Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
whhhááááááá ez gigaLOOL 😊)))))))))))))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
😄DDDD hát már jó lenne ha kész lenne...vagy minnél hamarabb...vagy izé

Jacek
😄DDDDD

Prezsi
Hirtelen megörültem, azt hittem konketizálódik már. 😊

ÁjjLe BoBBi
😄D

Jacek
en is ezen gondolkozom😄DDD

Sajnos hangfelvétellel nem rendelkezek, de hogy kárpótoljalak, itt van pár ékes beszólás 😄

Rally1

Rally2

Rally3

ÁjjLe BoBBi
öööö izé....ebben mi az új info ? 😊

Jacek
beneztem az asztal ala ott a doboz rajta a hangfalam folneztem es egy 19col monitor 😊) bakker itt szoktal jatszani?😄

Prezsi
Nézzétek mit találtam a Nascar topic-ban Freaktól: 😊

"eddig úgy néz ki, Nascar/GPL/LFS szerver lesz, de Pumy intézi, vele kell megbeszélni"

Prezsi
Az sztem nem lesz benne a replay-ben 😊

Még nem mentem a rallycross pályán a 0.2-ben, csak funból Norbival, az meg hát, csak fun volt

Én inkább az audijó részét.

Marki vs Magyar nyelv szépségei 😄DD
Marki bácsi!
Ön nem méltóztatik menni rallyn?
Kellene egy idõ amihez viszonyíthatnám az enyémet. (GT-vel nyomom)
Prezsi
😄 Hányadik körben? Megnézem a replay-t. 😊

Jesszusom, pedig csak 1 hete nem LFS eztem
Hát szerintem ha 1.38 körül mész,az tûrhetõ. 😊
Fogalmam sincs,mert csak akkor mentem Advenceden,amikor kijött a 0.2 patch. akkor 1.39.6 körül mentem. Akkor sima Gp-n is még csak 1.38.xx volt a bestem,azóta meg 1.35.75.
Szóval 1.38 biztos elérhetõ könnyedén.
Kis kronológia 😄

-Múlt héten szombaton kijött a D patch, amivel a versenyen is mentünk
-Vasárnap a hibák miatt levették a D patch-t és véletlenül csak az A maradt fent 😄DD
-Kicsivel késõbb újra kijött a C 😄D
-Majd még késõbb kijött a D2(vagy R2D2 😄), teszt patch amely ugyan nem hivatalos, csak teszt ahogy a neve is mondja, de már tartalmazott némi javítást a D-hez képest, fõleg az OOS hibák javítására és most itt tartunk.

[Walaki]D`Lair
Én így is kibszottul elültem a seggemet 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

a d-t visszavonták,aztán éjjel kiadtak egy d2-t,de ez sem hivatalos,vagy mi a szösz.
[Walaki]D`Lair
Seake azért, mert Horvátországban volt és hajnali fél 1-kor értek haza...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nekem is az asztal alatt van egy doboz a falnál,nekem se csúszkál soha. A dobozon meg a mélynyomó(nem túl nagy),mellette meg a gép. Pont befér így az asztal alá minden. Az asztalon kell a hely a monitornak (19 coll ugye foglal egy kis helyet).
Rally idõt is mondhatna valaki.

Most én vagyok a hülye vagy tényleg 1 hét alatt 2 patch jött ki? Vagy mindketõ😊?
Jacek
nekem egy doboz van a fal es a pedal kozott igy nem csuszkal😊

GSiZSolti
Szevasztok!
Valaki lécci írjon be egy best idõt advancedre, mert fogalmam sincs róla mi számít "jó" idõnek....
Köszi!
Clipi
Probald kitámasztani könyvekkel a fal felõl, ha másra nem is de erre biztosan jók!
Thx, de

1. Sajnos nincs semmi amihez rögzíteném a közelben, ha csak nem fúrok tiplit a betonba 😄

2. Sosem szoktam elpakolni, legfeljebb, ha már elromlott 😄DD

ibronk
Ez jó 5let, asszem én is megvalósítom. 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk

Clipi
Használat után pedig le kell csak húzni a hurkokat a szék lábáról és máris el lehet pakolni.
Clipi
Probald meg rögzíteni valahogy!
Az eggyik ismerõsöm a szék elsõ két lábához kötötte a pedálos rész alján található gumitalpakat két kis damillal, így egy fix távolságra van tõle folyamatosan, és nem csúszkál el.
Clipi
Hogy bekerüljön a többi közé?
Clipi
Talaltam még egy két érdekes smájlit de nem tudom egyszerre az összeset lerakni!
Hova kuldjem?
Nekem semmi bajom nem volt, csak mint mindig elcsúsztak a pedálaim, mert a falra ferdén támaszkodnak, így majdnem minden körben a hosszú egyenesben át kellett lépnem a bal lábammal a gázra és a jobb lábammal visszahúzni a pedálokat, egyszer be is akadt a zoknim a futam alatt, Norbi meg tudná mondani mit éltem akkor át 😄, mert õ hallotta 😄DD

Clipi

Clipi
A fájós pillanatoknál jóljön egy megértõ és segítõkész barátnõ, aki ott áll melleted vagy mögötted, és amikor kell akkor megmaszíroz egy kicsit.
Ams
Nekem sok.. ;(

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jacek
meg nagyon fontos ilyen 46 kornel hogy faszan el legyel helyezkedve mert lehet szopni ha megfajdul a hatad a szar pozicio miatt😄

ibronk
Én is nullakezezni 😄, meg pihentetni szoktam, jó az az egyenes, kell bele. Mi lesz velünk ha lesz egy Monacó szintü pálya? Kigyurt állatok leszünk mind 😄

ibronk
Nascar rulz😄

Jacek
hat igen jo moncsi kell hozza

Clipi
Nekem a szemem szokott nagyon megfájdúlni és ezáltal a fejem is! A kezemet a hosszú egyenesekben mindig szoktam egy kicsit maszirozgatni a másikalm, így egy kicsit elviselhetõbb!
Clipi
Az tényleg jó lenne,de gondoljatok bele, hogy versenyen mi lesz majd ha kicsuszol saját vagy más hibájából. Elég egy kiss kocc és máris palánk.
Összetörik a kocsi és máris lassabb vagy mint a többiek. Fõleg ha az élmezõnybõl történik valakivel az milyen bosszúság! Halkan megjagyzem hogy nekem is minden vágyam, hogy törjenek a kocsik és az vezetésben is lehessen érezni, de sok hátúlütõje van!!
Jacek
AMS meg azt mondta hogy sok neki a kor es megfajdul a keze😞

Jól beszélsz 😊)
Prezsi
Frissült a bajnokság oldala! 😊 AMS, Seake ti miért nem indultatok?

Kinn van a d2 patch. 😊
[Walaki]D`Lair
Szerintem egész jó ez a D2 patch...

Ez valószínüleg az R2D2 patch következménye csak.

ibronk
Most meg nem megy az oldal mert az egész világ azt nézni hogy jéééééé 111 ember eccerre 😄