16311
-
#3516 csinálok egy servert, de csak 4 főrer mert ADSL-ről jövök... -
[Walaki]D`Lair #3515 Ja. Néha. -
#3514 Van valamilyen magyar server ahol lehet gyakorolni online a többiekkel? -
Marki.. #3513 Figyelmeztetés!
Bizonyára többen már olvasták az RSC fórumon Greek Dude nevű személy alakításait. Ma bejelentkeztem egy szerverre, ahol ő már ott volt és persze nem a versenyről szólt az egész, hanem arról, hogy hogyan basszon ki a többiekkel. Sorra jöttek a reklamációk, majd mikor mellé értem, nekemjött szánt szándékkal. Azonnal bannoltuk a gyereket, de ez néha sajnos fordítva szokott elsülni, de most a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem sikerült visszavágnia. Szóval aki találkozik vele, nyugodtan hagyja ott, vagy figyelmezetsse a többieket, nem érdemes kikezdeni vele. Amúgy RSC fórumon már piroslapos. -
dashed_ #3512 visszaraktam a patchelt exet de igy meg amikor traininget vagy valamit akarok inditani kiirja hogy rakjam be a cdt.. [bent van]
ujraraktam most a gamet ra az 1.2 es patceh d3d + opengl patch es keri a cdt :(( -
dashed_ #3511 ok koszi... elotte jo volt...
es xpt hasznalok ;) -
dashed_ #3509 ja es d3d opengl patch is fent van -
dashed_ #3508 Tudom hogy ez nem gpl forum de itt irtatok rola es azert teszem fel itt a kerdesem...
szal gplre fel akartam rakni a gpl12_us.exe patchet de install kozbe azt irja hogy a gpl exet nem tudja updatelni mert nem megfelelo verziou.. utanna leszedtem a gpl12_uk.exe ez kitomoriti a pachelni valo fileokat egy konyvtarba es onnan en felulirtam a regi gpl filokat.. idaig ok.. jatekban is irja hogy 1.2.0.1 verzioju asszem... megy minden szepen csak sokat tolt... utanna felraktam a cpufix patchet amitol meghulyult az egesz.. kb 20x gyorsabb lett a game oltyan mintha tekernem elore a visszajatszast... mit lehet ezzel csinalni???? -
#3507 Nem tudom tegnap 4 orakkor bementem egy severre es nyomtam a gamet, hajnali negykor erre a gyerek beirja nalunk este 10 ora van :D
En meg gondoltam meg jo hogy ide a szomszedba mentem jatszani:DDDDDDDDD
Elkentem a szajukat:D -
#3506 még kb egy év, mire négy darabban kijön, akkor meg lehet venni egyben is, de valószínűleg utána is dőlni fognak az addon-ok -
Marki.. #3505 Ping:
60-150 jó
150-250 közepes
250-400 nem túl jó
>400 ne is próbálkozz
De ez a mostani helyzet csak.
Január-február környékén jön ki egy újabb demo verzió, amelyik már az UDP-t fogja támogatni és lehetőség lesz még több játékos egyszerre történő csatlakoztatására. Valószínű, hogy 56k-s modemmel is könnyebb lesz. Régebben én is 56k-val mentem, de néhol egész jó volt a sebesség. Javaslom, hogy válaszd a min. opciót, mikor csatlakozol v.melyik szerverhez. Amúgy a bajnokságban tapasztalat szerint 56k-sokat igen hamar kidobta. -
#3504 56k modemről milyen a netes multi?
Nagyon rossz???
Mekkora a minimal ping? -
Marki.. #3503 Hmmm:) Te a Tescoban bróbálkoztál, az sem rossz. Bár a legjobb köridőm nekem is csak 5.32.43, de a beállítást nem találtam el valami jól. Ha hátulra rakom a cuccot, akkor alulkormányozott, ha előlre akkor nagyon túlkormányozott a bevásárlókocsi. Nincs esetleg valami jó setupod rá? -
#3502 inkabb jo regggelt:D -
[Walaki]D`Lair #3501 Nah. Jóéccakát! -
#3500 Igen darabokban is megveheted.
