Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyeljetek, az idõmérõn mindenkit motiváljon az a gondolat, hogy akkor lesz jó versenyben része, ha vele egy szintûekkel kerül össze
Riszpekk
Az idõmérés komolytalan lesz. Biztosan nem lesznek szándékos lassú hotlap-ek, de nem lesz súlya az idõmérõnek. Nem is értem, hogy mért van szükség ebben a formában idõmérõre, amikor úgysem számít, hogy milyen csoportból indulsz. Mert a pontot azért kapsz, amit a 30 kör alatt az idõ ellen versenyzel.
Ez egy online liga, ahol az emberek egymás ellen versenyeznek, nem pedig az idõvel harcolnak.
Különben elég lenne beküldeni egy HLVC 30 kört, amit otthon magadnak lejátszol.
Legyen már verseny a verseny.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Ha hozzám hasonlóan vannak botrányos advancedes emberek, akkor legyen az, hogy a versenyek összideje, csak a következõ UGYANOLYAN pályán futott versenyre vonatkozzon.
Szóval ezen lehet vitatkozni, de csak azután, ha teret nyer a javasolt csoportbeosztási elképzelés. Ami ugye hibrid jellegû az elsõ két koncepció után.
tehát a végeredmény határozza meg a következõ verseny csoportbeosztsát vagy a következõ versenyét UGYANAZON pályán?
Riszpekk
Ez a példa mégsem olyan elrettentõ, hogy elvessük ezt a módszert. Mert egy pályán csak egyszer dönt az idõmérõ a csoportbeosztásról. Utána az összidõ adja meg a csoportbeosztást. 30 kör alatt kiegyensúlyozott idõk vannak már, nincs olyan, hogy valaki azért van elõrébb, mert nyomott egy very hot lap-et.
Igenis küzdeni kell a csoporthatárokon.
idõmérõn a hetedik, nyolcadik, és kilencedik között összesen 10 század mp van
a hetedik A csoportos, és akár elsõ helyen is végezhet, a nyolcadik, kilencedik B csoportos, és max 8. lehet..... pedig van olyan jó, mint a 7.
érted?? ez kibaszás lenne azokkal, akik épphogy lemeradnak a jobbik csoportról
szerintem igzis lesz várni az eredményhirdetést, mert nem tudod, hogy mik történtek a másik csoportban 😄
Riszpekk
Míg a mostani koncepcióban extrém esetben akár abszolút 5ik, vagy 20-ik is lehet.
De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a versenyen tudjam, hogy hanyadik helyen harcolok.
Nem okoz örömöt, ha kiderül, hogy a B5-ik helyezésem valójában egy 9ik helyezésnek felel meg, és az meg pláne, ha kiderül, hogy 14ik vagyok.
Minden verseny teljesen más. Nem lehet összevetni az idõket. Tegyük fel, hogy mindenki fair módon versenyzik. Szinte biztos, hogy a C1 jobb idõt fut a B7-nél.
Legyen már tétje annak, hogy milyen csoportba férkõztél be, és legyen súlya.
Régebben, ha valaki a jégkorong C csoportban 20 góllal megverte Jamaika jéghoki válogatottját, attól még nem adtak neki A csoport bronzérmet. Nem teljesen tökéletes a hasonlat, de szerintem érthetõ. Három különbözõ versenyt szerintem nem lehet összefésülni.
A 30 kör lefutása után pedig várni az eredményt, mint a lottóhúzást.
A különbözõ pályákról: egyetértek, ezt mondtam én neked korábban, hogy a különbözõ pályáknak külön idõmérõ edzése, majd beosztásvonala legyen.
Ebben a szezonban próbálok a sportszerûségben fejlõdni!
Ez meg eleve bukta, ugyanis semmi értelme a rallira a GP Advanceden elért idõk szerint beosztani a csoportokat, mivel valószínû, hogy nem ugyanúgy alakulna a mezõny, és megint csak nem az egyenlõ képességûek kerülnének össze.
