16311
  • FREAK
    ja, jól gondolod :D

remélem, nem felejtem el :D
  • Palee
    Köszönjük szépen az elismerő szavakat.
    Gergőnek lesz alkalmatok látni a hátulját, de engem is jól meg lehet majd figyelni a visszapillantóból (az első körben)
    Onnan is jól néz ki :) Jól figyeljetek, mert a jelenség nem fog sokáig tartani a visszapilantóban :)

Bobbi: Elküldtem Freaknek, gondolom ő majd felrakja mindet, és le lehet szedni.

Valaki megdobhatna egy világbajnok setuppal though :)
  • Astaroth
    Az hogy hivatalosan azt nem én döntöm el!De igen.
    Tegnap megint szórakoztam a setuppal,talán most már 1.37 alatt is tudom nyomni!
  • zoli..
    Akkor már 100%-ig csapattag lettél hivatalosan is?
    :)
    Lehet ám,hogy mégis jövök vasárnap versenyre! Szerdán mentünk 46 körös versenyt,abszolút nem fáradtak el a kezeim a végére. Inkább az volt a baj,hogy éjfél után kezdtük csak el,és kb hajnali kettő volt mire befejeztük teljesen. Kicsit álmos voltam. De még az utolsó körökben is mentem 1.36.0x-es időket.
  • Astaroth
    Én is módosítottam de csak a név szám a hátulján a változás!
  • ÁjjLe BoBBi
    télleg sirály !:) mikó kapom meg ?
  • zoli..
    Tényleg jól néz ki! Grat
  • Jacek
    faca:)
  • tuero
    Második, javított kiadás:
  • tuero
    Milyen is lett volna, ha nem baszom el....
  • tuero
    Az Inferno csapat sajtótájékoztatóján lehullt a lepel az új autóról.
    Megérte a hosszas várakozás, hiszen kétségkívül a magyar lfs bajnokságban ez a legszebb, legvagányabb, legigényesebb, legfantáziadúsabb skin ami eddig született.
    Köszönet érte a tervezőnek, Palee-nak, aki úgy gondolja, hogy azért lesz utolsó a versenyen, mert a festegetéssel baszta el a sok idejét.
    A csapat másik tagja Gergőt is lenyűgözte az új festés, főleg a hátsó része tetszik neki (sajnos fotónkon ez nem látszik), reméli, hogy minél több versenyzőtársa fog benne gyöngyörködni vasárnap.

• Marki..
    És ez lett a vége :DDD

• ÁjjLe BoBBi
    :DDDDD
  • Marki..
    Hát igen, ha a KLM-el megyünk, akkor ilyenek történnek :D
  • ÁjjLe BoBBi
    nana ! azé jó lenne ha addigra meglenne az a server amit Freak említett, mert így elég gáz lesz :(
  • Jacek
    mig a nascarban foljebb ment nalam lehetett 9-en menni es nem darabolt mint ez a fos..
  • Jacek
    azert az rohejes hogy amig 384-es adsl volt mentunk 6-an most 512-es es nem bir el 7-et, jo az uj netcod:)
  • Prezsi #13303
    Hát igen lehet, hogy 6 fős csoportok kellenek majd, mert így lol.
  • Jacek
    akarki akarmit mond a netcode egy foskazal!! 7 nem lehet jatszani egy 512-es adsl-el??? majdnem EA szint komolyan mondom:)
  • Prezsi #13301
    Szárnyal a Ferrari és a Subaru :)

