16311
-
[Walaki]D`Lair #2750 De egy gyakorló szervert igazán csinálhatna valaki :))) -
[Walaki]D`Lair #2749 7-en.
FREAK ment a mail... -
#2748 A donto mar megvan:))) -
#2747 na jó, vagyunk hatan eddig -
#2746 mi?????? -
#2745 szerintem hagyjuk a picsába a mai versenyt, négyen kevesen vagyunk.......... -
#2744 figyi emberek, az a rohadt weboldal nem magától frissül, nem magától telik meg adatokkal
attól hogy 3 hetente van verseny még szabad versenyezni közben is, csak az nem hivatalos, hol itt a gond?? -
#2743 Én meg a CS Lanon gyüjtöttem a hiveket:))))) -
#2742 Te Freak és ha szeretnénk esetleg mi eldönteni a versenyek időpontját???Ha idáig sikerült mindent eldönteni akkor ezt miért ne??
Én is válaszoltam az 1.kérdésre,csak azért is:)))) -
#2741 Quake3-as lan volt megmutattam egy sracnak utanna csak ezt tolta az egesz lanon:DDD -
#2740 Egyebkent lanon voltam szombaton es ketto embert meghulyitettem az LFS-el :) jonnek majd. -
#2739 Velemenyem inkabb nem irom le ide:((( -
#2737 köszi a választ, de az egyes pont már el van döntve, csak a kettesről kell szavazni -
#2736 ja, mégis jó helyre küldted. köszi -
#2735 Freak, az emailcímem rosszul van az oldalra felrakva,
helyesen: [email protected]
küldd már el légyszi -
#2734 email ment, mindenki vegye elő a jobbik agyát, és válaszoljon értelmesen -
#2733 írok egy köremailt, és letisztázzuk ezt a szart végre
sok minden egyéb mellett -
#2732 De akkor legyen percre meghirdetve minden futam, elődöntők, döntő, aki késik az lemarad. Ne kelljen fél 4-ig itt várni a többiekre.
Kezdjünk akkor f11kor. -
#2731 szerintem legyen fél kettőkor, addigra tuti mindenki hazaér...... -
[Walaki]D`Lair #2728 Mikor kezdődik a verseny? -
#2727 a létszámunk 25-re duzzadt, persze ebben van pár erősen inaktív versenyző is, de a lényeg, hogy ha 24-en leszünk év végére, akkor külön indul A és B liga
legjobb 18 az A-ban, többi a B-ben -
#2726 cool, megyek, csak benyomok egy negyed pizzát
fél perc! -
#2724 nem nyomunk egy edzést? -
Marki.. #2723 Látom még nem sokan keltek fel,halasszuk jövőhétre? -
[Walaki]D`Lair #2722 Nekem nem jó!!! Szimfónikus zenekari koncerten leszek :DDDDD -
#2721 ennél jobb módszert én sem tudok
Januártól fix időpont lesz, akinek jó, az indul, akinek nem, az így járt sajnos..... -
Marki.. #2720 Jó lenne, ha ma délelőtt 10 órától el tudnánk kezdeni és 14-ig be tudnánk fejezni. Ha valakinek nem jó, csak szóljon. -
#2719 Azt szeretném javasolni, ha Freak, vagy valaki mindig tudassa a selejtezők, versenyek időpontját. hogy még időben tudjuk alakítani egyéb programjainkat. Nem azt mondom,hogy egyetlen fix időpont legyen mindig, előtte mehetnének az egyeztetések, de ezek záruljanak már le időben, és a honlapon jelenjen meg, mint hivatalos versenykiírás.
Pl most még azt sem lehet tudni,hogy délelőtt, délután, vagy este nyomulunk.
Így nem tudom belőni a bioritmusomat :) -
Marki.. #2713 Catalyst 3.0-t is felraktad Jacek, a ferrari demóval? -
Marki.. #2712 Már nekem is:) -
#2711 Marki nekem fonn van es megy minden. -
Marki.. #2709 Hiába, bátor gyerek volt :) -
Marki.. #2708 Helyesbítés köv.
Norbi nem biztos hogy indul.
U.I. DX9-et ne próbáljátok meg felrakni.:) -
#2706 nekem 8 -
Marki.. #2705 Akkor még jó lenne délelőtt elintézni az egészet, nem? Ilyen még úgyse volt, mindig éjjel versenyeztünk. -
#2704 indul, nekem szólt, de neki meg 8-ig jó asszem -
Marki.. #2703 nemsokáig :)
Nem azért mert megelőzném, hanem mert lehet hogy holnap nem indulok, ha délutántól lesznek a seljtezők. Nekem csak délelőtt 2-ig és este 8-tól lenne jó. Norbiról meg azt se tudom, hogy él-e, vagy mi van vele. Tud valaki róla? -
#2702 igaz... -
#2701 szerintem teljesen könnyű így is felzárkózni
ott van Jacek, se pole, se leggyorsabb kör, se dobogós helyezés, és második a bajnokságban -
#2700 ez ok, de nem hiszem, hogy ez a második hely pontozásán múlna, hogy 16 vagy 17
én eredetileg egy 10-9-8-7...2-1-es pontozást javasoltam, de le lettem szavazva, mondván hogy így nincs igazán megjutalmazva az első helyezett
a hiányzásra kitalálhatunk mást