16311
-
#4156 Bocs valaki tevedtem a C a halalcsoport:DD az elso kanyarig:)) -
#4155 volt egypar rohej utanna:)))) te is olyan setodos vagy mint bobbi?:)))) -
#4154 Hű, vazz, sry
lehet röhögni... :) -
[Walaki]D`Lair #4153 Most mi van velünk? Én inkább redbulltól félek.... -
#4152 AMS scroll van az egereden?:) -
#4151 jobban megnezve a B a halalcsoport mas szemszogbol meg a C HSF Team Powa:DDDD -
#4149 de nincs rajta HEJJ :D -
#4148 www.hsw.hu/lfs
nem ismerted? :D -
#4147 ok, de honnan tudtad + :DD -
[Walaki]D`Lair #4146 B/3 -
[Walaki]D`Lair #4145 http://www.xs4all.nl/~aste/lfs/indexlfs.html -
#4144 az oldalon fentvannak a qualifikációs eredmények?
csakmert nem tudom melyok csoportba vagyok :o) -
Marki.. #4142 Az "A" selejtezőt hostolom, érintettek legyenek ott 10 perccel 8 óra előtt, 8-kor lezárjuk a szervert és nem jöhet be senki más. Aki kimarad, lemarad. -
#4141 :DDD -
#4139 Freak! Csináltam egy új rekordot ám!!!!
Mármint az én új rekordomat döntöttem meg...1.34.47.
NA MICCÓSZ???? EGYRE ZSÍRABB VAGYOK, EHH???? -
#4138 1. Nem egyedül döntöttem, ezért vagyunk hárman
2. CSAK ők ketten jelezték, hogy nem tudnak jönni az edzésre, de a versenyre igen. Ha többen szóltatok volna, akkor egymás közt el lehet dönteni, ki jöjjön.
A szabályok még nincsenek kőbe vésve, de azt is megtehettük volna, hogy ők sem indulnak. Csak mivel így darabra pont megvagyunk, az eddigi szokásokat követtük. -
[Walaki]D`Lair #4137 Most te miről beszélsz?? A múltkor nyomtuk ICQ Talk-al te majom.... :DDDDDDDDDDD -
Marki.. #4136 Mehet az anyázás legálisan. hehe :D -
#4135 ja es megy LFS alatt Markival mar teszteltunk:) -
#4134 www.teamspeak.org es ott client -
#4133 Jac kéne a dumálás de nekem csak roger vilcom van.... -
Marki.. #4132 mondj egy progit ami műkszik az LFS-el -
#4131 nincs akadaja ha valaki nem jon -
#4130 Akkor megszívtam. De ha valaki mégsem indul a versenyen, akkor én mehetek helyette az utolsó helyről? -
#4129 Elore szoltak -
#4128 Freak!
Tényleg jól értem azt, ami a bajnokság honlapján van???!!!
Van 18 hely. Ebből 16-an futottak időmérőt, 6-an nem (ha jól számoltam, összesen 22-en vagyunk). Én például azért nem futottam, mert nem volt időm rá, meg úgy gondoltam, hogy vasárnap sem lesz. Most úgy tűnik, hogy mégis lesz rá időm.
Szóval van két hely oda meg beteszed tilust és walakit a 6 közül, akik nem futottak időmérőt? Akkor ez azt jelenti, hogy én most nem indulhatok a versenyen? Mért pont őket tetted be? Vagy csak beírtál véletlenszerűen 2 embert, aztán majd aki jön, az fog tudni indulni a versenyen, vagy hogy van ez? -
Marki.. #4127 mondj egy progit ami műkszik az LFS-el, ok? -
#4126 Ezt csak ugy eszembe jutott hogy valakinek lenne kedve TeamSpeakot hasznalni???
Mert ha van akkor ha szervert csinalok nyomok egy teamspeak severt is lofasz a savszele 5kbit\sec,
akkor lehet anyazni verseny kozben is:))
Eszt nem a bajnoksagra ertettem hanem alltalaban. -
#4125 Ovas van ko kemenyen nincs pofazas megy tovabb ha galiba van majd utanna. -
#4124 Emberek meg egy dolog NINCS RESTART!!!!!!!! MAX HA A SERVER MEGDOGLIK.... -
#4122 ja, és aki elkésik, az csak akkor merészeljen belépni a szerverre, ha nem érdekli a családja testi épsége
-
#4121 ok -
#4120 ezt leírom a másik fórumra is -
#4119 Na akkor:))
C server en leszek 1\2 8 korul inditom a servert
B csoport Norbinak kene csinalni egyet
A csoport kerdeses de Palee ugy tudom tud csinalni ha nem szoljatok
Namarmost pontos este 8 oras kezdest szeretnenk, nem akkor bemenni setupot kunyeralni:D hanem akkor van a rajt aki kesik bukta. -
#4118 Nekem is ez a kedvencem
Marki majd meglatjuk mit tudnak a netkoddal folmutatni de ketlem hogy otthoni kapcsolattal jobb lesz.
egy 20 fos serverhez kezes a 128kbit up ez van. -
Marki.. #4116 Nem hiszem hogy sokat számít amúgy a kvalifikáció, sajnos. Selejtezőben utolsó helyről is könnyű felérni. Remélem, ha több játékos csatlakozhat majd egyszerre, akkor az időmérőn elért helyezések alapján lesz majd a verseny is. -
#4115 Miért nem kattintasz egyet a lap tetején lévő linkre, és megnézed????
Minden ott van fehéren-feketén!! :-)))) -
#4113 8 oratol kezdodnek a futamok,a szerverek kicsit elobb indulnak,valoszinu -
Kacsa_ #4112 Jaj az elöbb elfelejtettem megkérdezni, hogy holnap mikor kezdődnek a futamok meg hasonlók. Mikor? -
#4110 ugytudom nem