16311
-
#3749 3.3 km azért nem annyira rövid.......... egy kisebbfajta F1 pálya hossza.......... -
#3748 lehet csak nem a GP palyan mert az ahoz gocart palya:D -
#3747 remélem, hamarosan eljön az idő, amikor 10-20 fős versenyek lesznek, kb 30 körrel........ -
#3746 de csak azért mert én csak funoltam -
Kacsa_ #3745 Én + 14.lettem. A rendszámom meg Kacsa-13. Lehet hogy meg kellene változtatni? Ez akkor is para:)
Most nézem hogy a Ferrari Team áll az élen.
Hé fiuk nem kerestek mégis szerelőt? -
#3743 De a Kamikaze Team azert az elso hatbol 3 helyet megszerzett:DDD -
#3742 Szerintem rajossz egy ido utan hogy hihetetlen szarul van megcsinalva:)))
Egyebkent Gratulalok a Ferrari Teamnak a bemakolt bajnoksagert:DDDDvicc volt:) -
#3741 data/pic
itt vannak a bitmapek -
#3740 PLZ HELP ME! Hogy lehet feliratot tenni a kocsira? Vagy rajtszámot mint a Nascarban?? Esetleg lehet valahogy egyedi szineket kreálni? -
Marki.. #3739 Hooo, köszönjük -
[Walaki]D`Lair #3737 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3736 Kihagytad Istent, amiért bedrogozva idefosta ezt a bolygót.... :) -
[Walaki]D`Lair #3735 Én pedíg a Ferrari Team-nek, hogy néha velük edzhettünk és segítettek vezetési tanácsaikkal..(setupokat hagyjuk :)))))) -
[Walaki]D`Lair #3734 De még egy rally ne legyen megértve? Tudom hol laksz, mennek a TV-ért meg a videóért!!!
-
Marki.. #3733 Gratulálok Norbinak a bajnoksághoz, köszönöm neki hogy a döntőben elengedett.
Köszönöm Freaknek, hogy... ja ezt már mondtam, kösz Freak.
Továbbá......szeretném megköszönni szponzorainknak, akik nélkül mi sem lettünk volna képesek elérni ezt az eredményt. Köszönöm a Bridgestone-nak, hogy versenyképes gumikat bocsátottak számunkra, a Shell-nek, Vodafone-nak, de legfőképp a csapatnak, hogy ilyen szervezett formában képesek velünk együttműködni.
Köszönöm a HSW-nek, hogy helyet bocsátott rendelkezésünkre.
Továbbá, köszönöm Rantis-nak, még ha nem is olvassa ezt a Fórumot és magyarul nem is beszél-olvas, hogy a kezdetekben igen jó setupokat adott.
Köszönöm TuffCheez-nek, Andrének és DG-nek, hogy versenyképes közeget teremtve, megadta a lehetőséget hogy képességeinket a végsőkig fejlesszük.
Köszönöm Scawen Roberts-nek, Eric Bailey-nek és Victor van Vlaardingen-nek, hogy megalkották ezt a nagyszerű szimulátort. Remélem a jövőben még sikeresebb lesz és egyre nagyobb tábora lesz majd.
Továbbá köszönöm mindenkinek, akik résztvettek a bajnokságban.
Kit hagytam ki?
Találkozunk 2003-ban, vagy még előbb is. :DDDD -
#3732 ezaz:DDD -
#3731 ok, amíg nincs új GP pálya, addig Blackwood oda-vissza -
[Walaki]D`Lair #3730 Na gyerekek!
Mindenkinek gratulálok, és köszönöm ezt az igencsak izgalmakkal tűzdelt évadot, ami még a kezdeti gyerekbetegségek ellenére is igen izgalmas volt!
A HSF Racing Team nevében : [Walaki]D`Lair -
#3729 Freak, légyszi tedd majd ki az oldalra, mikor melyik pályán lesz verseny - a gyengébbek kedvéért! :-) -
#3728 én 2-őt :) -
[Walaki]D`Lair #3727 és nekem a 10.-ért? kihagytam egy versenyt! :D -
#3726 na uraim, a végeredmény olvasható az oldalon, a bajnok Norbi lett!!!
gratula Tilusnak az 5. bajnoki helyezéséért!!
jövőre kezdődik a móka!! -
[Walaki]D`Lair #3725 szerintem annyira nem volt rossz.... -
Kacsa_ #3724 Jacekkel +beszéltük. Jó verseny volt....
THX Szervezők -
#3723 hja....mondasz vmit....de hangulat nem volt meg... -
Marki.. #3722 Én komolyan gondoltam -
[Walaki]D`Lair #3718 semmivel.
Mára pont elég volt :DDD -
[Walaki]D`Lair #3717 semmivel.
Mára pont elég volt :DDD -
#3716 na akkor 1 GP-t TURBOVAL VAGY GTI-vel ?!! -
[Walaki]D`Lair #3715 Nekem tetszettek a rövid versenyek...Szerintem igenis JÓ volt... -
#3714 jól van sorry, a bajnokság szervezettebb lesz, poén szinten ennyi jött össze......................
de szóljatok, ha nem elég nívós -
#3713 jaja én is...főleg mert én semmit nem értettem az egészből :DD -
#3712 rükvercben -
Marki.. #3711 Én szeretném megköszönni Freaknek a lebonyolítást. Nem semmi munka volt. -
[Walaki]D`Lair #3710 Rally-n Turbóval! -
#3709 az első helyen HOLTVERSENY van
1 körös villámfutam kéne MArki és Norbi közt! -
[Walaki]D`Lair #3708 Ja igen...részvétem.... -
#3707 Genyó Freak, egyszer se osztottál be három fős csoportba! :-) -
#3706 na GP-n TURBOVAL ?? -
#3705 mért Freak is megmondta örülünk....legalább ez az 1 pillnat legyen vidám számomra ha már más nem lehet az...