16311
-
#13399 Tegnap amig én ottvoltam addig nem volt net gond vele, utána nemtudom már.
Én mindenképp a D-t javaslom... -
#13398 nekem is 8c mivel megyunk de it van az uj mert nem azzal ?? pedig en sem tudok vele menni:D -
#13397 Na akkor most mi legyen? Freak azt mondta, szavazzunk. Nálunk tegnap a d-vel hálózati problémák nem voltak, igaz nem sokat mentünk. -
Marki.. #13396 Igen, de a D még nincs teljesen letesztelve és vannak vele problémák. -
#13395 Legyen egy szabálypont miszerint mindig az aktuális verzióval megyünk, és akkor nincs sírás rivás... De most komolyan, ennyi erővel mehetnénk 0.1-el is.... -
#13394 Szerintem inkább játszunk a 0.1W-el, mert az a legfaszább. lol kurva nagyot csalódtam... -
#13393 Ha picit változtattál, az már elég volt arra, hogy D-s legyen. Indítsd el a d-t írd fel az adatokat és utána az alapján csinálhatsz újra c-st.
A szélviszonyok ugyanazok lesznek mindhárom csoportban, a szélirány pedig úgyis állandóan változik. De ha egy B-s csinál egy abszolút legjobb kört, az sem tragédia. -
zoli.. #13392 Basszus,a frissen letöltöttbe se tudom letölteni. nincs mese,új setupot kell csinálnom :( -
zoli.. #13391 de én a D-ben is ugyanazt használtam,amit a c-ben,csak nagyon picit változtattam rajt,meg vissza is állítottam ugyanoda,ahol volt eredetileg. Ez csalás.
Más. Ez mit jelent? : "Időmérő alatt szél nem lesz." A versenyen lesz szél mindenképp? Mert akkor pl. akár a b csoportban induló is elérheti az abszolút leggyorsabb kört a versenyben,ha pont szerencsésen fogja ki a szélviszonyokat. -
#13390 Csak a D-s setup-okat nem tudod betölteni. -
#13389 Jó, akkor legyen a C este. Az időjárást meg majd meglátjuk.
Az edzés menete Márki javaslata szerint a következő lesz: 8-tól indul két-három időmérő szerver, ahol négyesével futunk négy körös versenyeket. A rajtnál 20 másodpercenként indulnak az autók. Végén valaki összeírja az eredményeket. Ha szerencsénk van fél óra alatt megvan. Időmérő alatt szél nem lesz. -
zoli.. #13388 Valami itt nagyon nem stimmel. megpróbáltam visszatenni a patch c-t. erre nem engedi a beállításaimat betölteni. új setupot kéne csinálni,stb. Most letöltöm inkább újból a 0.2 A-t,aztán arra rakom a C patch-t. Estére csak megleszek :) -
zoli.. #13387 Köszi! :))) -
Marki.. #13386 Patch C
-
#13385 felraktam az inferno skint is
a gigamegával nemtom mi a helyzet, náluk egy jpg van, ha jól emlékszem -
zoli.. #13384 Márki,inkább küldd el légyszíves e-mailre. Szarakodik ez a hülye ICQ.
[email protected] -
zoli.. #13383 Köszi. Ime a számom: 195490399 -
Marki.. #13382 Én tudok, ha adsz egy icq számot -
Marki.. #13381 Freak felrakta az új skineket az oldalra, csak a kép régi, le lehet tölteni őket.
-
zoli.. #13380 Ki tud nekem küldeni egy 0.2 C patch-t??
Fontos lenne az esti versenyre,és a hivatalos oldalon már nem találtam. Meg a gépemen se :(( -
zoli.. #13379 :)
-
Marki.. #13378 Igen, ez azért jó most, mert én amikor ki akartam mostanában választani az épp aktuálisan használni kívánt skinemet, bejött rengeteg és 1 óráig azt kerestem melyik az enyém, most ez megszűnt :) -
zoli.. #13377 de eddig a sima skins mappába raktam a letöltött skineket. Akkor átrakom ebbe a skin_x-be is őket. :) -
Marki.. #13376 "there was no change to the tyre physics. The only physics change was that all the engine torque curves are a bit wider, they were too narrow before, this gives more power. Tyre grip and car mass is not changed."
Ezt Scawen írta. Ahogy sejtettem, csak a motor fizika változott kissé(több power) és így elvileg gyorsabbak a köridők is valamivel, de maga a gumik fizikája nem változott. Viszont lehet hogy aki egeret, vagy billentyűzetet használ, anak nehezebb az irányítás valami miatt, kormánnyal ugyanolyannak tűnik.
-
Marki.. #13375 Szerintem a patch D nemigen változott a C-hez képest fizikájában és a köridők tekintetében. Az hogy jobb időt mentünk benne csak véletlenül sikerült, megtörténhetett volna a c patchben is. Se könnyebb nem lett, se nehezebb, én legalább is nem érzek különbséget. Viszont sokan reklamálnak és én is tapasztaltam, hogy egy megbízható, addig normálisan működő szerver egyszerre csak ledobott mindenkit. Ha ez a 46. körben történik igencsak kellemetlen lesz, ezért javasoltam, hogy maradjunk a C patchnél. -
Marki.. #13374 Elvileg oda kell rakni a skineket amiket letöltesz, nem ? -
zoli.. #13373 Egy kérdésem lenne:ha a skin_x nevű mappába rakok skint az jó nekem? mire való? -
[Walaki]D`Lair #13372 =))))))))))))
Köszönöm, köszönöm...:DDDDD -
#13371 LOOOOOOOOL :DDDDDDDDD
A vége ott van a szeren :DD -
#13370 Es gondolj bele, ha ebbol kijob egy teljes verzio (sok palya, sok kocsi), akkor meg a teljesen ertelmetlen, csucstarto "A Pc-s játékoknak leáldozott!" topic-ot is megelozi az LFS:))
(De ha jol latom, meg mindig nem nottel fel:)) -
#13369 De reg lattam ezt a progit!!
Most megneztem, es eleg sokat valtozott. Elonyere! A palya is sokkal szebb, reszletesebbnek tunik, es az auto is jobban megy. Es frankon tonkre lehet vagni a motort.:)) Emlexem, regen mindig uveghangon mentem vegig a nagy egyenesen:)) Gondolom, ez mar megszunik. -
[Walaki]D`Lair #13368 Amúgy megelőztük (végre) a Street Legal topicot!! =))))) -
[Walaki]D`Lair #13367 én lassultam...(de lehet, hogy csak valami műszaki probléma a kocsival=) -
#13366 Ja, hallom csak két tizeddel lettetek gyorsabbak ebben. :) -
[Walaki]D`Lair #13365 Jaja...én szívem szerint a 0.2D-re szavaznék... -
#13364 Ja nemár, Bobbi komolyan olyan vagy mint egy sírós kislány. KÜZDJ MEG VELE, mi is ugyan azzal a jatekkal játszunk mint te, és ha nekünk jobb, akkor neked is annak kell lennie. -
[Walaki]D`Lair #13363 Nekem is...mellesleg a 0.2D sztem sokkal élethűbb egyébként... -
#13362 Freak, akkor melyik legyen ma? Nekem 8. -
zoli.. #13361 egyetértek,ugyanis pár tizeddel lassabb vagyok ezzel. Bár mintha könnyebb lenne. Csak a váltogatás lesz fárasztó 46 körön át. -
Marki.. #13360 Akkor legyen holnap a C patch még, mert bizony a netkódban is előfordulnak hibák.