68
NFS 3,4,5 és a WinXP
  • Pavlo
    Haveromnak is ilyen kártyája van, neki tökéletesen megy, de 800×600-as felbontással nem tudja feljebb tenni.
  • rumos
    hogy beindult a topik megint!
    újabb videokaresszal megy nektek az nfs 3 és 4 direct3d-ben?
    nekem radeon 9600xt-vel csak software módban mennek
  • HellBurner
    Sziasztok. Elővettem újra az NFS 5-t és szeretteük volna lanba nyomni de nem tudunk csatlakozni mert nem látja a kliensgép a servergépet. Játszottam már vele xp alatt de most nem megy. Lehet hogy a Service Pack 2 a baja?
  • Pavlo
    Köszönöm az infókat. Mi csak egyik barátommal szeretnénk így játszadozni.

Az NFS III Volt a Hot Pursuit és az NFS IV volt a High Stakes. Tuti, mert mindegyiknek megvan a borítója. De ez semmit nem változtat a lényegen.

Köszönöm még egyszer is.
  • HellBurner
    Sziasztok. Elővettem újra az NFS 5-t és szeretteük volna lanba nyomni de nem tudunk csatlakozni mert nem látja a kliensgép a servergépet. Játszottam már vele xp alatt de most nem megy. Lehet hogy a Service Pack 2 a baja?
  • Bucser
    NFS HP2-vel csak LANON nyomtam de ott is 2 különböző cdkey kellett hozzá. (mondjuk megvolt eredetiben) Neten biztosan kell eredeti key hozzá mivel az EA.com ellenőrzi belogoláskor. egyébként marad a direct Ip-s kapcsolat de ahhoz tudni kell a másik ember IP-jét. Nekem nincs már meg egyedül porsche UNleashed-el szoktam nyomni még néha, de azt is csak offline. De nem hinném, hogy olyan sokan nyomják online az NFS HP2-t.. (mert ugye az NFS 4 volt a HP és nem a 3. mert a high Stakes volt.
  • Pavlo
    Ne hagyjuk, kérlek.
    Elmondanád légy szíves?
    Nem sűrűn játszok, és ki szerettem volna próbálni. De ha nem lehet, megértem. Csak szeretném tudni, hogy hogyan működnek ezek a dolgok.
    Segítesz?
  • Bucser
    Mind1, hagyjuk hosszú...
  • Pavlo
    Fogalmam sincs.
    Talán azt, hogy valaki majd normálisan elmagyarázza, hogy csak ott lehet on-line játszani. Én ezt nem tudtam. OK? Ne háborodj fel, nem vagy tenger
  • Bucser
    mér mitvártál???
  • Vlala #18
  • Pavlo
    Csak úgy?
    Miért? Ezt nem nagyon értem. Nincs más ilyen szerver?
  • Bucser
    megveszed eredetiben aztán ea.com
  • Pavlo
    PLS, segítsen valaki...
  • Vlala #14
    az ea honlapján van hozzá okoság.
  • Pavlo
    Lenne egy kérdésem...
    Hogyan tudok NFS III HP-ban Interneten játszani?
  • rumos
    nem biztos hogy ideillő kérdés, de azért felteszem:
    nfs3 és nfs4 csak software módban hajlandó menni a radeon 9600 xt-mel, ezen lehet vhogy segíteni?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem ment Ati Radeonon....
  • Sephi
    Jah ismeros:)))
  • Bilux
    Hát öxexarom magam ha a 3-at elindítod XP alatt...
  • FREAK
    nyugi, az 5 állítólag GF2 utáni kártyával sem megy :D
  • CSOCSO
    nfs4 hez:http://site.nfscars.com/dl.php?type=tool&ID=20

• CSOCSO
    cseresznyéd van..meg is találtam
  • CSOCSO
    nem kell driver.. egyik nfs oldalon fent van a patch.. de látom nekem kell megkeresnem..
  • Jay
    Üdv mindenkinek.Én még új vagyok a fórumon és az a problémám, hogy WinXP alatt nem fut az NFS 3,4,5. Eleinte Win98-am volt és ott tökéletesen mentek, de most... Valaki tud egy orvosságot erre? (Valami patch?)