16311
-
#3980 akkor tehát eddig 16-an vagyunk, ami annyit jelent, hogy holnap estig még jöhetnek ketten -
#3978 te vagy a 3. bazeg................
ok, neveztél, de ha ma éjjel, amikor megcsinálom a végleges listát kihagylak, mert nem találom a nevezésed, magadra vess :) -
#3976 de en lusta geci vagyok:)na jo kuldok majd -
#3975 hát nem sértődnék meg, ha dobnál egy mailt...
sanziknak se szakadt le a keze..... -
#3974 Freak ugye nekem nem kell jelenkezni??:) -
#3973 jaj már megint köcsög voltam :)))))
na nem, csak elfoglalt
nevezés elfogadva, mingyá írok választ -
#3971 rokonlélek....én is pont így vagyok -
Kacsa_ #3970 Basszus mi van velem? Eddig simán ment az 1.32.xx ma meg a 1.33-ért is küzdök. Nemsokára verseny de így még annyi esélyem sincs hgy utolsó legyek. Nincs valami X döntő ahol az ilyen balfaszok indulnak? Akkor inkább visszamondom a nevezésem mert csak útba lennék. Nem baj még van pár nap. Azalatt bármi lehet.... -
#3969 Fábcsy; Tourist; Tilus; Réder Zsolt; NickT; KACSA; GERGO; CHASE; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
látod a címed? -
Marki.. #3968 oh, bocs Freak megtaláltam a szemétkosárban, mimdjárt küldöm ok? -
Marki.. #3966 mi az a körmail? :?DDDDDDDDDd
Hozzám is elér valamikor? -
#3965 ezt még tavaly küldted ? -
#3964 írtam egy köremailt, és abban írtam, hogy aki nevez, küldjön egy NEVEZÉS subjectet vissza, hogy tudjuk, ki az akinek nem jók az időpontok, vagy nem olvas emailt, tehát nem tud jelentkezni
eddig 12 nevezés érkezett -
Marki.. #3963 Most jelentkezni kell megint? -
Marki.. #3962 én se Freak -
#3961 na ezt most még 1x mert nem értem.... -
#3960 -
#3959 es az egyik 22+ cm :))) -
Marki.. #3958 Milyen 12, mi ez? -
Marki.. #3957 Ezt kaphatod 2004 karijára, bazz ez egy játék képe -
#3956 skacok, eddig 12 jelentkezőnk van, ma éjjel lezárom a bulit, utána csak szopás ellenében lehet bekerülni
ja, és 3 dákóra készüljenek a késők, az egész testület ott lesz :) -
#3955 gyönyörű
ezt kaptad karira? -
#3954 -
#3953 Tilus,nezz mar at majd a GPL topicba is leci. :) -
#3952 a faszom már..... -
#3951 -
#3950 na ez + miért nem lett jó ? -
#3949 -
dashed_ #3948 ejj koszi megvan.. -
#3944 ezt már láttátok?
bocs,ha már igen... -
#3943 -
#3942 FWDtex1 de mondtam hogy erdekes lesz :)))
Keresed az auto texturajat az a szinek varialasa miatt nincs, magyarul azert van igy megcsinalva hogy ha en piros szinu autoban megyek akkor az ellenfel is ilyennek fog latni. -
dashed_ #3941 Valaki meg tudja mondani hogy pontosan melyik rawfilet kell editalni???
Biztos en vagyok a hulye de nem talalom.. a kocsi belseje megvan mar de a kulseje [kaszni] kene. -
Marki.. #3940 az se rossz, csak koszos lesz a képernyő -
Kacsa_ #3939 Szerintem filctollal :)) -
Marki.. #3938 Szöveg beírása előtt Shift+6-ot nyomsz, majd ha megjelenik a ^, akkor nyomsz egy számot 1-7 ig asszem, ez jelenti a különböző színek számát, ekkor azzal a színnel írsz, amit választottál. De vigyázz, mert ez is helyet foglal, tehát magyarul színesben kevesebb karakter fér el. -
SE #3937 Hogy csinálják egyesek, hogy színesben jelenik meg a nevük a játékban??? -
#3936 :)) -
[Walaki]D`Lair #3933 Prodigy - Wind It Up....dö beszt!!!! -
#3932 a fülbevaló stimmel, a lemosható tetkó zavart meg :)