16311
-
BlaBlus #3154 Mi a password ? -
#3153 gyúrjatok, lámák, mert elviszem a 20 pontot :DD -
#3152 na megyek is vissza:D -
#3151 :DDD -
Marki.. #3150 Na várj csak keresek egy repülőt :) -
#3149 En ugy edzek a rally versenyre hogy a battlefieldben sokat megyek a dzsippel:DDDDDDDDD -
#3148 Sanzik logoja :))) a photoshop tobb ideig toltodik be mint azt a logot amennyi idobe telik megcsinalni:) -
[Walaki]D`Lair #3147 Ja nem is! iPhoto Plus 4-el csináltam -
[Walaki]D`Lair #3146 Enyém kerek 2 azaz kettő perc eredménye :DDDDD
Microsoft Paint POWAH -
#3145 remelem nem a logomat fikazod mert tobb ora munka fekszik benne es szerintem nagyon fasza :) -
#3144 Jesszus....
Énis asszem :-DDDDDDDDDDD -
Marki.. #3143 ö,ö, Pipát értettem, bocs :)) -
Marki.. #3142 A kormánynál állítsd be a Wingman Profilerban azt hogy nem combined, vagyis vedd ki a piát onnan. LFS-ben válassz separate-t, majd az axes menuben rendeld hozzá a megfelelő tengelyekhez a funkciót. Jobb oldalon látni fogod, hogy melyik mozog, ha nyomsz valami pedalt, vagy kormányt forgatod.
Ki a franc használna combinedet, amikor a separate is működik, főleg a Rally pályán hasznos. -
#3140 Sanziknak is kell meg probalkozni azt hiszem:DDDDDDDDD -
#3139 THX Blasta megproszalom majd -
#3138 Igen van a winfosban is be kell allitani kulomben nem fog mukodni -
#3136 van a controlsban olyan,hogy: throttle/brake axes ,ezt allitsd combined modra es igy probalkozz -
#3135 Jacek az a lényeg, hogy ne 32 bites színmélységben ments, hanem ha tudod redukálld le a szineket....
A Ulead Gif animatorban nagyon frankón lehet játszadozni a méretekkel, és azt is mutatja, hogy mekkora lesz a file a tömörítés után, tehát látod, hogy milyen tömöritést kell használnod....
Amúgy 4.8Kbyte-ot még felenged az SG, lehet hogy 5-öt is..... -
#3133 4k nem tudom hogy lehet jot csinalni :) mondjuk Bobbiehoz kepest egy mona lisa:DDd -
#3132 na ez nem lett valami jo bakker:DD -
#3131 Gyurjatok gyerekek rallycrossra:DDDD -
#3130 ;; -
#3128 Köszönjük, neked is boldog karácsonyt. -
[Walaki]D`Lair #3127 Boldog karácsonyt az összes versenyzőnek és kedves családjának! -
[Walaki]D`Lair #3126 ilyen alapon én ráírhatnám hogy trabant, de azért inkább nem :DDDDDD MOMO túl drága mulattság hozzá :DDDDD -
#3125 Na mi van mindeki a fa alatt ul?:))))))) -
Kacsa_ #3124 Boldog Karácsonyt!!! -
#3123 lol nem birom elviselni ezt a csuny emblemat a kormanyomon:)) ha rajta lesz a BMW akkor 1 masodpercet gyorsulok az tuti:DDDDDDDDD -
Marki.. #3121 Nem is csodálkozom, ellopjuk a high technologit, aztán ráírjuk a nevünket, ismerős. -
#3120 az is gyalazat hogy nekem is:DDD
De at lesz fujva es megy egy BMW emblema ra:) -
Marki.. #3119 Hey Freak, most vettem észre, hogy neked Ferrari kormányod van. Gyalázat. -
Marki.. #3118 The wheel does not budge a hair's breadth from its axis, and its sturdiness needs no more description.
www.tomshardware.com/consumer/20021205/wheel-12.html -
#3117 Srácok, bocs hogy ide irok,de feltételezem használ itt ilyen kormányt valaki..
2. napja van egy Momo racing-em és meg szeretném tudni,mennyi kotyogás engedélyezett egy ilyen kormánynak és mely irányba ! -
#3115 látod, mondtam, hogy Marki élesben nyomta, és úgy lúzolt :PPP
amúgy erősen töröm a fejem a rally versenyrendszerén, mert az amit küldtél aligha alkalmazható a mi létszámunkra, meg különben sem értettem :DD
olyan kéne, hogy senki ne essen ki, sok rövid (1-2 körös) futam, és szép kis pontgyűjtögetés
és beleférjen egy napba -
#3114 ma megen beszivtal vazz:DD -
#3113 1:07 láma idő, bár én, A KIRÁLY is annyit futok :D -
#3112 1:07.45 nekem ez tegnap ma meg nem mentem beteg vagyok mint a dog:((( -
#3111 valami hasonlot produkaltam en is,ugyhogy gyurjatok meg :) -
Marki.. #3110 1.07.25-öt mentünk Norbival -
#3109 csináltam 1 servert a rally advaceden......mik számítanak jó időnek ?