16311
  • Blasta
    csinálok egy servert, de csak 4 főrer mert ADSL-ről jövök...
  • [Walaki]D`Lair
    Ja. Néha.
  • Lacc
    Van valamilyen magyar server ahol lehet gyakorolni online a többiekkel?
  • Marki..
    Figyelmeztetés!

Bizonyára többen már olvasták az RSC fórumon Greek Dude nevű személy alakításait. Ma bejelentkeztem egy szerverre, ahol ő már ott volt és persze nem a versenyről szólt az egész, hanem arról, hogy hogyan basszon ki a többiekkel. Sorra jöttek a reklamációk, majd mikor mellé értem, nekemjött szánt szándékkal. Azonnal bannoltuk a gyereket, de ez néha sajnos fordítva szokott elsülni, de most a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem sikerült visszavágnia. Szóval aki találkozik vele, nyugodtan hagyja ott, vagy figyelmezetsse a többieket, nem érdemes kikezdeni vele. Amúgy RSC fórumon már piroslapos.
  • dashed_
    visszaraktam a patchelt exet de igy meg amikor traininget vagy valamit akarok inditani kiirja hogy rakjam be a cdt.. [bent van]
    ujraraktam most a gamet ra az 1.2 es patceh d3d + opengl patch es keri a cdt :((
  • dashed_
    ok koszi... elotte jo volt...
    es xpt hasznalok ;)
  • dashed_
    ja es d3d opengl patch is fent van
  • dashed_
    Tudom hogy ez nem gpl forum de itt irtatok rola es azert teszem fel itt a kerdesem...
    szal gplre fel akartam rakni a gpl12_us.exe patchet de install kozbe azt irja hogy a gpl exet nem tudja updatelni mert nem megfelelo verziou.. utanna leszedtem a gpl12_uk.exe ez kitomoriti a pachelni valo fileokat egy konyvtarba es onnan en felulirtam a regi gpl filokat.. idaig ok.. jatekban is irja hogy 1.2.0.1 verzioju asszem... megy minden szepen csak sokat tolt... utanna felraktam a cpufix patchet amitol meghulyult az egesz.. kb 20x gyorsabb lett a game oltyan mintha tekernem elore a visszajatszast... mit lehet ezzel csinalni????
  • Jacek
    Nem tudom tegnap 4 orakkor bementem egy severre es nyomtam a gamet, hajnali negykor erre a gyerek beirja nalunk este 10 ora van :D
    En meg gondoltam meg jo hogy ide a szomszedba mentem jatszani:DDDDDDDDD
    Elkentem a szajukat:D
  • FREAK
    még kb egy év, mire négy darabban kijön, akkor meg lehet venni egyben is, de valószínűleg utána is dőlni fognak az addon-ok
  • Marki..
    Ping:
    60-150 jó
    150-250 közepes
    250-400 nem túl jó
    >400 ne is próbálkozz
    De ez a mostani helyzet csak.
    Január-február környékén jön ki egy újabb demo verzió, amelyik már az UDP-t fogja támogatni és lehetőség lesz még több játékos egyszerre történő csatlakoztatására. Valószínű, hogy 56k-s modemmel is könnyebb lesz. Régebben én is 56k-val mentem, de néhol egész jó volt a sebesség. Javaslom, hogy válaszd a min. opciót, mikor csatlakozol v.melyik szerverhez. Amúgy a bajnokságban tapasztalat szerint 56k-sokat igen hamar kidobta.
  • DOGMAN
    56k modemről milyen a netes multi?
    Nagyon rossz???
    Mekkora a minimal ping?
  • Marki..
    Hmmm:) Te a Tescoban bróbálkoztál, az sem rossz. Bár a legjobb köridőm nekem is csak 5.32.43, de a beállítást nem találtam el valami jól. Ha hátulra rakom a cuccot, akkor alulkormányozott, ha előlre akkor nagyon túlkormányozott a bevásárlókocsi. Nincs esetleg valami jó setupod rá?
  • Jacek
    inkabb jo regggelt:D
  • [Walaki]D`Lair
    Nah. Jóéccakát!
  • Jacek
    Igen darabokban is megveheted.
    A konzolos flamet ne itt pls.

