16311
-
#13060 írj emailt plz -
#13059 pfff LOL ! :) 1.35.27 nem az igazi ? :DDDDD -
zoli.. #13058 Szegény! Én az eddigi gyakorlásaim alatt se tudtam 1.36 alá menni :))) Igaz nagyon-nagyon közel volt sokszor,de a 2. részidő után mindig elcseszem picit -
#13057 Két hetet kihagytam, szinte csak nascart gyaktunk Markival, akin mondjuk nem látszott meg :PP Én az első 20 kör alatt nem is tudtam 1.36 alá menni, de aztan nagynehezen belejöttem, de még a végére se lett az igazi. -
#13056 mint egy üstökös...:)) benéz ide minden 2. hónapban :))
nembaj remélem többet jársz majd ide, és üdvözöllek ujra :) -
#13055 Hali emberek! #74 rajtszámot ezennel elvinném és csak úgy privát versenyzőként neveznék a buleeba ujra!
Csumika thx -
zoli.. #13054 -
#13053 :)))) -
#13052 A fonal elkapashoz a susnyaba valo kiesesem is kelett:))) jo volt nagyon de ketszer elvesztettem a fonalat nem egyszeruen:D
Foleg hogy egy kicsi atment Norbi is kerti traktorba es nagyon rajottem de mar vege volt:) -
zoli.. #13051 :)
Remélem,versenyen is küzködni fog azért egy picit.
Én már lassan elkezdek Advencedre gyúrni,mert nagy valószínűséggel úgysem megyek az első versenyen a május 1-i ünnepségek miatt.
(Na,most meg megyek ebédelni) -
zoli.. #13050 Hát,sajnos semmit sem láttam. Ma nem lesz véletlenül ilyen?
Reménykedtem,hogy mikor leszakadtam,mindenki leszakadt,nem csak én,és akkor újra indul.
Egészen a leszakadásomig egy pillanatnyi lagom nem volt,akkor meg csak úgy kidobott :( -
#13049 :DDD
zoli: azé nem volt olyan egyértelmű az a kettős siker!! Norbi sokat küszködött ameddig el nem kapta a fonalat :P
Marki szegény meg elöl szenvedett :DD -
#13048 Igen, mert rossz boxstratégiát választottunk. Túl puha keverékkel mentünk, ezért kénytelenek voltunk Norbit is elengedni a végén. :D Viccen kívül, köszönöm mindenkinek a versenyt, én nagyon élveztem! :) Bobbi meg beállt közvetíteni, látnod kellett volna! -
zoli.. #13047 És gondolom kettős Ferrari győzelem született -
zoli.. #13046 Tehát ha hibátlanul mész akkor 3 teljes másodperccel gyorsabb vagy? :)) Na szép,én 5 kör alatt hibázok annyit,hogy 3mp-el lassabb vagyok.
-
Marki.. #13045 46 kör már nem kevés. Jól el lehet fáradni a végére. Bizony nálam is becsúszott 1-2 súlyos hiba a vége felé, mikor már nehéz volt koncentrálni és eldobtam vagy 3 mp-et a versenyen. -
zoli.. #13044 Ahogy Palik mondaná: egy másodperc hátrány az nem olyan sok,de gondoljunk bele,hogy egy verseny 46 kör,ami annyit jelent,hogy ez az 1mp körönként a versenyen nagyságrendileg 40-50 mp,ami borzalmasan sok. -
zoli.. #13043 Akkor 1mp-et megint rámvernek :( -
zoli.. #13042 semmi baj! Én azt sajnáltam csak,hogy leszakadtam a serverről. Kíváncsi lettem volna,lehet e 46 kört menni könnyedén kevés hibával.
KI NYERT? :) -
#13041 A Ferrari már közelít az 1:35-höz, megyek fölkötöm a gatyámat. -
#13040 :(((
Bocsi Zoli az eleje miatt. A verseny előtte lejebb vettem a fekerőt, de igy meg tul gyenge lett és az első komoly féktávon becsusztam melléd és nem tudtam mást tenni mint bevállalni a koccott, ami ugyan nem lett volna nagy kocc, csak a lag miatt szétrepültünk. Bocsi. -
zoli.. #13039 Na,ez számomra hosszú volt.
:((
Rohadt internet. Nem bír el ennyi embert tartósan?
Na mindegy,majd máskor megyek én is ilyen 46 körös race-t. -
zoli.. #13037 1 perc -
#13036 Aki akar 46 kör az most jöjjön, nincs restart :D -
#13035 Na indul a mandula, 2. master! -
zoli.. #13033 Azért a ZOKA nevet eléírhatnád,hogy tudják a csapatot :) -
#13032 És ha már annyit szenvedtem a skinnel akkor had használjam!A rajtszám jó a rendszámtáblán? -
zoli.. #13031 Már kicsit érzem a karom a mai esti edzéstől,pedig még 46 kör hátra van :)) -
zoli.. #13030 Én úgy gondoltam,hogy a rendszámunk "ZOKA 5" és "ZOKA 24" lenne Így azért tudni,melyik csapat.
Meg össze se lehet téveszteni,hogy mi vagyunk: egy sárga Seat,meg egy kék-fekete peugeot mi más lenne,mint 1 csapat :)) -
#13029 akkor lesz este 46körös party ? -
Marki.. #13028 Mindegyik skin különböző, legalábbis ami a rajtszámot illeti. Én támogatom a különböző skineket, legalább jobban meg lehet majd különböztetni egymást. De azért lehetne a csapatra utaló felirat is rajta. -
#13027 Csináltam szervert a 2.masteren -
zoli.. #13026 részemről rendben. bár nemtudom,hogy ezt tiltja e valamilyen szabály,vagy engedélyezett.
FREAK!! Lehet egy csapaton belül különböző skin? -
#13023 Hát én a sajátommal te meg a Seattal nem?
Lehet még kicsit módosítok az enyémen. -
#13022 meg ne 2mb-os bmp legyen bakker:) -
#13021 Az oldal nem található
-
#13020 ezt kéne valahogy felrakni! -
#13019 img src="http://www.tar.hu/aprilia-rx/felkesz.bmp" -
#13018 Sziasztok!
Tegnap probalkoztam képet felrakni az ujjabb félkész skinemről de nem ment, hiába használtam Freak tanácsát:
El tudna valaki részletesen magyarázni?
-
#13017 azzéé:))