egy jó kis távirányítós autot csak nem tudom hogy mien fajtát érdemes venni, meg mien árba érdemes. Előre is köszönöm a segítséget ha tudd valaki -
#25 Sokmindent nem tudsz rajta csinálni. Ha komolyabban érdekel(ne) akkor hpi,tamiya,kyosho azokat már lehet tuningolni:) -
senti140 #24 na látom kicsit halott a fórum, de azért megpróbálkozom. nekem egy NIKKO által gyártott nissan Skyline gtr-em van. szeretném szétkapni a difiművet, mert túl erősen vagy gyengén differál (lényeg, hogy az egyik kerék mindig elpörög jobban mint a másik) csak az a gondom hogy nemtudom hogyan lehet szétoperálni a hátsó tengelyt! hogy a túróba lehet leoperálni a kerekeket???? nemakarom feszegetni az egészet. videó nincs erről, sehol semmit nem találtam arra, hogy mi a trükkje a keréklevételnek. mer anélkül nem férek hozzá a difihez. -
mbesze #23 Szia AntiCamper!
Valszeg az lehet a baj hogy nem érintkezik rendesen!
Próbáld meg újraforrasztani!
-
#22 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni???? Szétszedtem a távirányítós automat, és kiszakadt egy vezeték a panelról (a távirányító vezetéke), és azt már tudom hogy hova való, visszaforrasztottam, de ha bekapcsolom, akkor 2-3 másodpecig megy, utána megáll, ki kapcsolon-> belapcsolom és megint 2-3 másodpecig megy. Mért csinálja ezt tudja Valaki???
Létszívs segítsetek!!! -
szabensz #21 van valakinek egy benzines távirányítós autója és eladja? az a lényeg terepjáró legyen -
Nuki #20 vannak még errefelé távirányítós autóval rendelkező egyének? -
DJviolin #19 Felhők alatt... topik :)) -
#18 1/5 os? -
hegebege #17 ha valakinek van benzines autója és el akarná adni akkor érdekelne -
#16 ja.. amugy meg valami.. a helyetekbe valami buggy-t vennek.. vagy valami monster terepjarot!!
szeria auto az jo meg aranyos.. de egy komolyabb monsterral sokkal tobbet lehet hulyulni..es tobbfele terepen -
#15 Ezek az elektromosok 30-50 ropi körül vannak!