16311
-
#1308 azért az A selejtező időeredményeit és körrekordjait szívesen látnám, esetleg +1 pont függhet tőle -
#1306 azt mondtam jo negyed 8-kor nem azt hogy most:DD -
#1305 Ki csinálja a döntő serverét? Ha nincs senki, megcsinálom 10 percen belül. -
#1304 Nésakkor mivan, ha nincs ilyen domain? Holnapra lesz, mert tele vagyok suskával...:-DDDDD
Csak jelezni akarom, hogy én csináltam, és ez nem "hivatalos" LFS szerver, meg csak ADSL....
De nekem mind1.
-
#1303 uw.hu nem felelne meg az uraságnak??? csak mert olyan domain nincs, hogy blasta.hu........ -
#1302 Ugye????
Hámmosmommeg!
(van server:liveforspeed.blasta.hu, pass: sg.hu) -
#1301 Ja jo volt a Mikulas rally csak ugye semmit nem lattam belole:)))de a Bodi Szilvike azert joj volt az egyik driverunk vitte egy gyorsasagit:DD -
#1299 Ihu van es mehet negyed nyolckor a moka Norbi megnyugodhatsz:)))
De megproballak elkapni:)))
CSaoka all -
#1298 pontosan, egyszer oda egyszer vissza
egy kurva pályán keringeni minden héten egyrészt unalmas, másrészt meg egyhangú, így legalább másnak is van esélye -
#1297 Freak : télleg a Blackwoodon csak visszafelé lesz a köv futam ? NEMÁ !! -
#1296 Kézzedel!
Ezek köcsögök geca! Hülyére veszik a szegény játékosokat!!!
Mingyá irok is levelet a készítőknek!
(amúgy asszem a rally pályával is van valami bibi, csak még nem jöttem rá, mi az) -
#1295 nemá -
#1294 Igen? Oké!
Te figyíí!
Közbe rájöttem, hogy az Advanced pálya kibaszás.
Ugyan az mint a Blackwood csak fordítva megyünk rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1293 neem, te csak rutinosan és intelligensen visszafogtad magad :)))
gyakorolj a héten a Blackwood advanced-re!! -
#1292 Szerintem se legyen!
MIndenki tanulja meg, hogy az elején kicsit visszafogja magát...
(jó, könnyen beszélek, alapból lassu vagyok:-DDD) -
#1291 ne legyen szerintem, csak befolyásolja a futamidőt -
#1290 nekem nem tetszik a gurulos rajt,de ha tobben is akarjak akkor javaslom szavazasra bocsajtani -
#1288 szerintem maradjunk ezen a másik szerveren
így sosem kell keresgélni -
#1287 Csinálok az alapszerveren egy gyak szervert -
#1284 VKI CSNÁLJON MÁR 1 GYAK SERVERT PLS -
#1283 frissítettem a szabályok oldalt, tessék megnézni
fent van a pontozás, meg minden -
Fabcsy #1282 Türelem, ami bizony olyankor mindenkinek fogytán van :D -
Fabcsy #1281 A gurulóstart ötletével kapcsolatban azért is változtattam véleményt, mert próbáltuk egyszer-kétszer, és kiderült, hogy ahhoz még nagyobb türelem kell, hogy valóban jól sikerüljön + még szét is húzza a mezőnyt. -
Fabcsy #1280 Na szevasztok, jó reggelt mindenkinek! :D
Én eredetelig arra gondoltam, amikor a gurulóstartot javasoltam, hogy a lag által okozott problémákat kerüljük el, ezek leginkább a startnáé jelentkeznek. De szerencsére úgy tünik, hogy a lag nem okozott gondot egyik versenyben sem. Tehát szerintem mehet az állóstart, és az is jó, hogy ne legyen restart, viszont akkor nagyon komolyan kell venni a rajtbaleseteket és az emiatt járó büntiket.
