16311
-
#2163 Ja, a 62.195.166.215-n indítottam -
#2162 Indítottam egy gyakorlószervert, ha gondolja az A csoport, akkor csatlakozhat -
#2161 siessünk, mert 8-kor Csúcsformában, és kapok az asszonytól, ha nem nézem meg vele! -
#2160 na kezdünk? -
#2159 Ezek szerint te a harmadik helyet foglaltad le magadnak? -
#2158 Nem találom a szervert -
Marki.. #2157 Örülök, hogy itt vagy.
Biztos bejutsz, hiszen a 2. hely még kiadó :) -
#2156 Nyertél? Gratulálok. Mindenesetre most nem fogsz!!!!! -
Marki.. #2154 Izzítjátok a gépet ? :) -
#2153 en is akkor mentem az idomeromet...
kolcsonosen jol jartunk volna :DDD -
Marki.. #2152 Igen, André bajnoksága kicsit érdekesre sikeredett tegnap. Egyébként ott két 9 körös verseny van plusz kvalifikáció előtte és mindez 45 percen belül. :-O
A második versenyt fordított sorrendben indítják, tehát aki az elsőn nyert az indul a 2-on utolsónak. Kibaszott nehéz onnan nyerni, de valahogy tegnap sikerült:)
Egyébként ketten szervezik, André és DG, aki egyébként magyar srác, csak Németországban dolgozik. -
#2151 Váááá!
De köcsög! ÉS mit ajánlott???? :-D -
#2150 igen -
#2148 -
#2147 lol:) -
#2146 azt hiszi, ott töb esélye van :DDDD -
#2145 hat,hogy irjak jobb idot mint amit ment :) -
#2144 mienk hozza kepest osoreg:D -
#2143 Most nezem Marki megy az Andre altal szervezett kicsit erdekesen original lfs liganak hivott versenyen is:)))) -
#2142 Azt hogy? -
#2141 ide meg nem is irtam a forumba,hogy multkor megakartak vessztegetni idomeron :) -
#2140 1:33.10 sajna versenyben kozeleben sem leszek kicsit izgulni szoktam:DDDDD -
#2139 semmi gond, de én a játékot is komolyan veszem, és nem szeretem sem a csalást sem a szabálytalanságot -
#2138 ne vedd mar ennyire komolyan,szerinted a sok smile minek? :)
ez csak egy jatek ez meg egy poen volt:)
lehet,nem kellett volna..mondtam,hogy bocs -
#2137 Van gyakizós szerver? -
[Walaki]D`Lair #2136 sorry -
[Walaki]D`Lair #2135 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Kacsa_ #2134 Köszi FREAK -
#2133 a jelszó mindig "sg.hu"
de lassan idejele lenne titkosítani, kezdenek külsősök is bejárkálni :D -
Kacsa_ #2132 Hi!
A szerverrel (www.hsw.hu\lfs néven) nekem csak 1 gondom van. Mi a jelszó? Vagy ahhoz még szenvedjek 1 picit?
Kacsa -
#2131 én személy szerint egy 6 fős, 12-15 körös versenyben nem akarom nyakam törni hogy első helyről induljak, a teljes távhoz képest az a 15 méter kezdeti hátrány nem sokat számít
engem inkább az a feltételezés zavar, hogy szervező/versenybíró létemre (főleg egy másik szervező/versenybíró jelenlétében) azért állítok le egy versenyt, mert épp megelőztek
ha hiszed, ha nem, tisztában vagyok vele, hogy gyorsabb vagy, és én elengedem azt aki gyorsabb, soha nem siránkoztam emiatt -
#2130 van tetje,hogy 1. vagy 4. leszel,megpedig a rajtpozicio az elodontoben,de nem akarok melyrehato vitat a temaban,csak elmondtam a velemenyem,remelem nincs harag,nem akartalak bantani,vegulis ez csak egy jatek :) -
#2129 az oldal nekem is bejön, de az ftp nem működik -
#2128 jatekok.hu -
#2127 nálam 100% kampó -
#2126 Most peldaul az oldalunkra is bejutottam de ott meg utanna kesz vege:((( -
#2125 Erdekes nem tudom mi van de neha bejon a hsw neha meg nem -
#2124 a szabályokban pedig le van írva (amit redbull kollega nem szokott olvasni, ezt már észrevettem), hogy akinek net gondja van, az kiesett -
#2123 szerepjatekos:)
Jah sanzik vagy irc vagy icq de valami legyen akarok mondani valamit es ez KT dolog:) -
#2122 hidd el, akkor is lefújtam volna
mivel az első 4 jut tovább, így SEMMI tétje nincs annak, hogy 1. vagy 4. leszel, biztos az is feltűnt, hogy lassan, óvatosan vezettem, pont ezért, mert redbull már kiesett, biztos továbbjutó voltam
sajnálom, hogy ez egyáltalán megfordult a fejedben :/