16311
-
#13320 ja, jól gondolod :D
remélem, nem felejtem el :D -
#13319 Köszönjük szépen az elismerő szavakat.
Gergőnek lesz alkalmatok látni a hátulját, de engem is jól meg lehet majd figyelni a visszapillantóból (az első körben)
Onnan is jól néz ki :) Jól figyeljetek, mert a jelenség nem fog sokáig tartani a visszapilantóban :)
Bobbi: Elküldtem Freaknek, gondolom ő majd felrakja mindet, és le lehet szedni.
Valaki megdobhatna egy világbajnok setuppal though :) -
#13318 Az hogy hivatalosan azt nem én döntöm el!De igen.
Tegnap megint szórakoztam a setuppal,talán most már 1.37 alatt is tudom nyomni! -
zoli.. #13317 Akkor már 100%-ig csapattag lettél hivatalosan is?
:)
Lehet ám,hogy mégis jövök vasárnap versenyre! Szerdán mentünk 46 körös versenyt,abszolút nem fáradtak el a kezeim a végére. Inkább az volt a baj,hogy éjfél után kezdtük csak el,és kb hajnali kettő volt mire befejeztük teljesen. Kicsit álmos voltam. De még az utolsó körökben is mentem 1.36.0x-es időket. -
#13316 Én is módosítottam de csak a név szám a hátulján a változás! -
#13315 télleg sirály !:) mikó kapom meg ? -
zoli.. #13314 Tényleg jól néz ki! Grat -
#13313 faca:) -
#13312 Második, javított kiadás:
-
#13311 Milyen is lett volna, ha nem baszom el.... -
#13310 Az Inferno csapat sajtótájékoztatóján lehullt a lepel az új autóról.
Megérte a hosszas várakozás, hiszen kétségkívül a magyar lfs bajnokságban ez a legszebb, legvagányabb, legigényesebb, legfantáziadúsabb skin ami eddig született.
Köszönet érte a tervezőnek, Palee-nak, aki úgy gondolja, hogy azért lesz utolsó a versenyen, mert a festegetéssel baszta el a sok idejét.
A csapat másik tagja Gergőt is lenyűgözte az új festés, főleg a hátsó része tetszik neki (sajnos fotónkon ez nem látszik), reméli, hogy minél több versenyzőtársa fog benne gyöngyörködni vasárnap.
-
Marki.. #13309 És ez lett a vége :DDD
-
#13308 :DDDDD -
Marki.. #13307 Hát igen, ha a KLM-el megyünk, akkor ilyenek történnek :D -
#13306 nana ! azé jó lenne ha addigra meglenne az a server amit Freak említett, mert így elég gáz lesz :( -
#13305 mig a nascarban foljebb ment nalam lehetett 9-en menni es nem darabolt mint ez a fos.. -
#13304 azert az rohejes hogy amig 384-es adsl volt mentunk 6-an most 512-es es nem bir el 7-et, jo az uj netcod:) -
#13303 Hát igen lehet, hogy 6 fős csoportok kellenek majd, mert így lol. -
#13302 akarki akarmit mond a netcode egy foskazal!! 7 nem lehet jatszani egy 512-es adsl-el??? majdnem EA szint komolyan mondom:) -
#13301 Szárnyal a Ferrari és a Subaru :)
-
#13300 tudsz te ha akarsz -
#13299 ehh... vége mentem kétszer is 38 as időőőőt!!:)))javítottam nem kevés másodpercet magamon.. noh mindegy..pár nap és ott leszek a 36 osok tborában:)
amugy ez a steer centre reduce vagy mi a csöcs... a force felett lehet állítani.. ez mi? mert azt hittem hogy a visszahúzó erő.. de mikor állítottam rajta akkor nagyobbat kellett tekerni a kormányon !!! pl beteszed 90 fokba a kormányod és huzogasd a kis pöcköt a centre reduce ba vagy miben..és a játékban a kerék vissza fog mozdulni -
#13298 Hát nézd.... SZERINTEM sokkal könnyebb úgy hibázni. Pl. fékezésnél elhúz egyik irányba, és ha épp abban a pillanatban nem tartottad keményen, akkor egy picit el is fordul arra, amit neked már korrigálnod kell, és oda a tapadás. Én FF nélkül játszom, így a kerék arra húz amerre akar, mivel a kormányt nem tudja megmozdítani, így kénytelen mindig úgy állni, ahogy tartom :D -
#13297 Kösz, megvolt :DD Utána nyomtam egy halleluját, amikor igazi autó volánja mögé kerültem :D -
#13296 amúgy eddig max. 20 kört mentem ki kéne próbálni nekem is a 46-ot! -
#13295 én eddig 100%on mentem ez hátrány? -
#13294 ja ja ja.. ezt már észrevettem...mármkint hogy a setup beállítástol is függ (steer) -
#13293 Ez függ a kormánytól és a kocsi beállításaitól is. -
#13292 hát én kiprobáltam 20-30 on..nem tetszik .. sokkal jobban szeretem 50en..nem azért mert igy tetszik hanem mert 20 % tök gyenge és ugy nem érzem annyira a kcosit -
#13291 na igen...egy olyan ladába van/volt aztán FFB ! :)) nagymamámnak még olyan kocsija volt pár éve, en meg azzal kentem a mezőn :)) mekkora volt már :)) majd kiszakadt a karom egy-egy bukkanó után :) -
#13290 bekapod a faszomat bazzeg !
1.én akkor mentem először azzal a gammával, azon a pályán
2.kormánnyal akkor mentem először, sőt hozzáteszem hogy FFB-s kormánnyal...
3.te azért a momo-n edzetted magad, jóhogy semmiség volt az a kormány...
amúgy HSF RACING TEAM POWER ! :)) -
#13289 kurva isten basszon meg téged is, meg ákost is!! bazzeg tegnap mikor mentem volna aludni ideadta ezt a linket hogy nézzem meg, oszt egy csomó oldal ami meg volt nyitva elszált!! most meg ez is!! FASZOK :) -
Marki.. #13288 Ülj be egy gokartba :D -
#13287 nem tökmindegy?? a 70-es évek ladái óta úgysincs ilyen force feedback egy autóban sem, nem értem, miért az a jó, ami erős
első nap én is mindent 100%-on játszottam, de ez hülyegyerek szórakozás, sokkal reálisabb és játszhatóbb 20-30%-os erőn játszani
vagy FF off, és csak húzzon középre -
[Walaki]D`Lair #13286 Hát az lószar volt a MOMO-hoz képest nekem elhiheted... -
#13285 bazz szerintema MOMO elmehet a pecsába amellett... ezek kurva erősket voltak... direkt ilyen parasztokra lettek állítva akik bejönnek a kapálásból és szétzúzzák a kormáyokat...
ne félj ezeket nem zúzták széjjel :DDDD -
[Walaki]D`Lair #13284
Én fél kézzel nyomtam, mert közbe váltottam....az erős volt??? pffff....akkor még enm fogtál MOMO-t... -
#13283 jajajaja...
a karoamt majd kitépte bazz ugy hajtott a motor benne....
nagyon frankó volt... átmentem flipper öcsibe :DDDD -
[Walaki]D`Lair #13282 ezt nézzétek meg! -
[Walaki]D`Lair #13281 Amúgy most tapasztaltam meg, hogy milyen szar ennyire sokat vezetni az LFS-el...na nembaj...majd túlélem valahogy a vasárnapot :)))))