16311
-
Marki.. #5761 Senki nem tud hostolni azthiszem. Pánik indul. -
#5760 ja, még annyi, hogy
SENKI NEM DUMÁL
SENKI NEM DUDÁL -
#5759 B csoportból srácok írjátok be ide, hogy kinek milye van, meg hogy hol van:
Pl: Palee Chello-Bp.
Jó lenne egy földrajzi középpont.
Nekem most le van korlátozva a chello-s sávszélességem, úgyshogy jobb ajánlat kellene. -
Marki.. #5758 Nincs szervere B-nek -
#5757 a "B"-nek még nincs servere.....vki csináljon én tuti nem tudok.....köztudott hogy szar a netem... -
#5756 Úgy látom az A csoport már alakul. De a B-t ki fogja indítani? -
#5755 Minden csoport indítsa szerintem a saját szerverét.
B csoportból Bobbi, Marki, Gergo Robi van még. Én magam most nem tudok szervert adni.
Marki, ha tiéd most a gyak szerver, akkor írd át B csoportra. -
Marki.. #5754 2. master -
#5753 melyikre? megyek én is -
Marki.. #5752 Ugyis megyek edzeni szerverre. -
#5751 1x megnézel adv.-on? és a kritikából tán javülok :o) -
Marki.. #5750 1.32.xx az elég gyors már. -
#5749 gp-n se megyek 32alá, nem gyors az -
Marki.. #5748 Bár mentünk Jacekkal is féket nem használva, majdnem azokat az időket, mint fékkel. -
#5747 ok.
már próbáltam, a legjobb ez,legfőképp ezért megyek 1:35.xx-et adv.-on.. :(
azért thx -
Marki.. #5746 Amúgy ez hihetetlen ám számomra, ahogy elnézem hogy milyen gyorsan mész. -
Marki.. #5745 Ezt setuppal nehéz lenne megoldani. Nem lehet beállítani valami más gombot a fékre mondjuk, aztán azt máshogy kezelnéd. -
#5744 sorry, azthittem nem olvastad -
#5743 nem, a kezem lassú, mire átmegy a fékre az 2mp -
#5742 Marki, tudnál nekem vmikor csinálni olyan setupot ami rám van szabva? :o) ez azt jelenti hogy folyamatos gázadás.(izomsorvadás miatt csak 1 gombot tudok nyomni, a gáz meg script) -
Marki.. #5741 Nem igazán értem ám. Egyszerre tudzs 1 gombot nyomni. Pl fék és gáz külön, az úgy jó nem? -
#5740 hinnyye ez nem en voltam a Jacek kulomben normalis nev lengyelorszagban:D -
#5739 Marki -
Marki.. #5738 Logo by Jacek -Intruder- Sniadecki:
Erről beszélek :D
Tényleg elég lassú az lfs oldal, pedig mások azt mondták, hogy gyors. -
#5737 Ja megy egy dolog ugye senki nem fog krealni vagy servert keresni a Master 1-en.
Serverek a Master 2-on induljanak:) -
#5736 marki, tudnál nekem vmikor csinálni olyan setupot ami rám van szabva? :o) ez azt jelenti hogy folyamatos gázadás.(izomsorvadás miatt csak 1 gombot tudok nyomni, a gáz meg script) -
#5735 az Junker:)))))))))))))))))
melyik logo? -
Marki.. #5734 Honnan tudjam, a te neved mellé van írva, neked kellene tudni :D
Amúgy nem is olyan rossz az a logo. -
#5733 Marki azert ez a bill dolog erdekes:) -
#5732 LOL :-D -
#5731 intruder az mi volt???? -
Marki.. #5730 LoL -
#5729 Na emberek 8-kor pontos rajtot kerek maximum 5 perc varakozas van.
Elore meg kene beszelni a servereket en csinalok egy A servert.
Jo lenne gyorsan leporgetni nem ugy mint a multkor, mindenki tisztaban van mindennel mostmar remelem.
Es nincs duma hogy mert nincs restart meg ilyenek!!!!!!!
Egy proba restart van az elejen es utanna eles rajt , ezt tessek kozolni mindenkivel es go.
Mindenkinek GL... -
#5728 vegyem úgy, hogy lehülyéztél? -
Marki.. #5727 Végül is a lényeg nem az mivel mész, mert nem a kormánnyal,egérrel vagy billentyűzettel vezetsz, hanem a fejeddel. Ezek az eszközök csak beavatkozószervek ebben a vonatkozásban és te vagy a szabályozó, fuzzy logikával felvértezve. :D -
#5726 ja latom a tied is Prezsi -
#5725 hat ez erdekes szamomra is csak egyre tudok gondolni:DDDD -
[Walaki]D`Lair #5724 Hogy a bélpoklos faszba megy így billentyűvel??? -
#5723 amerikaba gyorsabb vagyok mint oda:) -
#5722 Pont egy ilyen fostomlo serveren legyen az lfs oldal a facom kivan olyan lassu.