A konzolos flamet ne itt pls.
Koszi -
dashed_ #3499 amugy akkor ez most hogy is lesz???? lehet majd darabokban is megvenni meg majd ha kesz lesz az egeszet is????? -
dashed_ #3498 ilyenkor rohogok jot a konzolosokon a kis razkodos joyukkal... :PPPP -
#3497 LFS...PC...10% mondjuk ha még 90% hátravan igen ütős lessz
-
#3496 "egyelőre 10 százalékos állapotban"
és mikor jön ki? -
#3495 www.liveforspeed.net -
#3494 offline is, egyelőre 10 százalékos állapotban, teljesen real (-nek készülő) fizikai modell, életszerű pályák, autók, lesz benne minden, a gokarttól a túraautón át a F1-ig
semmi arcade szar, full szim, VR is támogatva van, alap game már most
és 3 ember csinálja :) -
#3493 Bocs hogy itt lámázok de el tudná nekem mondani valaki röviden hogy mi ez az egész LFS? Mert nem sokat tudtam kihámozni a a http://hsw.hu/lfs-ből azonkívül hogy valami online autós játék... -
#3492 fél kört megyek általában :) -
#3491 sok lem nem jon ircre bakker:D
Mennyit mesz Monzan Freak voltam ma a tescoban mar probalkozom:D -
#3490 cool -
Toya #3489 Megérdeklődöm a dolgot Tilus, ha másnak nem is alternatívának jó lenne egy rendes IRC chat mellé ;-) -
#3487 Hen-tes!
Kész a logód! Elküttem a freemail-re! -
#3486 Na. Csinyál valaki Rally szervert? Mert Norbi lépett Mohaa-zni.... -
#3485 Neeem! Még nem fejeztem be!
Üzenem a bulvárlapoknak, hogy az a kis kurva már elmúlt 18 éves 2 héttel mielőtt.....szóval mielőőtt......tehát az eset előtt!!!!!
ÉRTHETŐ??
És az a kis ribanc a múlkor azért kepott 1-2 pofont, mert nem bírta felfogni, hogy elég az autógrammokból és nem vagyok hajlandó az anyukájával 3-asban nyomatni!
Na most van vége! -
#3484 a PussyHuntaz Team ifjú tehetségét hallották uraim, a sajtótájékoztatónak vége! :) -
#3483 Micsodaaaa??????????
Szlovákiában nem fogok berugni....
Még itthon az úton berugok és csak szintem fogom tartani magam....
jókis Jaegerekkel a laposüvegből, meg Beherovka-val.... Nyami....
És mehet a deszka!!! :-DDDD
De januártól verseny ezerrel!!! -
#3482 De fogadjunk hogy szlovakiaban is italozol:d -
#3481 Semmi.
Csak épp nincs témám. Már elkezdtem egyet, de kuka lett belőle... -
#3480 Ez most milyen verseny lesz? Rally? Csak úgy kérdem, mert nem tudnék rajta amúgysem indulni (szlovákiában leszek) -
#3479 pls !
mi kel még a logo hoz ? -
#3478 Biztosra meg kell tudni mondani, hogy tudok-e indulni, vagy nem? Mert ha vasárnap 8-tól éjfélig belefér az egész, akkor lehet, hogy ott tudok lenni (persze ez csak vasárnap 8-kor derül ki - igaz esélyem sincs, mert 1.10-eket futok a leggyorsabb köreimben is). -
#3477 sok kis 3 körös futam lesz, nem lesz gond velük, szerintem legyen mondjuk 5 forduló, az összesen fejenként 15 kör -
#3476 Hány forduló lesz? És csak vasárnap? Vagy hétfőre, meg keddre is terveztek valamit? -
#3475 ez nem kivansagmusor:)