Koszi
  • dashed_
    amugy akkor ez most hogy is lesz???? lehet majd darabokban is megvenni meg majd ha kesz lesz az egeszet is?????
  • dashed_
    ilyenkor rohogok jot a konzolosokon a kis razkodos joyukkal... :PPPP
  • mohus
    LFS...PC...10% mondjuk ha még 90% hátravan igen ütős lessz

• mohus
    "egyelőre 10 százalékos állapotban"

és mikor jön ki?
  • FREAK
    www.liveforspeed.net
  • FREAK
    offline is, egyelőre 10 százalékos állapotban, teljesen real (-nek készülő) fizikai modell, életszerű pályák, autók, lesz benne minden, a gokarttól a túraautón át a F1-ig

semmi arcade szar, full szim, VR is támogatva van, alap game már most

és 3 ember csinálja :)
  • Lacc
    Bocs hogy itt lámázok de el tudná nekem mondani valaki röviden hogy mi ez az egész LFS? Mert nem sokat tudtam kihámozni a a http://hsw.hu/lfs-ből azonkívül hogy valami online autós játék...
  • FREAK
    fél kört megyek általában :)
  • Jacek
    sok lem nem jon ircre bakker:D

Mennyit mesz Monzan Freak voltam ma a tescoban mar probalkozom:D
  • FREAK
    cool
  • Toya
    Megérdeklődöm a dolgot Tilus, ha másnak nem is alternatívának jó lenne egy rendes IRC chat mellé ;-)
  • Blasta
    Hen-tes!
    Kész a logód! Elküttem a freemail-re!
  • Blasta
    Na. Csinyál valaki Rally szervert? Mert Norbi lépett Mohaa-zni....
  • Blasta
    Neeem! Még nem fejeztem be!
    Üzenem a bulvárlapoknak, hogy az a kis kurva már elmúlt 18 éves 2 héttel mielőtt.....szóval mielőőtt......tehát az eset előtt!!!!!
    ÉRTHETŐ??

És az a kis ribanc a múlkor azért kepott 1-2 pofont, mert nem bírta felfogni, hogy elég az autógrammokból és nem vagyok hajlandó az anyukájával 3-asban nyomatni!

Na most van vége!
  • FREAK
    a PussyHuntaz Team ifjú tehetségét hallották uraim, a sajtótájékoztatónak vége! :)
  • Blasta
    Micsodaaaa??????????

Szlovákiában nem fogok berugni....
    Még itthon az úton berugok és csak szintem fogom tartani magam....
    jókis Jaegerekkel a laposüvegből, meg Beherovka-val.... Nyami....

És mehet a deszka!!! :-DDDD
    De januártól verseny ezerrel!!!
  • Jacek
    De fogadjunk hogy szlovakiaban is italozol:d
  • Blasta
    Semmi.
    Csak épp nincs témám. Már elkezdtem egyet, de kuka lett belőle...
  • Blasta
    Ez most milyen verseny lesz? Rally? Csak úgy kérdem, mert nem tudnék rajta amúgysem indulni (szlovákiában leszek)
  • hen-tes
    pls !
    mi kel még a logo hoz ?
  • tuero
    Biztosra meg kell tudni mondani, hogy tudok-e indulni, vagy nem? Mert ha vasárnap 8-tól éjfélig belefér az egész, akkor lehet, hogy ott tudok lenni (persze ez csak vasárnap 8-kor derül ki - igaz esélyem sincs, mert 1.10-eket futok a leggyorsabb köreimben is).
  • FREAK
    sok kis 3 körös futam lesz, nem lesz gond velük, szerintem legyen mondjuk 5 forduló, az összesen fejenként 15 kör
  • tuero
    Hány forduló lesz? És csak vasárnap? Vagy hétfőre, meg keddre is terveztek valamit?
  • sanzik
    ez nem kivansagmusor:)