16311
  • Jacek
    Marki azert befigyelt a top 10-be egy gyenge 1:32.93-al:))

Grat Marki
  • [Walaki]D`Lair
    na megvan a setupom! egyenlőre még csak 1:37.xx-et megyek vele, de szerintem könnyedén ki lehet hozni belőle 1:34.xx-et is
  • Jacek
    Most hogy nagy nehezen elindult azota kattog:D
  • Blasta
    :-DDDD
    Ilyen nekem 2-3 óra massziv GTA-zás után volt...
    Keményen vissza kellett fognom magam :-DDDDD
  • chase
    A legdurvább az, amikor pár órányi LFS után hirtelen el kellett indulnom valahová valós autóval és a barátnőm atom beparázott az első percben. Nagyon vissza kellett venni.
  • [Walaki]D`Lair
    Fasza! Ott leszek mint a bajnokság legidiótább playere, aki GT-vel nyomja! :DDDDDDDD Amúfy lehet hogy mégsem a GTi-vel indulok az advanceden...Még meglátom...
  • FREAK
    épp Toya-val csetelek, és azt mondta, hogy ha megvan a végleges szabályrendszerünk, felrakja a februári Gamestar CD-re

Jacek, sanzik kattogjon az agyatok! :D
  • FREAK
    az a baj, hogy csak olyan setuppal nem csúszkálok, ahol a felfüggesztés kőkemény

szó szerint, mint egy ökrösszekér

de ezzel meg egyszer megyek rá egy magasabb kerékvetőre és egy hétig pattog.......
  • FREAK
    1:35.40 GP advanced

de utána már a közelébe se kerültem :DD

kibaszott sokat hibázok
  • Ams
    jó.. vita lezárva
  • FREAK
    így van, kár erre időt pazarolni

más:

Jacek és sanzik felajánlották a segítségüket. Mostantól mi hárman vagyunk a szervezők, tőlük is lehet kérdezni.

Ezt leírom a másik fórumba is.
  • sanzik
    na en visszaneztem ezt a vitas esetet es ams valoban nem lathatta jaceket csak ha kinez oldalra( azt nem ertem mert nem tette ),jacek meg hirtelen felindulasbol jol leugatta ams-t,megjegyzem ha ismerened jaceket nala ez termeszetes reakcio :)
    amugy meg mi a fenenek kell ezen ennyit csamcsogni?? csak egy sima futam volt nem is verseny!!
    jacek meg elnezest is kert itt a forumon,szerintem ez el van intezve korrektul!
  • FREAK
    ácsi

ő azt mondta húzzál láma szerverre, te meg körülbelül 97 FUCK U-t írtál neki
  • Ams
    nem, jac azt állítja, hogy ő mondhat rám akármit, de ha én mondom, ban..
  • FREAK
    te is mondhatod, ezen nem szokás megsértődni
  • Ams
    mert te mondhatod hogy menjek láma szerverre?! ha?!
  • Blasta
    Cool...
  • ÁjjLe BoBBi
    :DDD
  • FREAK
    :DDDDDDDDDD
  • Jacek
    Na csa megyek beitalozok jocskan es megizleljuk Freak rendszamat is:))))
  • Jacek
    Freak ment mail:)
    Otlet:) nekem nem jon be a kette valasztas mert annyian nem vagyunk:) inkabb selejtezo\kozepdonto\elodonto\donto korszamban meg 10\10\15\20 ugyanis a 10 keves ha valami hiba van joforman eselytelen vagy:)
  • ÁjjLe BoBBi
    Az edzés még ok is lenne....ha esetleg vmilyen térren szóba jöhetek
  • FREAK
    ez a jövőben fog eldőlni

azért szeretném, ha nem egyedül kéne ezt csinálnom, hanem valaki bevállalná, hogy foglalkozik a dologgal

mondjuk ha hárman lennénk szervezők, rögtön simábban folynának a dolgok

nem nekem kéne minden edzésen ott lenni, stb stb
  • ÁjjLe BoBBi
    !! Freak !! : látod bazz....most is csak véletlen néztem be a hsw-re és látom hogy ott megbeszéltek 1 csomó dolgot(ez nem baj ne érts félre)Azt mondtad hogy ez lesz a hivatalos fórum, akkor ide is le kéne írni azt a gondolat menetet amit ott fejtettetek ki.A 107% szentem azzé nem vmi fasza, mert Marki megy 1 jó kört, és a 2. helyezett is kivül esik a 107%-on :DDD.Szerintem is jó a ketté osztott banda, de akkor az "A" bajnokság ne csak abból áljon hogy köröznek ott ugyanúgy mint a "B"-ben hanem keményebb legyen, abból kifolyólag hogy több-legalább 15-körös legyen stb. stb. A "B"-ben meg majd még megnézzük mi lesz(mert én az "A"-ba leszek :))
  • FREAK
    nem is bazdmegezett, hanem FUCKU-zott :D
  • Jacek
    AMS a tegnapi dologhoz a csesztetesert bocs kicsit morcos voltam azert is nem mentem vissza a serverre, de a bazdmegezesert jart a kick folytattad igy a ban.
  • FREAK
    na most van egy kis időm, megcsinálom a körrekord update-eket
  • FREAK
    hali
  • ÁjjLe BoBBi
    nem...vagy mégis :DD
  • CHEAPBOY
    latom ketelkecc..:PP
  • CHEAPBOY
    na latod.:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ok...te gecci :P
  • ÁjjLe BoBBi
    :DDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    2 pálya van, és 4 féle módon tudsz rajta menni....magyarul 2 pálya van és tudsz rajtuk fordítva is menni..
  • CHEAPBOY
    aki ismer nem veszi komolyan... tudom Te s sokan innen nem, nem kellett volna igy irnom...:(
    Frankon ne ugy vedd ahogy laccik.
  • CHEAPBOY
    hat ja..:PPP
  • CHEAPBOY
    a f*szfej nalam nem szidas, csak ugy mondom... ne vedd sertesnek... bocsi. Pojjennak szantam... sorry .

• G@b0r
    hm, felraktam a géjmet. Mentem 1 menetet és volt 1 kanyar ahol nem csúsztam ki!! :)))
    Melyik pályán szoktatok menni?
  • Roccso
    Na de sanzik a capattársadat savazod???:))))
    Különben meg Jacek azt üzeni holnap (mert ugye ma elkoccogunk egy alcohol partyra) küld neked egy HLVC-O s köridőt
  • sanzik
    azert azt az apro tenyt ne hagyjuk figyelmen kivul,hogy a top 10-es koridok azok HLVC-0k minositesuek,ami nem ugyanaz mint mikor multiban vegigszaguldozol es levagsz egy-ket kanyart :)