68
NFS 3,4,5 és a WinXP
-
Pavlo #28 Haveromnak is ilyen kártyája van, neki tökéletesen megy, de 800×600-as felbontással nem tudja feljebb tenni. -
rumos #27 hogy beindult a topik megint!
újabb videokaresszal megy nektek az nfs 3 és 4 direct3d-ben?
nekem radeon 9600xt-vel csak software módban mennek
-
HellBurner #26 Sziasztok. Elővettem újra az NFS 5-t és szeretteük volna lanba nyomni de nem tudunk csatlakozni mert nem látja a kliensgép a servergépet. Játszottam már vele xp alatt de most nem megy. Lehet hogy a Service Pack 2 a baja? -
Pavlo #25 Köszönöm az infókat. Mi csak egyik barátommal szeretnénk így játszadozni.
Az NFS III Volt a Hot Pursuit és az NFS IV volt a High Stakes. Tuti, mert mindegyiknek megvan a borítója. De ez semmit nem változtat a lényegen.
Köszönöm még egyszer is. -
HellBurner #24 Sziasztok. Elővettem újra az NFS 5-t és szeretteük volna lanba nyomni de nem tudunk csatlakozni mert nem látja a kliensgép a servergépet. Játszottam már vele xp alatt de most nem megy. Lehet hogy a Service Pack 2 a baja? -
#23 NFS HP2-vel csak LANON nyomtam de ott is 2 különböző cdkey kellett hozzá. (mondjuk megvolt eredetiben) Neten biztosan kell eredeti key hozzá mivel az EA.com ellenőrzi belogoláskor. egyébként marad a direct Ip-s kapcsolat de ahhoz tudni kell a másik ember IP-jét. Nekem nincs már meg egyedül porsche UNleashed-el szoktam nyomni még néha, de azt is csak offline. De nem hinném, hogy olyan sokan nyomják online az NFS HP2-t.. (mert ugye az NFS 4 volt a HP és nem a 3. mert a high Stakes volt. -
Pavlo #22 Ne hagyjuk, kérlek.
Elmondanád légy szíves?
Nem sűrűn játszok, és ki szerettem volna próbálni. De ha nem lehet, megértem. Csak szeretném tudni, hogy hogyan működnek ezek a dolgok.
Segítesz? -
#21 Mind1, hagyjuk hosszú... -
Pavlo #20 Fogalmam sincs.
Talán azt, hogy valaki majd normálisan elmagyarázza, hogy csak ott lehet on-line játszani. Én ezt nem tudtam. OK? Ne háborodj fel, nem vagy tenger -
#19 mér mitvártál??? -
Vlala #18 -
Pavlo #17 Csak úgy?
Miért? Ezt nem nagyon értem. Nincs más ilyen szerver? -
#16 megveszed eredetiben aztán ea.com -
Pavlo #15 PLS, segítsen valaki... -
Vlala #14 az ea honlapján van hozzá okoság. -
Pavlo #13 Lenne egy kérdésem...
Hogyan tudok NFS III HP-ban Interneten játszani? -
rumos #12 nem biztos hogy ideillő kérdés, de azért felteszem:
nfs3 és nfs4 csak software módban hajlandó menni a radeon 9600 xt-mel, ezen lehet vhogy segíteni? -
[Walaki]D`Lair #11 Nekem ment Ati Radeonon.... -
#10 Jah ismeros:))) -
Bilux #8 Hát öxexarom magam ha a 3-at elindítod XP alatt... -
#7 nyugi, az 5 állítólag GF2 utáni kártyával sem megy :D -
#6 nfs4 hez:http://site.nfscars.com/dl.php?type=tool&ID=20
-
#5 cseresznyéd van..meg is találtam -
#4 nem kell driver.. egyik nfs oldalon fent van a patch.. de látom nekem kell megkeresnem.. -
Jay #1 Üdv mindenkinek.Én még új vagyok a fórumon és az a problémám, hogy WinXP alatt nem fut az NFS 3,4,5. Eleinte Win98-am volt és ott tökéletesen mentek, de most... Valaki tud egy orvosságot erre? (Valami patch?)