16311
-
#1692 Én is elküldtem a jelentkezésemmel a múltkor....... -
#1691 Bizony Bizony....:DDD -
#1690 ha magyar
külföldi 150-ig -
#1689 100 alatt -
#1688 Milyen ping az elfogadható érték? -
#1687 Épp most értem rá :-)))
Kár, pedig már stabilan tolom az 1.35.xx-et :-))) -
#1686 vaze, pont akkor jottel mikor befejeztuk :) -
#1685 Teljes 2 masodpercre sikerult megtalalnom a servert :-))) -
[Walaki]D`Lair #1684 Meg amúgysincs kész a Team-em színe... merthogy az is van ám!!! BoBBi-val vagyok egy csapatban! -
[Walaki]D`Lair #1683 Bazzeg hányszor küldjem még el???? :DDD már vagy 3x átnyomtam! -
#1682 te kűggyé a verdádról képet inkább -
[Walaki]D`Lair #1681 nézegessök... -
#1680 közben javítgatom a szabályzatot, nézegessétek -
Marki.. #1679 :) -
#1678 Hat az jo lenne ha ott lennel:DDDDDDDDDDDDDDD -
Marki.. #1677 Ok, majd felhuzom az órát. -
felraktam az oldalra a legújabb patch-et is
a rendszámok nyilvántartása megszűnik, törölni fogom őket
viszont a színek nem változhatnak egy szezonon belül -
#1675 Elorelathatolag,holnap este 21-23 oraig lesz ket-harom szerver ahol le lehet futni a hetvegi versenyre az idomeroket,akinek nagyon nem jo az idopont az sikitson!! :) -
Mr_Anonym #1674 komoly :D -
#1673 www.liveforspeed.net -
Mr_Anonym #1672 HI! MI EZ AZ LFS? ÉRDEKELNE NAGYON
HONNAN LEHET LESZEDNI? -
#1671 oks, megyünk -
#1669 KÉSZ!
csekkoljátok! -
#1668 megszerkesztettem a szabályok al-menüt
megcsinálom ilyenre a versenyzők menüt is -
#1667 Ekkor vagyok net-közelben.
(ma sem volt egész nap magyar session ) -
[Walaki]D`Lair #1666 mi ez? --> "Na, majd figyelek. (9-17-ig ill. 0-2-ig)" -
#1665 Mi 'he'? -
[Walaki]D`Lair #1664 he? -
#1663 Na, majd figyelek. (9-17-ig ill. 0-2-ig) -
#1662 nekema legjobb 1:32:60, az advancen + 1:35:21 -
#1661 Most ez olyan dolog hogy 1x idáig egérrel(ez komoly nem kamu) az utsó időmérőn ez volt a részidőm 1:02:69, ami kb annak felel meg mikor Marki meg te nyomtátok a "csatát" egymás ellen...Mivel egérrel szaksz ezért a a hosszú egyenes utáni bal jobbos kanyart, és az utána következőt is szépen elbasztam, mert egérrel a megfelelő sebesség mellett lehetetlen bevenni azt a kanyar kombit....úgy felidegesített hogy ott is hagytam, mert 1 körben sem sikerült és akkor már kb a 37.-et nyomtam....:( de ma jön (elméletileg)a kormány :DDD -
#1660 altalaban ide a forumba is jelezni szoktuk ha valaki indit szerver,csak figyelni kell
a nev meg HSW.HU/LFS (vagy valami hasonlo) :) -
#1659 Eddig a ...30...159-en még sosem láttam, a másik masterem még játékot se -
#1658 idő,idő és idő:))))) -
#1656 nekem igy is mindig olyan erzesem van,mintha a forma1-ben indulnek es egyszeruen nem latom,hogy hogyan lehetne megfogni a ket ferrarit :)
legalabb akkora a kulonbseg mint az f1-ben :) -
#1655 valamelyik master serveren keresztul tudtsz csatlakozni magyar serverhez,ha eppen indit valaki kozulunk egyet,mert allando magyar szerver nincs
annyit kell csak tenned,higy kilistazod a serverek cimet es ott megfogod ismerni melyik a magyar,ha eppen van olyan -
#1653 Mi a magyar multiplayer server IP-címe? -
#1652 ok:)) -
#1651 Ez nagyon szep,de szerintem annyian nem vagyunk,hogy mindenki 5 fos csapatokat alakitson. Most gondold el ha egy futamon ugy kerulunk ossze,hogy a mi cspatunkbol 4-en meg meg ket masik csapatbol 1-1 ember,akkor kicsit nagyobb eselyel fog szerepelni az 5fos team,mint egy kisebb csapat.Raadasul mindig az kap pontot a csapatbolaki az adott futamon a legjobb helyen vegez?! Akkor hol jelenek meg az,hogy egy csapatban a gyengebb versenyzot is fel kell valalni?! Szoval ez itt nem nagyon mukodne. Esetleg akkor tudnam elkepzelni ha egy futamon lehetne egyszerre 20-an indulni,de ilyen meg egyenlore nincs,es nem is nagyon lesz szerintem.
Ugyhogy ha tobben akarnak lenni 1 team ben akkor felosztjak magukat team1 meg team2-re.Szerintem ez igy korrekt. A forma 1 is eleg szar lenne ha 5 ferrari indulna,nem? :)) -
#1649 Főnök!
Miért nem lehet több ember egy csapatban?
Értékelni csak a legjobb 2 kellene mint a Rally VB-n ott bevált szerintem itt is működne!
Igy ha valaki nem tud indulni akkor is meg van a csapat:)
Mi lassan 5en vagyunk egy baráti kör nem szivesen osztódnánk!