16311
-
#1605 Marki azert befigyelt a top 10-be egy gyenge 1:32.93-al:))
Grat Marki -
[Walaki]D`Lair #1604 na megvan a setupom! egyenlőre még csak 1:37.xx-et megyek vele, de szerintem könnyedén ki lehet hozni belőle 1:34.xx-et is -
#1603 Most hogy nagy nehezen elindult azota kattog:D -
#1602 :-DDDD
Ilyen nekem 2-3 óra massziv GTA-zás után volt...
Keményen vissza kellett fognom magam :-DDDDD -
#1601 A legdurvább az, amikor pár órányi LFS után hirtelen el kellett indulnom valahová valós autóval és a barátnőm atom beparázott az első percben. Nagyon vissza kellett venni. -
[Walaki]D`Lair #1600 Fasza! Ott leszek mint a bajnokság legidiótább playere, aki GT-vel nyomja! :DDDDDDDD Amúfy lehet hogy mégsem a GTi-vel indulok az advanceden...Még meglátom... -
#1599 épp Toya-val csetelek, és azt mondta, hogy ha megvan a végleges szabályrendszerünk, felrakja a februári Gamestar CD-re
Jacek, sanzik kattogjon az agyatok! :D -
#1598 az a baj, hogy csak olyan setuppal nem csúszkálok, ahol a felfüggesztés kőkemény
szó szerint, mint egy ökrösszekér
de ezzel meg egyszer megyek rá egy magasabb kerékvetőre és egy hétig pattog....... -
#1597 1:35.40 GP advanced
de utána már a közelébe se kerültem :DD
kibaszott sokat hibázok -
#1595 jó.. vita lezárva -
#1594 így van, kár erre időt pazarolni
más:
Jacek és sanzik felajánlották a segítségüket. Mostantól mi hárman vagyunk a szervezők, tőlük is lehet kérdezni.
Ezt leírom a másik fórumba is. -
#1593 na en visszaneztem ezt a vitas esetet es ams valoban nem lathatta jaceket csak ha kinez oldalra( azt nem ertem mert nem tette ),jacek meg hirtelen felindulasbol jol leugatta ams-t,megjegyzem ha ismerened jaceket nala ez termeszetes reakcio :)
amugy meg mi a fenenek kell ezen ennyit csamcsogni?? csak egy sima futam volt nem is verseny!!
jacek meg elnezest is kert itt a forumon,szerintem ez el van intezve korrektul! -
#1592 ácsi
ő azt mondta húzzál láma szerverre, te meg körülbelül 97 FUCK U-t írtál neki -
#1591 nem, jac azt állítja, hogy ő mondhat rám akármit, de ha én mondom, ban.. -
#1590 te is mondhatod, ezen nem szokás megsértődni -
#1589 mert te mondhatod hogy menjek láma szerverre?! ha?! -
#1588 Cool...
-
#1587 :DDD -
#1586 :DDDDDDDDDD -
#1585 Na csa megyek beitalozok jocskan es megizleljuk Freak rendszamat is:)))) -
#1584 Freak ment mail:)
Otlet:) nekem nem jon be a kette valasztas mert annyian nem vagyunk:) inkabb selejtezo\kozepdonto\elodonto\donto korszamban meg 10\10\15\20 ugyanis a 10 keves ha valami hiba van joforman eselytelen vagy:) -
#1583 Az edzés még ok is lenne....ha esetleg vmilyen térren szóba jöhetek -
#1582 ez a jövőben fog eldőlni
azért szeretném, ha nem egyedül kéne ezt csinálnom, hanem valaki bevállalná, hogy foglalkozik a dologgal
mondjuk ha hárman lennénk szervezők, rögtön simábban folynának a dolgok
nem nekem kéne minden edzésen ott lenni, stb stb -
#1581 !! Freak !! : látod bazz....most is csak véletlen néztem be a hsw-re és látom hogy ott megbeszéltek 1 csomó dolgot(ez nem baj ne érts félre)Azt mondtad hogy ez lesz a hivatalos fórum, akkor ide is le kéne írni azt a gondolat menetet amit ott fejtettetek ki.A 107% szentem azzé nem vmi fasza, mert Marki megy 1 jó kört, és a 2. helyezett is kivül esik a 107%-on :DDD.Szerintem is jó a ketté osztott banda, de akkor az "A" bajnokság ne csak abból áljon hogy köröznek ott ugyanúgy mint a "B"-ben hanem keményebb legyen, abból kifolyólag hogy több-legalább 15-körös legyen stb. stb. A "B"-ben meg majd még megnézzük mi lesz(mert én az "A"-ba leszek :)) -
#1580 nem is bazdmegezett, hanem FUCKU-zott :D -
#1579 AMS a tegnapi dologhoz a csesztetesert bocs kicsit morcos voltam azert is nem mentem vissza a serverre, de a bazdmegezesert jart a kick folytattad igy a ban. -
#1578 na most van egy kis időm, megcsinálom a körrekord update-eket -
#1577 hali -
#1575 nem...vagy mégis :DD -
#1574 latom ketelkecc..:PP -
#1573 na latod.:) -
#1572 ok...te gecci :P -
#1571 :DDDD -
#1570 2 pálya van, és 4 féle módon tudsz rajta menni....magyarul 2 pálya van és tudsz rajtuk fordítva is menni.. -
#1569 aki ismer nem veszi komolyan... tudom Te s sokan innen nem, nem kellett volna igy irnom...:(
Frankon ne ugy vedd ahogy laccik. -
#1568 hat ja..:PPP -
#1567 a f*szfej nalam nem szidas, csak ugy mondom... ne vedd sertesnek... bocsi. Pojjennak szantam... sorry .
-
#1566 hm, felraktam a géjmet. Mentem 1 menetet és volt 1 kanyar ahol nem csúsztam ki!! :)))
Melyik pályán szoktatok menni? -
#1565 Na de sanzik a capattársadat savazod???:))))
Különben meg Jacek azt üzeni holnap (mert ugye ma elkoccogunk egy alcohol partyra) küld neked egy HLVC-O s köridőt -
#1564 azert azt az apro tenyt ne hagyjuk figyelmen kivul,hogy a top 10-es koridok azok HLVC-0k minositesuek,ami nem ugyanaz mint mikor multiban vegigszaguldozol es levagsz egy-ket kanyart :)