Riszpekk
A régivel az volt a baj, hogy (amit írtál is) a B-ben a korábbi verseny A és C fele indul.
Az újjal az a baj, hogy nem emberek ellen versenyzel, hanem az idõvel. És a verseny végén még fogalmad sincs, hogy 3ik lettél, vagy 13ik.
Tehát valahogy gondoljuk már meg ezt a verziót is, és ne lépjünk túl rajta felületesen.
Az összidõ határozza meg a következõ verseny csoportbeosztását. A versenyen elért helyezés pedig valós helyezés.
Ezzel a módszerrel minden kiküszöbölhetõ, és valós, szoros verseny van 3 fronton is.
"Ezzel elkerülhetõ, hogy a B divízióban az A és a C fele legyen mindig"
És ez már nem aktuális.....
Riszpekk
egy idomero egy verseny es kesz😊 mondjuk en tobb kort irtam volna😊 de mar ez is haladas😊
Jobban kell figyelni ez teny hogy ne legyen perec😊))
Marki es Norbi foltartja egymast😊))))))))))lol
Ezt a "ráfázás" dolgot nem találtam meg az oldalon. Mi is lenne ez pontosan?
-MINDEN verseny elõtt 3 körös idõmérõ van
-ez alapján alakul ki 3 csoport
-az össz futamidõ határozza meg a végsõ sorrendet, csoporttól függetlenül
-aki taktikázik, és direkt gyengébben megy idõmérõn, az ráfázik
Riszpekk
Maradna a 3 divízió. Az elsõ versenyt követõ versenyen a divízióbeosztás nem a helyezések alapján dõlne el, hanem az összidõ alapján. De a pontozás a helyezések alapján dõlne el. Mint ahogy tegnap.
Ezzel elkerülhetõ, hogy a B divízióban az A és a C fele legyen mindig.
én csak arra emlékszem, hogy "majd kiderül", nem?
komoly nemtom 😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
éérteed? 😄D
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Riszpekk
Az Inclinationnak a jelentését konkrétan nem tudom (de biztos valami nemzetiségi dologgal kapcsolatos
), csak azt tudom elmondani amit én tapasztaltam: a kanyarsebességet nálam nem befolyásolta, 0-ához közelitve csökkent a force feedback résztessége, ugyértem pl. hogy 0ás értéknél a hajtû utáni lassítónál a kerékvetõk használata közben szinte teljesen eltünt a rángatás ahogy a kocsi fel le hajtott rajtuk, 15-re állítva viszont szépen rángat, érezni lehet a kerékvetõnek a kis döcögését is.\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
tehát a mezõn mindig 2 részre esne
ez így jó lesz, így ugyanis mindig a hasonló tudásúak kerülnek össze
Riszpekk
Azzal, hogy elmondtam a véleményemet nem szart akartam kavarni, csak jelezni, hogy szerintem így kevésbé izgalmasak lesznek a versenyek, mint a tegnapi szabályokkal lennének.
Meg különben is azért fórum, hogy ilyen dolgokat beszéljünk meg, így legalább mindig bennmarad a topik az elsõ 50 között 😄DDD
Riszpekk
Mas: Az elozo bajnoksag resztvevoinek is kell ujra nevezni?
Megint mas: mit jelent pontosan, mi a szerepe, es mennyire reagal realisztikusan lfsben a:
- Caster
- Inclination
aki versenyezni akar, az versenyezzen, de TÉT NINCS, és ennél komolyabban már nem érdemes rendszabályozni, fölösleges idõpocsékolás
versenyezzetek, szórakozzatok jól, ennyi, aki többre vágyik, az ne ide jöjjön
Riszpekk
ez pl. tutira kiszûri a csítereket
Riszpekk
a másodiknál DQ
azt is megcsinálhatjuk, ami még anno a street rod-ban volt: mindenki fut egy jó kört, amilyen jót csak tud, és ha ennél versenyen 1.5 százalékkal jobbat fut, akkor büntetést kap (mivel az idõmérõn elvileg a legjobbat kell futnia)
Riszpekk