• Astaroth
    tudsz te ha akarsz
  • CSOCSO
    ehh... vége mentem kétszer is 38 as időőőőt!!:)))javítottam nem kevés másodpercet magamon.. noh mindegy..pár nap és ott leszek a 36 osok tborában:)
    amugy ez a steer centre reduce vagy mi a csöcs... a force felett lehet állítani.. ez mi? mert azt hittem hogy a visszahúzó erő.. de mikor állítottam rajta akkor nagyobbat kellett tekerni a kormányon !!! pl beteszed 90 fokba a kormányod és huzogasd a kis pöcköt a centre reduce ba vagy miben..és a játékban a kerék vissza fog mozdulni
  • FREAK
    Hát nézd.... SZERINTEM sokkal könnyebb úgy hibázni. Pl. fékezésnél elhúz egyik irányba, és ha épp abban a pillanatban nem tartottad keményen, akkor egy picit el is fordul arra, amit neked már korrigálnod kell, és oda a tapadás. Én FF nélkül játszom, így a kerék arra húz amerre akar, mivel a kormányt nem tudja megmozdítani, így kénytelen mindig úgy állni, ahogy tartom :D
  • FREAK
    Kösz, megvolt :DD Utána nyomtam egy halleluját, amikor igazi autó volánja mögé kerültem :D
  • Astaroth
    amúgy eddig max. 20 kört mentem ki kéne próbálni nekem is a 46-ot!
  • Astaroth
    én eddig 100%on mentem ez hátrány?
  • CSOCSO
    ja ja ja.. ezt már észrevettem...mármkint hogy a setup beállítástol is függ (steer)
  • Prezsi #13293
    Ez függ a kormánytól és a kocsi beállításaitól is.
  • CSOCSO
    hát én kiprobáltam 20-30 on..nem tetszik .. sokkal jobban szeretem 50en..nem azért mert igy tetszik hanem mert 20 % tök gyenge és ugy nem érzem annyira a kcosit
  • ÁjjLe BoBBi
    na igen...egy olyan ladába van/volt aztán FFB ! :)) nagymamámnak még olyan kocsija volt pár éve, en meg azzal kentem a mezőn :)) mekkora volt már :)) majd kiszakadt a karom egy-egy bukkanó után :)
  • ÁjjLe BoBBi
    bekapod a faszomat bazzeg !
    1.én akkor mentem először azzal a gammával, azon a pályán
    2.kormánnyal akkor mentem először, sőt hozzáteszem hogy FFB-s kormánnyal...
    3.te azért a momo-n edzetted magad, jóhogy semmiség volt az a kormány...

amúgy HSF RACING TEAM POWER ! :))
  • ÁjjLe BoBBi
    kurva isten basszon meg téged is, meg ákost is!! bazzeg tegnap mikor mentem volna aludni ideadta ezt a linket hogy nézzem meg, oszt egy csomó oldal ami meg volt nyitva elszált!! most meg ez is!! FASZOK :)
  • Marki..
    Ülj be egy gokartba :D
  • FREAK
    nem tökmindegy?? a 70-es évek ladái óta úgysincs ilyen force feedback egy autóban sem, nem értem, miért az a jó, ami erős

első nap én is mindent 100%-on játszottam, de ez hülyegyerek szórakozás, sokkal reálisabb és játszhatóbb 20-30%-os erőn játszani

vagy FF off, és csak húzzon középre
  • [Walaki]D`Lair
    Hát az lószar volt a MOMO-hoz képest nekem elhiheted...
  • PResident Evil
    bazz szerintema MOMO elmehet a pecsába amellett... ezek kurva erősket voltak... direkt ilyen parasztokra lettek állítva akik bejönnek a kapálásból és szétzúzzák a kormáyokat...
    ne félj ezeket nem zúzták széjjel :DDDD
  • [Walaki]D`Lair

Én fél kézzel nyomtam, mert közbe váltottam....az erős volt??? pffff....akkor még enm fogtál MOMO-t...
  • PResident Evil
    jajajaja...
    a karoamt majd kitépte bazz ugy hajtott a motor benne....
    nagyon frankó volt... átmentem flipper öcsibe :DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    ezt nézzétek meg!
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy most tapasztaltam meg, hogy milyen szar ennyire sokat vezetni az LFS-el...na nembaj...majd túlélem valahogy a vasárnapot :)))))