A döntő tőlem bármikor lehet, csak két órával elötte legyen fenn a fórumon a végleges kezdésidő. -
#1278 Azt nem is számítva, hogy tegnap 3 óra alatt sikerült lebonyolítani a két tétfutamot. -
#1277 Én is elgondolkodtam a gurulós dolgon, tetszett is, aztán a következő jutott eszembe:
Szépen egymás seggében gurulunk az első kanyarig. A kanyarból kifelé szépen az első helyezett odalép, aztán a 2., 3., stb. A reakcióidőt számítva is csak minimális távolsággal követik egymást az emberek, tehát nagyon együtt lesz még a mezőny az egyenesben is. Ennek az a következménye, hogy a fő karambolhelyzet áttevődik a hosszú egyenes utáni kanyarra. A problémát nem oldottuk meg, csak elodáztuk.
A fejekben kell rendet tenni, nem pedig deformálni a versenyt magát. -
#1276 mondjuk egyesben kell gurulni... -
#1274 annyi lesz, hogy a hsw szerveren lesz fent az oldal (ugyanez az oldal), tehát kapunk hsw.hu domaint meg emailcímet
plusz reklámot és ismertséget ezáltal :D
na megyek, átírom akkor a szabályokat az új ötletek szerint -
#1273 szerintem legyen 10 körös a két döntő is, így legalább az idők egységesek
a NO RESTART dologgal, mint már mondtam, egyetértek, de nekem mai napig is szimpatikus Fábcsy ötlete, miszerint a sikánik csak gurulva, előzés nélkül, onnan kifele jövet már mehet a padlógáz, így legalább szépen libasorban rajtolnánk el
ami ezután történik az már más tészta, ha valaki elidegeskedi, akkor utólag büntit kap, majd szavazunk vagy mittomén
10 kör bőven elég arra, hogy óvatos vezetéssel megmutassuk, mit tudunk, és teljesen fölösleges az első körben emberkedni, hiába előzöl meg egy gyorsabbat, ha rengeteg ideje van visszaelőzni, akkor meg is teszi
mindenki haladjon szépen a saját biztonságos tempójában, és ha ez nem elég, akkor úgyis tök mindegy -
#1271 Mi is, még a C selejtezőben, előre megmondtuk, hogy nincs restart. Szépen, fegyelmezetten jöttünk el.
Csak az A elődöntő volt rajtbalhés. -
#1267 :))))))) nemtom, én írtam :))))) -
#1264 Marki mért nem voltál ott az elődöntőben? Vártunk nagyon sokáig. Sajnálom, hogy nem jöttél. -
#1263 Marki mért nem voltál ott az elődöntőben? Vártunk nagyon sokáig. Sajnálom, hogy nem jöttél. -
#1262 Más téma, a rajt/restart kérdése. Szerintem csináljuk komolyan a dolgot.
Javaslatom: NE legyen restart, egyetlen egy sem.
Ha karambol van az első kanyarban, vkit kilöktek, stb, akkor az nyújtson be óvást. A versenybíró, aki visszanézi, az szankcionáljon.
Hadd menjen tovább a verseny. Más is játszik, megy a pulzusa ezerrel, koncentrál, stb, és akkor valaki visszalöveti a versenyt, mert úgy érzi, hogy méltatlanság érte, holott lehet, hogy egy sima versenybaleset.
Ha vissza lehetne lőni a versenyt háromszor, akkor a legtöbb esetben vissza is lesz lőve. A rajt fegyelmezettségét csak az fogja meghozni, hogy nem éri majd meg kockázatos dolgokba belemenni az első kanyar előtt.
Ha valaki nem Destruction Derby-n nevelkedett, akkor nem vállalja be a kontaktot a rajt után.
-
#1260 Norbi: A nyegyed8as kezdés velm rendben van. Tőlem lehet 7től is.
A 15körössel kapcsolatban: Nem tudom, hányan nyomjátok egérrel billentyűvel, a 10. kör felé eléggé görcsben van már az ember ujja, amelyik a gázt nyomja. Szóval egyelőre szerintem maradjon 10 körös. -
#1259 ROTSO ? SERVER ? -
#1258 Jacek sanszos hogy hazaér 7 körül legalábbis 2 kor van az utolsó gyorsasági... -
#1257 Nem csináltok servert ? -
#1256 Felőlem mehet!! -
#1254 nekem jo